Voedsel

ANANAS MANGO GEMBER SMOOTHIE RECEPT IS ONTSTEKINGSREMMEND EN HELPT BIJ VERKOUDHEID, GRIEP , REISZIEKTE EN DUIZELIGHEID

Ananas en mango zijn voor eens en voor altijd favoriete vruchten over de hele wereld, plus ze mengen goed in deze formule. De schop gember biedt een vleugje ambiance en specerijen, terwijl ze ook een aantal gezondheidsvoordelen biedt, zoals helpen bij de spijsvertering en assimilatie en helpen VERKOUDHEID, GRIEP , REISZIEKTE EN DUIZELIGHEID te voorkomen.

01 10 - ANANAS MANGO GEMBER SMOOTHIE RECEPT IS ONTSTEKINGSREMMEND EN HELPT BIJ VERKOUDHEID, GRIEP , REISZIEKTE EN DUIZELIGHEIDANANAS MANGO GEMBER SMOOTHIE RECEPT HELPT BIJ VERKOUDHEID, GRIEP , REISZIEKTE EN DUIZELIGHEID

Gember bevat ook krachtige ontstekingsremmende bestanddelen die gingerols worden genoemd en is een krachtige pijnstiller die het bijzonder gunstig maakt voor mensen die lijden aan gewrichtspijn, spierpijn en zenuwpijn. Ginger heeft ongelooflijke immuniteitsverhogende en kiembestrijdende vaardigheden en het is zelfs aangetoond dat het helpt bescherming te bieden tegen E. coli, stafylokokbesmettingen en Candida albicans.

Geniet van deze smoothie voor ontbijt of een snack . Het is een publiekstrekker, dus je zou misschien genoeg willen maken om te delen met je vrienden en familie, of overwegen om het op je volgende brunchbijeenkomst te serveren!

Ananas Gember Smoothie

ingrediënten:

  • 2 kopjes gehakte ananas (vers of bevroren)
  • 2 kopjes gehakte mango (vers of bevroren)
  • 1 inch stuk gepelde gember
  • 1 kop water of kokoswater
  • 6 ijsblokjes (alleen als je vers fruit gebruikt)

Richtingen:
1. Plaats alle ingrediënten behalve ijs in een blender. Als u bevroren fruit gebruikt, heeft u mogelijk 1,5 tot 2 kopjes water nodig. Mixen tot een gladde substantie.
2. Als u vers fruit gebruikt in plaats van bevroren, voeg dan ijs toe en meng opnieuw.
3. Nip en geniet!