overig

Beste Pyjama’s En Loungewear Voor Heren | Stijlvolle Nachtkleding Voor mannen

eq2uqpgSThrY8Tpy3cCjTh 768 80 - Beste Pyjama's En Loungewear Voor Heren | Stijlvolle Nachtkleding Voor mannen

Beste Pyjama's En Loungewear Voor Heren | Stijlvolle Nachtkleding Voor mannen

Pyjama's zijn een van de weinige kledingstukken die comfort, ontspanning symboliseren en prioriteit geven aan een gezellig gevoel.

En terwijl de temperaturen blijven dalen naarmate we het piekpyjama-seizoen naderen, is er geen betere tijd om naar de beste soorten te kijken en hoe ze ons kunnen inspireren om in luxe te overwinteren.

  • Beste matras
  • 7 manieren om een ​​betere nachtrust te krijgen en je verfrist te voelen
  • 8 essentiële wintermode-accessoires: blijf warm en zie er fantastisch uit

Voor wat aan de buitenkant een eenvoudige categorie kleding lijkt, is er een verrassend ruime keuze. Van katoenen en satijnen pyjama's tot flanellen, badjassen, loungewear en kamerjassen, je kunt urenlang rondslenteren om wat te kopen. Maar wat ziet er precies goed uit?

Bekijk onze selectie stijlvolle pyjama's voor koude winteravonden om je klaar te maken voor echt wintercomfort.

XKwfrv9FWfrgdfAbBQCXxg 320 80 - Beste Pyjama's En Loungewear Voor Heren | Stijlvolle Nachtkleding Voor mannen

FLANELLEN PYJAMA

Flanellen stoffen zitten onweerstaanbaar comfortabel. Het is niet alleen dat ze zacht en ademend zijn geweven, maar tartan-patronen geven je dat ongedwongen comfort-eerste gevoel, dus ideaal om gezellig te blijven tijdens de kou van de winter.

Hoewel je waarschijnlijk net zoveel last hebt gehad van flanellen via truckershirts als via PJ's, zijn ze waarschijnlijk het meest geschikt om in het weekend in bed of thuis te loungen dankzij hun combinatie van comfort en duurzaamheid. Er gaat echt niets boven laat thuiskomen op een vrijdagavond, veranderen in flanellen pyjama's en het betreden van de gezellige zone.

38rT23eWEJ3rrg4QhN2tCh 320 80 - Beste Pyjama's En Loungewear Voor Heren | Stijlvolle Nachtkleding Voor mannen

SATIJNEN PYJAMA

U hoeft uw gebruik van satijn niet te beperken tot alleen de lakens. Hoewel je misschien denkt dat een bed bedekt met glanzende paarse stof decadent is, is dat zeker niet het geval met pyjama's. Met zijn lichtreflecterende eigenschappen en dikker weefsel dan zijde zien satijnen pyjama's er uit als een pak voor de woonkamer, maar nog eleganter.

En het is echt niet nodig om rond te lopen in Gucci-slippers terwijl je een pijp rookt om deze look af te trekken. Satijnen pyjama's zijn comfortabel en een van de meer stijlvolle stoffen op deze lijst. Maar voordat je je wintergarderobe gaat pimpen met een set, moet je er rekening mee houden dat satijn minder ademend is dan zoiets als katoen en er zijn een aantal sets waarvoor je je handen moet wassen.

pJvFXRs6i4LVDJZcoYw4xg 320 80 - Beste Pyjama's En Loungewear Voor Heren | Stijlvolle Nachtkleding Voor mannen

KATOENEN PYJAMA

Als een katoenen pyjama niet al in je garderobe staat, dan is dit misschien het moment om dat te laten gebeuren. Er is niet veel te zeggen over katoen dat je zal verrassen, dus een set katoenen pyjama's biedt duidelijk relatieve betaalbaarheid, ademend vermogen en zweetabsorptie. Wanneer je pyjama's kiest, is een van de belangrijkste dingen om te overwegen hoe ze zich voelen, aangezien je ze uren achtereen draagt, of misschien zelfs langer als je erin slaapt.

Hoewel katoenen pyjama's betaalbaar zijn in vergelijking met andere stoffen, moet je hier niet per se beknibbelen. Meer uitgeven voor de stijl die u zoekt is één ding, maar goedkoper katoen kan gemakkelijker kromtrekken en krimpen dan premium-aanbiedingen. En niet alleen dat, maar het wordt ook algemeen erkend dat katoen in het algemeen je kan helpen om een ​​betere nachtrust te krijgen dankzij de eigenschappen van lichaamswarmte en vochtdispersie.

UmtR4kNqxwmea2BgMPaTwg 320 80 - Beste Pyjama's En Loungewear Voor Heren | Stijlvolle Nachtkleding Voor mannen

KAMERJASSEN

Van alle inzendingen op deze lijst is misschien de meest stijlgerichte van de partij de kamerjas. Niet te verwarren met de mantel (zie hieronder), de kamerjas is gemaakt om over het huis te lopen, de zondagkrant te lezen bij de koffie en er gewoon over het algemeen knap uit te zien. Ze kunnen gedragen worden met kleding eronder, of helemaal niets als je daar de voorkeur aan geeft.

De jurk die je hierboven ziet, is gemaakt van visgraat-visgraat en is gevoerd met zijde en contrasterende biezen. Dit zou je een idee moeten geven van de 'technologie' die kan worden toegepast op wat in wezen kleding is om te chillen met je iPad. Goed gemaakte kamerjassen bewijzen dat je liefde voor stijl niet hoeft te eindigen zodra je thuiskomt.

k9pE6ec3bhCZJC7Z6323zg 320 80 - Beste Pyjama's En Loungewear Voor Heren | Stijlvolle Nachtkleding Voor mannen

ZIJDEN PYJAMA

Welke stijlvolle pyjamalijst zou compleet zijn zonder iets van zijde? Een van de meest stijlvolle opties waar je voor kunt gaan, het is ook een van de meest comfortabele en dure. Het dragen van zijden PJ's is een beetje alsof je overal naartoe gaat telkens je het casino bezoekt. Dit is pure luxe in een categorie gericht op luxe.

Zijde is geweldig om in te slapen dankzij het ademende vermogen en de lichtheid. Het is ook ruim genoeg zodat je niet in de war raakt als je om de matras rolt. En met voorbeelden zoals de hierboven afgebeelde set, met een paisley-print en paarlemoeren knopen, voel je je elke keer dat je opstaat een miljoen dollar.

StnBesvVUncpyM7Za7cxyg 320 80 - Beste Pyjama's En Loungewear Voor Heren | Stijlvolle Nachtkleding Voor mannen

Badjas

Dit brengt ons bij badjassen, die vergelijkbaar zijn met de kamerjas maar een ander doel dienen. Omdat ze in wezen een draagbare handdoek zijn, wil je deze gebruiken voor de badkamer, het zwembad of een andere keer dat je een kledingstuk op wilt doen terwijl je nat bent. Je kunt er ook stijlvol uitzien.

Badjassen, zoals die hierboven afgebeeld van Cleverly Laundry, zijn geweldig om pyjama's of trainingspakken over te gooien en kunnen ook pronken met je stijl, vooral als je ze met bijpassende slippers draagt. Vermijd absoluut een die niet is gemaakt van katoen, of een soortgelijke absorberende stof, omdat je er misschien spijt van krijgt als je uit de badkuip stapt.

VehixpeCRyjmb79xAjMnyg 320 80 - Beste Pyjama's En Loungewear Voor Heren | Stijlvolle Nachtkleding Voor mannen

SLIPPERS

Geen pyjama-ensemble zou compleet zijn zonder een paar comfortabele slippers. Terwijl je met slippers een mix van hakken en niet-hakken krijgt, wil je het zo luxueus mogelijk houden als je van plan bent om ze met PJ's te dragen terwijl je door het huis wandelt. Dit wollen paar hierboven van Soho Home wordt ook geleverd met een fleecevoering - dus je kunt je voorstellen hoe waanzinnig goed dat zou voelen als het wordt gecombineerd met comfortabele sokken.

Maar zijn slippers een absolute noodzaak? Je zou kunnen wegkomen zonder ze te dragen, maar ze zijn een geweldig item om te matchen met pyjama's, kunnen je vloer schoner houden en zijn een beter alternatief voor het lopen rond de tegels en vloerplanken in sokken. Zorg er wel voor dat je een ademend paar krijgt dat nog steeds goede isolatie heeft voor als het kwik onder nul daalt.

SLIPPERS KOOP JE HIER