Slaap & Dromen

10 EENVOUDIGE MANIEREN OM ‘S NACHTS KOEL TE BLIJVEN GEWELDIGE TIPS !

shutterstock 165435305 - 10 EENVOUDIGE MANIEREN OM 'S NACHTS KOEL TE BLIJVEN GEWELDIGE TIPS !

10 EENVOUDIGE MANIEREN OM 'S NACHTS KOEL TE BLIJVEN

De zomer is geweldig: naar het strand gaan, barbecuen in de tuin, en lichte avonden om van te genieten. Er is echter een donkere kant aan de zomermaanden, want voor elk ijs dat we leuk vinden, is er het risico van een slapeloze nacht vanwege de stijgende, benauwde temperaturen. En hoewel we ons over het algemeen meer ontspannen voelen in deze tijd van het jaar, stopt het leven niet en moeten we nog steeds onze volledige dosis gesloten oog krijgen. De Sleep Matters Club is hier om u te helpen met onze beste tips over hoe u 's nachts koel kunt blijven en de slaap krijgt die u nodig heeft als het weer opwarmt.

Katoenen lakens

Lakens van licht katoen zijn veel beter ademend dan hun polyester tegenhangers en maken de warme nachten koeler, terwijl ze u toch het comfort en de veiligheid bieden om een ​​bedekking over u te hebben.

Zie Dreams ' volledige assortiment beddengoed , inclusief lakens om u te helpen goed te slapen tijdens de zomermaanden.

Bevroren kussen

Veel mensen zijn voorstanders van het kussen in de vriezer om het af te koelen op tijd voor bedtijd. Dit geeft een aangenaam effect wanneer u zich vestigt in een meer dan gemiddelde kamer. Het is de extreme versie van de altijd populaire 'koude kant van het kussen'.

Beperk uw alcoholinname

Alcohol droogt je uit, wat op zijn beurt je lichaamstemperatuur verhoogt. Dus hoewel een koel glas witte wijn mooi in de zon kan zijn, kan dit een nadelig effect hebben op uw sluimer.

Krijg een elektrische ventilator

Een elektrische ventilator kan op een aantal manieren helpen. Het geluid kan een verzachtende manier zijn om je te dragen, de koele lucht zal je temperatuur verlagen, en de beweging van de lucht maakt het moeilijker voor muggen om te landen en je aan te vallen!shutterstock 139249046 - 10 EENVOUDIGE MANIEREN OM 'S NACHTS KOEL TE BLIJVEN GEWELDIGE TIPS !

Slaap alleen om koel te blijven

Snuggling dwarsliggers zullen dit niet leuk vinden, maar het is logisch als u een extra bed heeft om het op het hoogtepunt van de zomer te gebruiken. De extra lichaamstemperatuur kan je kansen op een stevige acht uur ernstig belemmeren.

Als u op zoek bent naar een bijzonder koele matras voor uw extra bed, kijk dan eens naar ons assortiment Therapur ActiGel-matrassen . Deze matrassen, die exclusief voor Dreams zijn, bieden u het comfort van schuim met een toegevoegde gellaag, om de temperatuur te helpen reguleren en ervoor te zorgen dat u de hele nacht koel blijft.

Seizoensgebonden eten

Een volledig gebraden diner nuttigen net voor het slapen gaan is nooit een goed idee, maar vooral in de zomer heeft een lichte salade of een kleine maaltijd de voorkeur. Hoe meer voedsel je lichaam moet metaboliseren, hoe meer je temperatuur zal stijgen.

Koude douche

Spoel de ontvlammendheid van de dag af en voel je fris en schoon als je in een bedje van zachte, koele katoenen lakens duikt. Een koele douche brengt je temperatuur naar beneden als niets anders.shutterstock 229308853 - 10 EENVOUDIGE MANIEREN OM 'S NACHTS KOEL TE BLIJVEN GEWELDIGE TIPS !

Slaap op de grond

Het is algemeen bekend dat warme lucht stijgt, dus als je echt worstelt met de temperatuur in je bed, probeer je matras op de grond te zetten. Misschien vind je ook dat je koel blijft op de begane grond van je huis in plaats van boven te slapen.

Hangende blad

Het openen van een raam en het ophangen van een nat laken voor het interieur zal de temperatuur van een hele kamer verlagen. Door de zon gedurende de dag buiten te houden, door de jaloezieën te tekenen, wordt ook voorkomen dat de kamer opwarmt.

Uitzetten

De meeste elektrische apparaten zullen wat warmte afgeven. Alles in je slaapkamer uitzetten aan de stekker zal het klimaat daar een beetje afkoelen.

Zorg er dus deze zomer voor dat je geniet van de hogere temperaturen in plaats van dat ze je slaap hinderen. Als je tips hebt over hoe je koel kunt blijven tijdens de zomeravonden, reageer hieronder.