Dieet en Gewichtsverlies

AFVALLEN NA EEN BEVALLING DE BESTE METHODES

weight loss after baby 800x416 - AFVALLEN NA EEN BEVALLING DE BESTE METHODES

HOE AF TE VALLEN NA EEN BEVALLING

 • Waarom vrouwen aankomen
 • Eet gewone maaltijden
 • Verminder uw porties
 • Eet Super Foods
 • Meer oefenen
 • Hulpmiddelen om u te helpen bij het verliezen van gewicht
 • Blijf gehydrateerd
 • Vermijd stress
 • Conclusie

Waarom vrouwen aankomen

 

Voor veel vrouwen is het moeder zijn een van de grootste vreugden die de levenscyclus te bieden heeft.

Je bent verantwoordelijk voor het creëren van een ander mensenleven en nu heb je iemand die er je hele leven voor je zal zijn.

Je hebt misschien problemen en ontberingen met je kind, maar het zou op de lange termijn moeten renderen als je je realiseert dat je een geweldig mens hebt grootgebracht.

De geneugten die een baby in het leven van een moeder brengt, overtreffen meestal alle andere emoties en pijn die een vrouw moet dragen.

Ondanks al deze positieve aspecten, zijn er een paar nadelen van bevallen.

In de eerste paar jaar ben je nooit alleen en moet je je jonge altijd in de gaten houden.

Bovendien moet je jongleren met je dagelijkse leven en op zoek gaan naar je kind.

Dit zijn allemaal zeer zorgwekkende zaken, maar moederlijke instincten leren vrouwen meestal hoe ze het beste met hun baby kunnen omgaan, en ze variëren allemaal van persoon tot persoon.

Toch is een vergelijkbaar probleem waar veel moeders mee geconfronteerd worden na de bevalling de striae en een flab rond uw buik ( 1 ).

Om toe te voegen aan de schade, zien we veel beroemdheden of ze nu een paar maanden na de bevalling van tv, films of Instagram pronken met hun perfecte taille ( 2 ).

Dit motiveert hen of wordt een factor voor zelfbeschaming.

Helaas weten niet veel moeders wat ze moeten doen met hun buik en krijgen ze een betere vorm.

Het is een feit dat je nooit een vergelijkbare taille kunt bereiken, zo slank als degene die je vóór de zwangerschap had ( 3 ).

Men probeert echter gezond te blijven en geen buik om uw buik te hebben.

Er zijn meerdere manieren waarop je dat kunt doen, en dit artikel bespreekt ze allemaal zodat de nieuwe moeders een goed gevoel voor richting kunnen krijgen over wat ze zouden moeten doen.

Hier zijn enkele van de vele mogelijkheden die moeders kunnen proberen om vet na de zwangerschap te verminderen ( 4 ).

 

Eet gewone maaltijden

 

De meeste mensen denken dat het overslaan van een maaltijd voldoende is voor het gewicht dat ze hebben opgedaan tijdens hun zwangerschap.

Ze hebben een misvatting dat ze uiteindelijk dat gewicht zullen verliezen als ze soms het eten overslaan ( 5 ).

Dit is een van de gevaarlijkste dingen die een vrouw voor zichzelf kan doen.

Iedereen die niet eet, kan in plaats daarvan in gewicht toenemen de volgende keer dat ze voedsel hebben, omdat het lichaam overcompenseert door meer vet op te slaan voor de laatst overgeslagen maaltijd.

Bovendien bevindt de moeder zich in een zwakkere positie omdat ze de baby moet verzorgen en hem / haar ook haar moedermelk moet geven.

Als ze zelf de aanbevolen voeding niet neemt, zal ze zeker zwak en vatbaar worden voor meer ziekten ( 6 ).

 

Verminder uw porties

 

Net als elke andere persoon die bereid is om af te vallen , kan een nieuwe moeder ook haar buikvet verliezen door meer maaltijden te nemen gedurende de dag.

De hoeveelheid voedsel die u eet, moet echter kleinere porties hebben dan die u normaal neemt ( 7 ).

Als je na kortere tussenpozen maaltijden hebt gepland, loop je minder risico om te kauwen op junkfood en andere ongezonde snacks.

Bovendien zul je vaker een volle maag hebben en energiek zijn om je dagelijkse taken met veel meer vitaliteit uit te voeren gedurende de dag.

Deze dagelijkse taken zorgen er ook voor dat je een bepaalde vorm van lichaamsbeweging krijgt, waardoor je wat extra calorieën verbrandt ( 8 ).

 

Eet Super Foods

 

Omdat je een nieuwe moeder bent, zijn er meerdere voedingsmiddelen die je moet nemen voor een goede voeding.

Dit zorgt ervoor dat je gezond genoeg bent om de baby te voeden en jezelf te ondersteunen ( 9 ).

Sommige van de best aanbevolen voedingsmiddelen voor gewichtsverlies na de zwangerschap staan ​​bekend als superfood.

Dit omvat natuurlijke zaken zoals fruit, yoghurt, magere eiwitten, bonen en voedingsmiddelen die veel vezels bevatten.

Met dit soort voedsel kunt u een gezond gewicht behouden en voorkomen dat u extra slap wordt ( 10 ).

 

Meer oefenen

 

Er zijn meerdere manieren waarop je kunt oefenen na slechts een paar maanden na je bevalling en jezelf niet bezeren in het proces.

Hoewel u in het geval van een operatie voor bevalling wellicht later dan 6 weken wilt beginnen, maar na een normaal geboorteproces, kunt u over 14 dagen beginnen.

Sommige van deze oefeningen zijn trainingen die vooral bedoeld zijn voor vrouwen die proberen hun buikvet na de zwangerschap kwijt te raken ( 11 ).

Er zijn meerdere andere oefeningen die in elke levensfase kunnen worden uitgevoerd en zijn niet specifiek voor het verliezen van buikvet.

 • Pelvic Tilt is een oefening die u pas na 2 weken na de bevalling kunt beginnen, op voorwaarde dat u een normale aflevering had en geen C-sectie ( 12 ). Als u een operatie heeft ondergaan, moet u minimaal 2 maanden wachten om opnieuw te gaan trainen. Deze routine houdt in dat je op je rug ligt en je knieën buigt. Plaats een kussen onder je heupen en je knie. Houd uw armen aan uw beide kanten of uw voeten plat op de grond, adem diep in, houd 5 seconden vast en adem dan uit. Teken daarbij je buik zo comfortabel mogelijk naar binnen en knijp je billen in en stop je bekken iets naar onder om de oefening te voltooien. Doe minstens 10 herhalingen ( 13 ).
 • Handdoekpuls kan ook 2 weken na uw bezorgtijd worden gedaan en is een andere geweldige oefening voor uw maag. Om de oefening uit te voeren, plaatst u een enkele handdoek rond uw bovenste schenen en houdt u elke kant van de handdoek met uw handen vast ( 14 ). Terwijl je de handdoek vastpakt, til je je schouders voorzichtig van de vloer en trek je je buikspieren aan. Terwijl je op de grond ligt, adem je uit. Dit versterkt je rug- en heupgewrichten en verbrandt ook buikvet. Herhaal 12 keer.
 • Heel Slides zijn zo gemaakt om je core en je onderrug te ondersteunen. Deze oefening kan 3 weken na elke normale bezorging worden gedaan. Ga op je rug liggen met je voeten plat op de grond en gebogen knieën. De voeten moeten zich op heuplengte van elkaar bevinden. Teken dan de lucht in. Buig uw linkervoet terwijl u uw voet op de grond drukt. Terwijl je je bekken stilhoudt, inhaleer en adem je diep uit en gebruik je je buik om je rechtervoet zo ver mogelijk van zijn oorspronkelijke positie af te duwen terwijl je de knie licht gebogen houdt. Doe hetzelfde proces met de andere kant en voltooi de rep door terug te gaan naar je oorspronkelijke positie. Doe zoveel als 10 herhalingen per dag en ga dan verder in latere weken ( 15 ).
 • Knielende bekkenhellingen is iets dat je na je bevalling goed zou moeten doen. Om uzelf tijd te geven voor herstel, start u deze oefening minstens 75 dagen later vanaf uw leverdatum in geval van een normale levering. In het geval van een operatie, moet 4 maanden wachten u beschermen tegen eventuele schade. Voor de oefening moet je beginnen met op vieren handen en benen te buigen en je rug moet recht en niet gebogen zijn. Kantel je bekkengebied en draai je schaambeen omhoog terwijl je inademt, trek ook je kont naar voren en houd de positie vast voor de telling van drie. Laat dan los. Doe dit gedurende 15 ronden en verhoog de training na een week ( 16 ).
 • Yoga Boat is een andere oefening die niet opnieuw mag worden geprobeerd vanaf de bevalling en 2 maanden is nodig om te genezen bij een normale bevalling. Ga op de grond liggen met je knieën gebogen en je voeten stevig op de grond. Ga met je buik onder druk staan, licht naar je knieën en sta je rug van de grond. Til ook je scheenbeen op zodat ze parallel lopen met de vloer. Je rug moet een hoek van 45 graden vormen met de vloer en je armen moeten tot je knieën uitgestrekt zijn. Houd de positie 30 seconden vast en ga vervolgens weer liggen. Voer 10 sets uit en verhoog de telling na 2 weken ( 17).
 • Dolphin Plank wordt gedaan met een oefenbal en kan je buikvet helpen verbranden. Plaats je ellebogen op de stabiliteitsbal en strek je benen achter je zodat je van top tot teen een rechte plankpositie vormt. Houd deze positie gedurende dertig seconden vast en rust dan uit. Doe dit voor ten minste 10 herhalingen. Wacht tot deze oefening minstens 2 maanden na een normale bevalling wordt uitgevoerd en wacht in het geval van een operatie 4 tot 5 maanden ( 18 ).

 

Hulpmiddelen om u te helpen bij het verliezen van gewicht

 

Er zijn meerdere hulpmiddelen om je te helpen tijdens je reis die je uiteindelijk van je vet zal bevrijden.

Ze worden speciaal aanbevolen voor mensen die zwaarder zijn rond de buik en werkt het beste als een goed dieet en oefeningen worden gevolgd ( 19 , 20 , 21 ).

Taille Trainer kan uw nummer één apparaat zijn wanneer u overweegt om buikvet te verliezen, vooral na het hebben van een buik na de zwangerschap.

Deze tenentrainers kunnen de intensiteit van de training en de concentratie van vetverbranding rond je middel verhogen .

Dit helpt niet alleen bij uw gewichtsverlies, maar geeft u ook een slanke taille ( 22).

Weight Loss Calendar helpt u niet alleen bij het bijhouden van het gewicht waarmee u bent begonnen, maar het maakt u ook gemotiveerd voor uw doel.

Met een constante herinnering aan wat je wilt bereiken, word je geïnspireerd om harder en beter te werken dan voorheen ( 23 ).

De juiste kleding kan een vitale rol spelen in het comfortniveau van de persoon als het gaat om sporten.

De kleding die u draagt ​​tijdens uw trainingssessie moet u voldoende ruimte bieden om comfortabel te kunnen bewegen ( 24 ).

Detox Water kan iedereen helpen opgefrist te blijven en alle gifstoffen uit je lichaam te laten ontsnappen.

Deze methode kan u helpen sneller af te vallen door de aanwezigheid van komkommer in het water ( 25 ).

Groene thee  wordt ook door veel mensen gebruikt om vet te verliezen, vooral rond de buik.

Het kan na elke maaltijd of vóór een training worden ingenomen.

Het moet echter niet te vaak worden ingenomen omdat u ook de baby moet voeden en cafeïne in uw moedermelk wordt niet aanbevolen voor het welzijn van het kind ( 26 ).

 

Blijf gehydrateerd

 

Hoewel men altijd moet streven naar voldoende water, maar het belang van gehydrateerd blijven moet meer zijn voor de moeder van een pasgeborene, omdat ze tijdens het geven van borstvoeding veel vocht verliest.

Als ze aan het sporten is, kan de behoefte aan water veel toenemen.

Drink daarom veel water en zorg ervoor dat u altijd een fles water bij u hebt, waar u ook gaat ( 27 ).

 

Vermijd stress

 

Hoe meer je jezelf benadrukt, hoe ongezonder je levensstijl wordt en je bent kwetsbaar voor het zoeken naar comfort in verschillende vormen, zoals eetbuien of snacken de hele dag ( 28 ).

Beide activiteiten zorgen er juist voor dat je aankomt in plaats van het te verliezen.

Stress heeft ook invloed op je vermogen om melk te produceren en het kind borstvoeding te geven.

Vermijd daarom ten koste van alles stress voor uzelf en uw baby ( 29 ).

Zorg voor voldoende slaap om uw lichaam normaal te laten ontwikkelen en genezen na een training of voedselsessie ( 30 ).

Elke vrouw heeft haar eigen criteria voor schoonheid en men moet niet altijd streven naar een perfecte buik.

Het is niet mogelijk voor een vrouw om dezelfde buikmaat te hebben als elke persoon anders is gemaakt en een ander metabolisme heeft.

Bovendien moeten vrouwen erkennen dat dingen niet van de ene op de andere dag gebeuren en dit kost veel tijd.

Daarom moet je altijd geduldig en attent van jezelf zijn en blijven van zelfhaat.

 

Conclusie

 

Moeder zijn is onmiskenbaar een zegening, maar men moet zijn eigen gezondheid niet uit het oog verliezen.

Er zijn meerdere manieren om gewicht te verliezen voor elk gewoon gewichtsverminderingsprogramma.

Het verliezen van buikvet na de zwangerschap hangt echter niet alleen af ​​van een gezond dieet, maar ook van een heleboel van de bovengenoemde aspecten.

Het is dus belangrijk dat u voor uzelf en uw pasgeboren baby zorgt.

Verder is het belangrijk om de steun van je partner te hebben tijdens dit alles, zodat je tijd kunt krijgen om aan jezelf te werken en je reis kunt beginnen voor een gezondere jij.

HOE AF TE VALLEN NA EEN BEVALLING