Slaap & Dromen

40 EENVOUDIGE SLAAPKAMER ONTWERP IDEEËN VERBETER UW GEZONDHEID EN GELUK MET DEZE SUBTIELE VERANDERINGEN IN DE SLAAPKAMER

02 position ways sleeping wrong gilaxia - 40 EENVOUDIGE SLAAPKAMER ONTWERP IDEEËN VERBETER UW GEZONDHEID EN GELUK MET DEZE SUBTIELE VERANDERINGEN IN DE SLAAPKAMER40 EENVOUDIGE SLAAPKAMER ONTWERP IDEEËN

Of je nu gewoon zin hebt in een nieuw ontwerp of je huis verplaatst en probeert te imponeren, deze eenvoudige slaapkamerhacks zullen je slaperigheid verbeteren, extra ruimte creëren en je helpen te genieten van je slaapkamer, net zoals je zou moeten.

Slaapkamerontwerpideeën, kleur & zintuigen

De meloenregel 

Decoraties die kleiner zijn dan een meloen kunnen uw slaapkamer rommelig maken. Upsize of upcycle.

Slaapkamer Blues

Uit een studie van Travelodge bleek dat blauwe slaapkamers de bloeddruk en de trage hartslag kunnen verlagen en ertoe hebben geleid dat mensen de meeste slaap hebben in vergelijking met andere kleuren, in tegenstelling tot paars, wat de hersenen kan stimuleren en uw slaap maximaal 2 uur kan belemmeren.

Schaduwrijke strategieën

Bleke tinten reflecteren licht, vergroten de ruimte, terwijl donkere kleuren licht absorberen. Kies uw schaduw, afhankelijk van uw behoefte om de waargenomen grootte van uw kamer te vergroten / verkleinen. Zorg ervoor dat het blauw is.

Rugregels:

  • Positioneer het goed

De traditie van het ontwerp stelt dat tapijten 18 "rond een kingsize bed en 12" rondom een ​​tweepersoonsbed of twee aparte bedden moeten zijn. Lijn uit met de onderkant 2/3 voor een nette afwerking.

  • Voeg wat lengte toe

Gebruik een gestreepte deken om het langer te laten lijken dan het is.

Feng Shui Mastery:

  • Maak uw bed toegankelijk vanaf elke kant.
  • Hebben twee nachtkastjes
  • Zorg ervoor dat het bed niet recht op de deur staat

Slaperige geuren

Lavendel is niet de enige slaapverwekkende geur. Kamille, bergamot, jasmijn, roos of sandelhout kunnen ook sluimeren.

DIY Kussen Mist

120 ml water + 1/2 tl toverhazelaar + 4-5 druppels etherische olie + spuitfles = slaperige spray!

Slaapkamerideeën om het energieverbruik en de efficiëntie te verbeteren

Dat warme ruggengraatgevoel

Tapijten op houten vloeren vangen de koude lucht onder de vloerplaten op om de kamer in koude maanden te helpen isoleren.

Zonlicht is gratis

Overdag zoveel mogelijk zonlicht laten door ramen vrij te houden van rommel en gordijnen. Dit kan de verwarmingskosten in het hele huis verlagen, niet alleen in de slaapkamer.

CFL-lampen

Het gebruik van Compact Fluorescent Light (CFL) -lampen verbruikt ongeveer 70% minder energie dan gloeilampen.

Tog-Up

Investeren in een hoger TOG- of een dual-TOG-dekbed en wat vertrouwde PJ's kan u een hoop tijd besparen bij het verwarmen van de ochtend.

Opgeschorte oplossingen

Gebrek aan vloerruimte voor nachtkastjes? Installeer opgehangen planken om ruimte te besparen, terwijl u het oppervlak houdt.

Slaapkamerideeën om de ruimte te verbeteren

Magic Mirrors

Voeg een spiegel toe aan uw featuremuur om de illusie van extra licht en ruimte te creëren.

Laat het licht binnen

Houd ramen open en houd de verlichting niet tegen om donkere vlekken te verwijderen en breng de buitenkant naar binnen. Beide vergroten de waargenomen grootte van een ruimte.

Toren omhoog

Kies voor kamerhoge kasten, zowel gemonteerd als vrijstaand, om een ​​grand & open gevoel te creëren. Hun kortere tegenhangers breken visueel muren af ​​en 'snijden' de ruimte.

Ottomaanse opslag

Zorg dat je een ottoman bed hebt om die rommelige onderbedding te verwijderen.

Verhoog slaapkameropslag

Uw hoofdeinde heeft potentieel

Wie zegt dat een hoofdeinde dat ook hoeft te zijn? Maak het multifunctioneel met rekken voor je alarmen, lampen en boeken.

Deur-satie

Elke garderobe en kastdeur is een organisatorische hemel in afwachting.

Magnetisme

Lijm magneten in je garderobe om je pincet, kammen en andere handige items vast te houden.

Zuinige opslag

Gebruik fruit & veg-dozen voor uw voordelige opslagplaats onder het bed bij uw plaatselijke supermarkt. Ze zijn stevig en ondiep en zullen die rommelige onderbedlook verwijderen.

Linnen spoelen

Als u moeite heeft om ruimte te sparen om linnen op te bergen, gebruik dan een one-in-one regel. Bak of upcycle de oude vellen.

Linnen Inception

Vouw en bewaar uw laken, dekbedovertrek en 1 kussensloop in het andere bijpassende kussen voor gelukzaligheid in linnenkasten.

Schoenendoos Wire-Tidy

Schuif rommel van kabels weg door een laadstation te maken door stekkers en stroomuitbreiding te verbergen in een versierde schoenendoos.

Juwelenportret

U hoeft uw favoriete sieraden niet te verbergen. Toon het in een oude fotolijst.

Broekhanger = Boothanger

Kruidenrek = Nagellak Organizer

Verborgen plank

Gebruik een gordijn hoofdeinde om uw geheime planken te verbergen!

Verbeter uw gezondheid en geluk met deze subtiele veranderingen in de slaapkamer

Open Windows Daily

Verouderde lucht slaat niet alleen verontreinigende stoffen op, maar ook uw humeur. Open de ramen van de slaapkamer elke dag, ook al is het maar voor 10 minuten.

Maak je bed niet! (Direct)

Laat je bed minstens een uur lang onopgemaakt achter om je bed te luchten. Het zal het vochtgehalte en de eventuele uitdroging van huisstofmijten verminderen.

Snake Plants

De slangenplant is een van de beste kamerplanten voor het verbeteren van de luchtkwaliteit. Het is onderhoudsarm en CO2-reducerend.

Curtain Call

Probeer je gordijnen één nacht open te houden. Je serotonine zal opstaan ​​met de zon, en je kunt jezelf een vroege vogel vinden. En Richard Branson doet het.

No-TV Zone

Leg een recht verbod op tv, smartphone en computergebruik in de slaapkamer. Afgezien van slaapblokkerende blauwlichtstraling, verminderen ze de luchtkwaliteit en brengen ze ongewone dagelijkse stress aan je koude zone.

Sluit elke deur 's nachts

Zorg ervoor dat je elke deur sluit voordat je slaapt om het gevoel van veiligheid en rust te creëren. Dit omvat de kledingkastdeuren, en-suite deur van deur en slaapkamer.

Flat Pillow?

Stel uw kussen zonder deklaag gedurende 30 minuten bloot aan zonlicht om resterend vocht te verwijderen. Het zal weer opvullen!

Nacht zweet?

Als u zich ongemakkelijk voelt of 's nachts zweet, kijk naar uw beddengoed. Een omschakeling naar 100% luxe lakens van Egyptisch katoen en een matras dat natuurlijke wol bevat, zoals Flaxby. Ze kunnen je nachten verbeteren.

Dual-Wield Alarms

Stel een stil alarm in voordat je op moet staan ​​en een luid alarm voor de laatste keer in de verre hoek van de kamer. Je wordt natuurlijk vanzelf wakker en weet dat je moet opstaan ​​om de lawaaierige te voorkomen.

Houd een dagboek bij je bed

Verwijder de dagelijkse gedachten uit je hoofd door ze voor het slapengaan neer te schrijven en je zorgen gaan met je naar bed.

 

We hopen dat je onze slaapkamerontwerpideeën leuk vindt!