overig

DE STERKSTE NATUURLIJKE PIJNSTILLER DIE OVERAL GROEIT, OOK UW ACHTERTUIN

images 20 - DE STERKSTE NATUURLIJKE PIJNSTILLER DIE OVERAL GROEIT, OOK UW ACHTERTUIN

DE STERKSTE NATUURLIJKE PIJNSTILLER DIE OVERAL GROEIT, OOK UW ACHTERTUIN

In de oudheid moesten mensen alleen op kruiden en kruidengeneesmiddelen vertrouwen om hun gezondheid te behouden en in vorm te blijven. En nu, in onze moderne tijd waarin zelfs de moderne geneeskunde er niet in kan slagen sommige van 's werelds ziektes te genezen, is het aan ons om de trend van natuurlijke alternatieve geneeswijzen en medicijnen terug te brengen.

Wilde sla is een kruidenremedie waarvan is aangetoond dat het verdovende en pijnstillende eigenschappen bezit, wat betekent dat het groeien in uw tuin een groot voordeel kan zijn voor uw gezondheid omdat het van pas kan komen.

Wilde sla staat alom bekend om zijn gezondheidsbevorderende eigenschappen die helpen bij de bestrijding van slapeloosheid en helpen het lichaam te ontspannen tegen spasmen en angsten, het zenuwstelsel te kalmeren en de spieren te ontspannen.

De groente is bewezen efficiënt in de strijd tegen de voorwaarden:

  • Slapeloosheid
  • Rusteloosheid
  • Door stress geïnduceerde indigestie
  • Krampen en spasmen
  • hoesten

Wild Lettuce gebruiken:

Om wilde sla goed te gebruiken om al zijn gezondheidsvoordelen te benutten, moet je gedroogde bladeren gebruiken. De bladeren moeten geplukt worden in hun beste fase voor oogsten zijn. Als je echter geen ruimte hebt om de wilde sla in je huis te laten groeien, kun je ook supplementen en gedroogde versies van het kruid vinden.

Het is ook vermeldenswaard dat de plant er anders uit zal zien, afhankelijk van het seizoen. Het kan een gele bloem hebben of alleen volwassen bladeren hebben. Ook zul je verrast zijn door het feit dat het tot 2 meter kan groeien als het niet wordt gesnoeid, dus houd het in de gaten.