Gezondheid

7 REDENEN WAAROM JE GEMBER SAP IN DE OCHTEND ZOU MOETEN DRINKEN

01 185 - 7 REDENEN WAAROM JE GEMBER SAP IN DE OCHTEND ZOU MOETEN DRINKEN

Gember is een van de meest populaire specerijen ter wereld, vooral in Aziatische landen. Rauwe gember wordt gecategoriseerd als gemberwortel, hoewel het niet echt een wortel is, maar een wortelstok, die echt een stengel is. Gember heeft betrekking op andere superfoods, zoals kardemom en kurkuma . Gewoonlijk is gember een integraal onderdeel van Aziatische maaltijden en gekookte goederen, maar je kunt ook genieten van de voordelen door elke dag gemberdrank in te nemen.

Voordelen van Ginger Juice
Hier zijn enkele echt goede redenen waarom je elke dag gember sap zou moeten drinken:

1. voor immuniteit

Als je vaak een keer ziek wordt of zelfs verkoudheid en griep, is het tijd om je ziektebestrijdende vermogen te vergroten. Hoewel er supplementen zijn die u bij de apotheek kunt kopen, slaat niets op natuurlijke wijze af om gezonder te zijn. Het consumeren van gembervocht kan antibioticaresultaten en een verhoogde bloedtoevoer bieden om de algehele gezondheid te verbeteren .

2. Voor kankerpreventie

Veel studies hebben aangetoond hoe gember effectief kanker kan bestrijden , met name eierstokkanker . Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat gember kankercellen in de eierstok kan vernietigen, inclusief dit onderzoek.

3. Voor patiënten met IBS

Prikkelbare darmsyndroom is inderdaad een irriterende aandoening. Maar gember kan helpen die symptomen te kalmeren als je gemberthee brouwt of als je de wortel sap geeft.

4. Voor Alzheimer

Volgens deze studie kan het dagelijks eten van gember het verlies aan leven van de hersencellenvertragen , wat normaal een voorloper is van de aandoening.

5. Voor uw eetlust

Gember kan een drang zijn voor voedselstimulans en een onderdrukker. Voor de vorige, het werkt door de buik te helpen meer zuur te produceren. Ondertussen, als een onderdrukker, draagt ​​het bij tot gewichtsverlies door meer vet te verbranden en je langer vol te laten voelen.

6. Voor je vermoeide spieren

Nadat je klaar bent met krachttraining, kun je gember of voedsel eten met gemberwortel. Het werkt het beste als u dit eet voordat u iets eet en drinkt in de ochtend. Ginger kan je spieren helpen beter en sneller te herstellen.

7. Voor glucoseonderhoud

Onderzoek uitgevoerd in Australië suggereert dat gember hoge glucosespiegels kan verlagen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw glucosewaarden onder controle zijn, omdat dit zowel uw gewicht als uw energie kan beïnvloeden.

Gember is absoluut origineel omdat het gaat om het verbeteren van je welzijn. Afgezien van het gooien van gember in de sapcentrifuge, kunt u het ook bereiden met uw maaltijd of kiezen voor gedroogde gember. Beide soorten zetten gingerolen om in stoffen, zoals shogaol en zingerone, waardoor gember nog gezonder wordt .