Gezondheid

GEWELDIGE REDENEN WAAROM APPELSAP GOED VOOR JE IS

01 165 - GEWELDIGE REDENEN WAAROM APPELSAP GOED VOOR JE ISGEWELDIGE REDENEN WAAROM APPELSAP GOED VOOR JE IS

Appels worden beschouwd als een van de gezondste vruchten ter wereld met voordelen, in combinatie met de bladeren die helpen bij diabetici . Er zijn veel soorten fruit, waaronder rood, goud, honing, en Granny Smith. Maar ongeacht het type, ze zijn allemaal even gunstig voor onze gezondheid. Je kunt appels op verschillende manieren consumeren, zoals biologisch eten , toevoegen aan je salades of als sap.
Dagelijks appelsap drinken kan u de volgende gezondheidsvoordelen bieden:

1. Gezondheid van het hart

De vrucht is een geweldige manier om antioxidanten te verkrijgen , namelijk flavonoïden en polyfenolen – die gunstig zijn voor het hart . Een dagelijks aanbod van appelsap kan het centrum helpen goed te functioneren.

2. Zeer voedzaam

Zowel appels als hun sap bevatten essentiële voedingsvitaminen, waaronder fytochemicaliën die de immuniteit en ontstekingsremmende impuls van je lichaam helpen verbeteren. Fytochemicaliën zijn zaadstoffen die het fruit helpen zichzelf te beschermen. Wanneer geconsumeerd door mensen, bieden ze ook veiligheid, vooral tegen chronische ziekten.

3. Levergezondheid

Afgezien van het centrum, is appelsap ook nuttig bij het beschermen van de lever . Het sap is alkalisch en loont om afvalstoffen en gifstoffen in de romp te verwijderen.

4. Anti-Alzheimer

Voor diegenen die het risico lopen op de ziekte van Alzheimer, is appelsap een geweldig drankje om van te genieten. Volgens een onderzoek van de Universiteit van Massachusetts ontdekten ze dat muizen die dagelijks twee glazen sap dronken gedurende 30 dagen een verminderd signaal vertoonden van de hersenziekte ontwikkelen.

5. Anti-kanker

Appels en appelsap kan helpen bij het verminderen van het risico van de huid kanker , evenals borst- en darmkanker, blijkt uit een onderzoek van de Duitse Cancer Research Center.

6. Verminderde astmasymptomen

Het National Heart, Lung en Blood Institute ontdekte dat het dagelijks drinken van appelsap de frequentie van piepende ademhaling bij kinderen kan verminderen.

In plaats van frisdrank te drinken, is appelsap een veel groter alternatief, vooral als je snakt naar iets lekkers. Het sap is rijk aan vitamine C en een groot aantal andere antioxidanten die een goede gezondheid bevorderen. Het grijpen van een gloednieuwe appel en het thuis persen is zeker meer gesuggereerd door gezondheidsexperts en fans dan het kopen van ingekochte sap.

De pulp is overvloedig met vezels en antioxidanten; plus, het is beter als je de schil intact houdt. Op basis van de analisten van de Medical University of Warsaw en de analisten van het Agricultural College of de universiteit van Wroclaw, heeft bewolkt appelsap de voorkeur boven de heldere versie. Bewolkt sap heeft meer polyfenolen, wat duidt op een beter immuunsysteem.