Gezondheid voor Vrouwen

BESTRIJD CELLULITIS GEMAKKELIJKE METHODEN VOOR EEN GLADDE HUID

01 6 - BESTRIJD CELLULITIS GEMAKKELIJKE METHODEN VOOR EEN GLADDE HUIDBESTRIJD CELLULITIS GEMAKKELIJKE METHODEN VOOR EEN GLADDE HUID

De meeste vrouwen merken plotseling dat hun dijen hobbelig worden. Helaas is cellulitis niet iemand om te discrimineren. Dit huidprobleem kan optreden bij tienermeisjes – zelfs als ze jonger zijn. Maar de meeste vrouwen die daarover klagen, zijn begin twintig.

Cellulitis is geen mysterieuze aandoening en hoewel er verhalen zijn die het relateren aan slechte circulatie of opgesloten gifstoffen, is het gewoon oud vet. Je zult merken dat het er anders uitziet dan andere vetten in het lichaam, vooral vanwege de opstelling.

Hoewel meer dan 85% van de vrouwen zich zorgen maakt over dit probleem, dat niet alleen op de benen en dijen, maar ook op de  buik  en de billen kan voorkomen, zijn er manieren om de huid  weer glad  te maken. Dit zijn natuurlijke manieren om thuis van het probleem af te komen:

1. Eet gezond.

 U kunt beginnen met gezond te  eten  en het zal echt helpen als u voedsel dat met zout is geladen vermijdt. Slechte eetgewoonten kunnen ervoor zorgen dat de vetten opzwellen, vooral als je zout voedsel blijft eten. Hierdoor ziet uw cellulitis er duidelijker uit. Let op uw natriuminname en zorg ervoor dat u voldoende vezels en volkoren voedsel eet  .

2. Drink meer water.

Afgezien van het eten van gezonde, moet u ook uw  water  inname. Hydratatie is belangrijk om uw gezondheid te verbeteren, niet alleen voor het elimineren van cellulitis. Het kan uw  huid doen gloeien  en de textuur verbeteren, terwijl het u helpt het voedsel dat u eet te verteren zodat uw lichaam de voedingsstoffen op de juiste manier opneemt. Afgezien van water kun je ook gezonde voedingsmiddelen eten met een hoog watergehalte, zoals watermeloenen en  komkommers .

3. Begin met droog poetsen.

Dit is de eenvoudigste en waarschijnlijk de meest populaire methode voor het verwijderen van cellulitis, vooral op het dijgebied. Het wordt niet ondersteund door de wetenschap, maar veel mensen geloven dat het effectief is. Droog poetsen helpt de bloedcirculatie te stimuleren en verbetert de lymfedrainage. Als gevolg hiervan wordt de opbouw van toxine uit het lichaam verwijderd.

Bevochtig je huid met extra vierge kokosolie tijdens het droogborstelen. De juiste manier om dit te doen is om te beginnen op de hogere lymfeklieren, zoals op de lies of oksels. Vervolgens kunt u naar de buitenste delen van het lichaam gaan. Zorg ervoor dat je in de richting van het hart beweegt, tenzij je droog bent om het deel van de billen te borstelen.

Andere manieren om thuis cellulitis te verwijderen zijn groene thee drinken om je metabolisme te versnellen en vet te verbranden, regelmatig te trainen, de huid te masseren met koffiedik en een aanvulling op omega-3 vetzuren.

BESTRIJD CELLULITIS GEMAKKELIJKE METHODEN VOOR EEN GLADDE HUID