Superfoods

GEMBER THEE 5 SUPER GEZONDE EIGENSCHAPPEN

GEMBER THEE 5 SUPER GEZONDE EIGENSCHAPPEN

Gemberthee

  • Gember thee Verwijdert maagpijn en misselijkheid
  • Gember thee Verlicht spierpijn en gewrichtspijn
  • Gember thee Verbetert de bloedcirculatie en voorkomt ademhalingsproblemen
  • Gember thee Voorkomt menstruatiepijn
  • Gember thee Bestrijdt infecties
  • Gember thee Hulp bij stressverwijdering

Ondanks de bijtende geur en de felle smaak, wordt gember al duizenden jaren als medicinaal kruid gebruikt vanwege het vermogen om een ​​aantal ziekten te genezen (sommige zo ernstig als kanker) en om spieren en gewrichten kracht te geven.

Het is in staat om dit te doen vanwege het feit dat het rijk is aan tal van vitamines en mineralen, waaronder vitamine C en magnesium die essentieel zijn voor een gezond lichaam en geest.

In de tijd van snel werkende allopathische geneesmiddelen van tegenwoordig neigen we vaak naar het negeren van de voordelen op de lange termijn van het consumeren van natuurlijke producten met medicinale eigenschappen, waardoor we synthetische medicijnen kunnen consumeren als de ziekte uiteindelijk toeslaat.

Dit artikel is bedoeld om op regelmatige basis een overzicht te geven van de voordelen op lange termijn van het consumeren van gemberthee, zodat ernstige ziekten en de bijbehorende forse medische rekeningen kunnen worden vermeden.

 

Gemberthee Verwijdert maagpijn en misselijkheid

 

Gemberthee is de perfecte oplossing voor buikpijn en oprispingen als gevolg van overmatige voedselinname of als gevolg van beweging en ochtendmisselijkheid.

Studies hebben aangetoond dat gember vitamine B6 bevat , wat een belangrijke verlichting van ochtendmisselijkheid is.

Evenzo helpt gemberthee ook bij de spijsvertering door als een katalysator te werken voor de afgifte van maagsappen in de maag.

Die niet alleen de buik verlicht wanneer een persoon zich opgezwollen voelt, maar ook helpt bij het verhogen van de algehele eetlust.

Volgens een onderzoek van de Universiteit van Maryland helpt gemberthee tegen misselijkheid veroorzaakt door chemotherapie of een operatie.

Het helpt ook bij het uitroeien van hoofdpijn en migraine.

 

ginger oil and tea benefits - GEMBER THEE 5 SUPER GEZONDE EIGENSCHAPPEN

 

Gemberthee Verlicht spierpijn en gewrichtspijn

 

Gemberthee is een populaire remedie voor het verlichten van pijn in spieren en gewrichten als gevolg van overmatige vermoeidheid of zelfs krachttraining.

Evenzo helpt gemberthee ook bij het voorkomen van ontstekingen in gewrichten, wat reumatoïde artritis wordt genoemd.

Een gemberthee doorweekt heeft ook helende eigenschappen in plaats van het alleen als een drank te gebruiken.

Ginger-tea soak helpt bij het verlichten van zwelling in spieren en gewrichten.

Het wordt ook gebruikt om het pijnlijke branderige gevoel te verminderen dat een slachtoffer van voetschimmel moet ondergaan.

Als je vaak in de sportschool gaat, zou gemberthee in plaats van eiwitshakes je favoriete drankje moeten zijn.

In tegenstelling tot wat algemeen wordt aangenomen, betaalt krachttraining zijn dividenden tijdens de rustperiode in plaats van tijdens de tijd die u in de sportschool doorbrengt.

In feite breken de oefeningen die je in de sportschool doet je spiervezels in plaats van ze te bouwen.

Een geschikte periode van rust na een training is verplicht omdat in die tijd spiervezels zich hergroeperen om sterker en scherper te worden.

De rustperiode gaat ook gepaard met verschillende niveaus van spierpijn, afhankelijk van de intensiteit van de trainingen.

Onderzoek heeft aangetoond dat het drinken van gemberthee helpt bij het verlichten van spierpijn en daardoor het tempo van spierherstel versnelt.

Zelfs voor mensen die niet zo geïnteresseerd zijn in krachttraining, heeft het hebben van slechts twee gram gember op dagelijkse basis gedurende minimaal elf dagen tot vijfentwintig procent nodig om spierpijn te verminderen.

 

ginger powder benefits 1 - GEMBER THEE 5 SUPER GEZONDE EIGENSCHAPPEN

 

Gemberthee Verbetert de bloedcirculatie en voorkomt ademhalingsproblemen

 

Gemberthee helpt bij het avondeten en het normaliseren van de bloedstroom, samen met het voorkomen van overmatig zweten.

Dit wordt bereikt door de overvloed aan mineralen en aminozuren in gember die helpen bij het aanmaken van rode bloedcellen en voorkomen dat mensen hart- en vaatziekten krijgen.

Verder is gemberthee ook een nuttige remedie voor mensen met gemeenschappelijke luchtwegproblemen, waaronder hoesten en griep.

Gember breidt je longen uit, terwijl tegelijkertijd de voorraad slijm verslapt, zodat ademhalingsmoeilijkheden kunnen worden overwonnen en het virus sneller wordt uitgescheiden.

Gemberthee helpt ook tegen allergieën en regelmatig niezen als gevolg van hooikoorts.

 

ginger types benefits 1 - GEMBER THEE 5 SUPER GEZONDE EIGENSCHAPPEN

 

Gemberthee Voorkomt menstruatiepijn

 

Voor vrouwen die door menstruatiekrampen moeten, biedt gemberthee verlichting zowel als drank als door externe toepassing.

In plaats van het te consumeren, is de procedure om een ​​handdoek in warme gemberthee te drenken en vervolgens op het baarmoedersegment te leggen.

Dit helpt bij het verlichten van pijn en het ontspannen van de spieren in en rond dat gebied.

Een studie gepubliceerd in het "BMS Complementary and Alternative Medicine Journal" verklaarde dat patiënten met krampen in de buik of rug gedurende perioden melding maakten van verminderde pijn en de duur ervan wanneer ze drie keer per dag gemberthee kregen.

 

grated ginger tea - GEMBER THEE 5 SUPER GEZONDE EIGENSCHAPPEN

 

Gemberthee Bestrijdt infecties

 

Gemberthee bezit anti-oxidanten die het immuunsysteem versterken en het risico op beroerte verminderen door te voorkomen dat vetophopingen de slagaders blokkeren.

Evenzo heeft gember ook mineralen en vitamines die helpen bij het verlagen van het cholesterolgehalte en het voorkomen van kanker.

Een studie uitgevoerd door de universiteit van Michigan Comprehensive Cancer Center ontdekte dat gemberpoeder celdood veroorzaakte in elke eierstokkanker waar het op werd toegepast.

Op dezelfde manier helpt gemberthee ook om darmkanker te voorkomen door de groei-colorectale kankercellen te stoppen of te vertragen.

Een belangrijk onderdeel van gember is gingerol, een biologisch actieve stof die gember zijn anti-infectie-eigenschappen geeft.

Evenzo helpt gemberthee ook bij het verminderen van de groei van een aantal bacteriën, waardoor wordt voorkomen dat mensen chronische ziektes ontwikkelen.

Gingerol in combinatie met curcumine en zingerone maken gember een natuurlijke remedie voor mensen die lijden aan de ziekte van Alzheimer, die wordt gekenmerkt door langdurig geheugenverlies en dissipatie van de mentale beoordelingsmogelijkheden van een individu.

Consumptie van gemberthee voorkomt de groei van plaques in de hersenen die de hoofdoorzaak zijn van de ziekte van Alzheimer.

Evenzo helpt de consumptie van gemberextracten bij het verbeteren van het geheugenniveau, de aandachtsspanne en de algemene cognitieve capaciteiten van mensen van middelbare leeftijd.

 

Gember thee Hulp bij stressverwijdering

 

Onderzoek heeft aangetoond dat consumptie van gemberthee helpt bij het verminderen van stress en angst.

Een slechte dag hebben? Leun achterover, neem een ​​vleugje gemberthee en nip langzaam om al die negatieve gedachten uit je hoofd te verwijderen.

De geruststellende en ontspannende geur die gemberthee biedt in combinatie met de overvloed aan anti-oxidanten helpt je om je geest op te ruimen en zorgt ervoor dat je je helder en ontspannen voelt.

GEMBER THEE 5 SUPER GEZONDE EIGENSCHAPPEN