Slaap & Dromen

DE 10 MEEST VOORKOMENDE NACHTMERRIES EN WAT ZE BETEKENEN

lucid dreaming dark - DE 10 MEEST VOORKOMENDE NACHTMERRIES EN WAT ZE BETEKENEN

DE 10 MEEST VOORKOMENDE NACHTMERRIES EN WAT ZE BETEKENEN

Elke nacht tijdens de slaap creëert ieder van ons ongeveer 5 droomafleveringen. Deze dromen kunnen tussen de 15 en 40 minuten duren, dus we brengen allemaal ongeveer twee uur per nacht door met dromen.

Met 7 miljard dromers op planeet Aarde, betekent dit dat we gezamenlijk 35 miljard dromen creëren in elke periode van 24 uur.

Al deze dromen weerspiegelen fundamentele patronen van menselijk gedrag.

Sommigen geloven dat deze droompatronen weerspiegelen wie we werkelijk zijn, wat we echt nodig hebben en wat we geloven.

Tanden vallen uit

Dromen over je tanden kunnen je angsten over je uiterlijk en hoe anderen je waarnemen weerspiegelen. Zulke dromen kunnen voortkomen uit angst voor afwijzing, schaamte of zich onaantrekkelijk voelen.

Zoals tanden worden gebruikt om te bijten, te scheuren en te kauwen, kunnen dromen over het verliezen van je tanden voortkomen uit een gevoel van machteloosheid, wat betekent dat je zelfvertrouwenproblemen kunt ervaren.

Achtervolgd worden

Gedreven achtervolgen, suggereert dat je wegrent van iets dat je angst of angst bezorgt in het wakkere leven.

Het geeft aan dat je de neiging hebt om weg te lopen of een bepaald probleem te vermijden. De chaser kan ook een aspect van jezelf vertegenwoordigen, bijv. Je eigen gevoelens van woede, jaloezie of angst kunnen zich manifesteren als de bedreigende figuur.

Kan geen toilet vinden

Als u moeite heeft met het vinden van een toilet, betekent dit dat u het misschien moeilijk vindt om in een bepaalde situatie uw behoeften kenbaar te maken. Het kan laten zien dat gevoelens van uw persoonlijke behoeften niet worden vervuld door altijd eerst de ander centraal te stellen.

Je hebt misschien het gevoel dat je geen tijd hebt voor persoonlijke problemen en meer privacy, zelfzorg of zelfexpressie nodig hebt.

Naakt in het openbaar

Naakt zijn in een droom symboliseert het niet kunnen vinden van jezelf, onzekerheid of ten onrechte worden beschuldigd.

Als je niet de naakte persoon in je droom bent, maar je ziet een naakt persoon en je bent er misselijk van, dan betekent dit dat je je zorgen maakt over het blootstellen van die persoon.

Niet voorbereid op een examen

Examendromen kunnen zo echt zijn dat we er echt van overtuigd raken dat we net een belangrijke test hebben gefaald. Ten minste 1 op de 5 mensen zal een examendroom in hun leven ervaren.

Examendromen zijn een weerspiegeling van uw gebrek aan vertrouwen en het onvermogen om door te gaan naar de volgende fase in het leven.

vliegend

Een moeilijke tijd vliegen in je dromen suggereert dat iemand (of iets) je ervan weerhoudt om naar de volgende stap in het leven te gaan.

Als je bang bent om te vliegen, stel je voor dat je misschien moeite hebt om gelijke tred te houden met de hoge doelen die je jezelf hebt gesteld. Als je alleen was en worstelt om te vliegen, betekent dit dat je geen vertrouwen in jezelf hebt.

vallend

Als je ergens valt en je wordt overweldigd door angst, betekent dit onzekerheid en angst voor een situatie.

Het genieten van het gevoel van vallen suggereert dat je niet bang bent voor veranderingen.

Uit controle voertuig

Dromen van auto's vertegenwoordigen onze drive in het leven en de richting die we nemen.

In deze fase van je leven voel je misschien dat je niet op weg bent en weer op pad moet om door te gaan.

Een ongebruikte ruimte vinden

Als je in je dromen een nieuwe kamer leert, duidt dit nieuwe inzichten en vaardigheden aan die je over jezelf hebt gerealiseerd.

Als de kamer wit is, betekent dit dat je klaar bent om een ​​nieuw begin in je leven te maken.

Laat zijn

Dromen dat je te laat bent, vertegenwoordigt je zorgen en zorgen over het nemen van een andere richting in je leven, of dat je dingen gedaan probeert te krijgen, maar je voelt dat je bijna geen tijd meer hebt.

Onthoud dat wanneer je probeert te achterhalen wat je gemeenschappelijke nachtmerries betekenen, je onbewuste het niet voor je zal spellen; dit is een taak voor je bewust om erachter te komen.

Droomsymbolen worden op een metaforische manier gepresenteerd om te decoderen.

DE 10 MEEST VOORKOMENDE NACHTMERRIES EN WAT ZE BETEKENEN