Voedsel

7 GEZONDE EIGENSCHAPPEN VAN KRUITNAGEL THEE

7 Beste Voordelen Van Kruidnagel Thee

Het drinken van kruidnagel thee is een verkwikkende en lekkere manier om je inname van voedingsstoffen te stimuleren en natuurlijk de behandeling van bepaalde aandoeningen.

Wat Is Kruidnagel thee?

Kruidnagel thee is een kruidenthee gebrouwen uit de gedroogde en gemalen bloemknoppen van de Syzygium aromaticum boom. Deze gedroogde kruidnagels hebben een pittige, scherpe smaak waardoor ze erg populair zijn als ingrediënt in desserts en gebak, maar ook in hartige maaltijden. De kruidnagels zelf zijn een rijke bron van eugenol, een krachtige antioxidant, evenals andere voedingsstoffen en vitamines , zoals vitamine C , flavonoïden, vezels , calcium en bepaalde omega-3-vetzuren. Deze kruidnagels worden al eeuwenlang in thee gezet en worden in veel medische tradities gebruikt.

Kruidenthee Voordelen

De belangrijkste voordelen van kruidnagel thee zijn onder meer de mogelijkheid om de spijsvertering te verbeteren , te verlichten constipatie , lagere koorts , het opruimen van de huid infecties, en de snelheid gewicht verlies inspanningen onder anderen.

Sinus-infecties

Studies hebben aangetoond dat deze thee en zijn actieve ingrediënten kunnen helpen om ontstekingen in de sinussen te verlichten, terwijl ze ook de onderliggende infectie aanpakken die de symptomen veroorzaakt.

clovetea - 7 GEZONDE EIGENSCHAPPEN VAN KRUITNAGEL THEE

Grootste collectie gewichtsverlies sport en gezondheids artikelen

btn promo koop dark large 1 - 7 GEZONDE EIGENSCHAPPEN VAN KRUITNAGEL THEE

betaal - 7 GEZONDE EIGENSCHAPPEN VAN KRUITNAGEL THEE

Kruidnagel thee Spijsvertering

Wanneer u drinkt deze thee, het kan de verhoging van de productie van zowel speeksel en maagsappen, die beide nodig zijn voor een efficiënte spijsvertering. Dit kan de peristaltische beweging versnellen en het risico op constipatie of ontsteking in de darmen verlagen.

Kruidnagel thee en Koorts

De natuurlijke ontstekingsremmende eigenschappen van deze thee maken het een ideale manier om koorts te verbreken. Al generaties lang wordt het toegediend om het immuunsysteem in een hogere versnelling te schakelen en koorts te krijgen.

Kruidnagel thee en Darm parasieten

Deze thee heeft antibacteriële, schimmelwerende en anti-parasitaire eigenschappen , dus in die delen van de wereld waar darmparasieten nog steeds een groot probleem zijn, blijft deze thee erg populair.

Kruidnagel thee en Artritis

De ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen van eugenol zijn goed onderzocht, en het is gekoppeld aan minder ongemak en pijn in de gewrichten voor diegenen die lijden aan reumatoïde artritis . Dit kan effectief zijn bij zowel orale als plaatselijke toepassingen van deze thee.

Kruidnagel thee en Gewichtsverlies

Elke thee die het metabolisme kan stimuleren en belangrijke voedingsstoffen kan leveren, kan helpen bij het afvallen en kruidnagel is geen uitzondering.

Kruidnagel thee en Huidgezondheid

Met de krachtige antioxidanten in deze thee, kan oxidatieve stress worden vertraagd, samen met het verschijnen van rimpels, ouderdomsvlekken en vlekken.

Hoe  Kruidnagel thee Te Maken

Het maken van kruidnagelthee is snel en eenvoudig, aangezien kruidnagel vaak wordt aangetroffen in de meeste kruidenrekken , en de gezondheidsvoordelen zijn onmiskenbaar!

 • Breng een pan water aan de kook.
 • Vermaal 1 eetlepel gedroogde kruidnagelen, maar vermaal ze niet tot poeder.
 • Voeg de gemalen kruidnagels toe aan een theepot of diffuser en giet het over het hete water.
 • Laat het mengsel 20-30 minuten trekken.
 • Zeef de thee en voeg kaneel of gember toe voor de smaak; de thee is vrij krachtig!

Kruidnagel Thee Bijwerkingen

Er zijn enkele bijwerkingen van het drinken van kruidnagel thee, vooral in overmatige hoeveelheden, zoals

 • Zwangerschap complicaties
 • Gastro-intestinale nood
 • Spierpijn
 • Zwakheid
 • Tekenen van ziek zijn, zoals rillingen, koorts, hoesten
 • Moeilijk ademhalen.

Er zijn veel mensen die allergisch zijn voor kruidnagel, en hoewel de meeste bijwerkingen optreden als je direct kruidnagel eet, kan deze thee toch gevaarlijk zijn voor mensen met een gevoelig systeem. Spreek met uw arts voordat u deze thee aan uw gezondheidstoestel toevoegt.

Grootste collectie gewichtsverlies sport en gezondheids artikelen

btn promo koop dark large 1 - 7 GEZONDE EIGENSCHAPPEN VAN KRUITNAGEL THEE

betaal - 7 GEZONDE EIGENSCHAPPEN VAN KRUITNAGEL THEE