Gezondheid

5 KRUIDEN OM VAN WATER EEN GEZOND ELIXER TE MAKEN

01 240 - 5 KRUIDEN OM VAN WATER EEN GEZOND ELIXER TE MAKEN5 KRUIDEN OM VAN WATER EEN GEZOND ELIXER TE MAKEN

Water, de chemische basis van het leven is niet alleen de essentiële drank die we moeten nemen, het kan ook worden omgezet in een elixer dat ons welzijn kan verbeteren, en dat allemaal met de kracht van eenvoudige specerijen.

Onze huisdeskundige heeft een lijst met kruiden vermeld die u in uw keuken kunt vinden en die u kunt gebruiken.
Gember

We hebben gember gebruikt als een zeer effectieve natuurlijke pijnstiller, zodat je het, als het gebeurt, zeker in je water kunt gooien om wat voordelen te krijgen. Begrijp dat gember jarenlang is gebruikt als een behandeling voor het behandelen van krampen, misselijkheid, winderigheid en slechte spijsvertering. De semi-pittige tintelende smaak dat gember je tong verlaat heeft ontstekingsremmende en antivirus eigenschappen. Het is heerlijk en geeft gegarandeerd smaak aan je water.

Richting: Hak stukjes gember, de maat van je vingernagels en gooi er een paar stukjes in je beker water. Meng het goed, zodat water de smaak kan opnemen. Krijg eerst een van deze paar delen, want gember is zeer aromatisch, en sommigen vinden de smaak misschien een beetje sterk.

Citroen / limoensap

Citroen , behalve het maken van die speciale zoetzure citroenkip die velen onweerstaanbaar vinden, kan ook worden gebruikt om je water van vitamine C te voorzien. Vitamine C is een belangrijke antioxidant die je lichaam helpt om zich te ontdoen van vrije radicalen. Het verhoogt ook je immuunsysteem en helpt infecties bestrijden. Een regelmatige dosis vitamine C kan u ook helpen uw spijsvertering te verminderen.

Richting: knijp een halve citroen of limoen in je water. Dit kan zowel in koud als lauw water werken.

Komkommer

Komkommers zijn niet alleen voor uw ogen en huid . Je interne leidingen kunnen daar perfect van profiteren dankzij de grote hoeveelheid mineralen en vitamines. Komkommer is bovendien gebleken dat het lichaam vergiften afvoert en de verfijnde smaak is een perfecte combinatie met dat koele glas normaal water.

Gebruiksaanwijzing: Snijd de komkommer (u kunt ervoor kiezen om de schil te verwijderen of niet). Verwijder de zaden niet omdat deze de meeste smaak bevatten.

Muntbladeren

Sommige mensen geven er de voorkeur aan om erop te kauwen en sommige, zoals ze in veel restaurants zijn gezien, stoppen het in hun water. Bedrijven hebben dit al een tijdje volbracht en er is geen reden om het nooit in huis te doen. Mint kan een natuurlijk kruid zijn dat zeker in een kleine pot kan groeien en op de minituin in uw huis kan worden geplaatst. Het kan profiteren van buikpijn en indigestie. Bovendien kan het uw speekselklieren activeren waardoor het een goede ervaring wordt.

Richting: verkrijg 2-3 muntblaadjes. Snijd of hak het fijn en stop het in je kopje water. Dat wordt het best vorstig geserveerd.

Kaneel

Het is geen geheime kennis dat kaneel slechte spijsvertering kan genezen. Het kan ook de bloedsuikerspiegel reguleren en helpen bij een snelle verbranding van overtollig vet in het lichaam. Als je dit aan je water toevoegt, kun je het gebruikelijke smakeloze en saaie drankje tot leven wekken.

Richting: voeg een snufje kaneel toe aan een glas water, meng en laat het een paar minuten staan. Meng het opnieuw voordat je het inneemt.

5 KRUIDEN OM VAN WATER EEN GEZOND ELIXER TE MAKEN