overig

HOE JE VRIENDEN KUNT MAKEN IN DE SPORTSCHOOL

HOE JE VRIENDEN KUNT MAKEN IN DE SPORTSCHOOL

Als het gaat om vrienden maken, ben ik een grote fan van de methode "niets doen en misschien vinden ze mij".

Als onderdeel van het zeldzame ras dat bekend staat als de introvert extrovert , hou ik ervan om sociaal te zijn. Ik hou ervan om met mensen te praten, en ik ben een fan van groepsdromen. Ik ben echter nogal verlegen wanneer ik alleen sta. En dankzij een beetje extra gematigde sociale angst praat ik niet eens met servers in restaurants.

Naarmate ik ouder werd, realiseerde ik me echter dat het maken (en houden) van vrienden snel een van de moeilijkste onderdelen van volwassen worden wordt. Voorbij zijn de dagen van lunchvrienden, chemoklasvrienden en collegeroombudgenoten die onze sociale agenda's invullen, en - vooral voor degenen onder ons die niet in een traditionele kantooromgeving werken - kan het moeilijk zijn om de gaten te vullen.

Ga naar de sportschool. Het is zeker niet de mooiste plek om een ​​vriend te maken, vooral wanneer je zweet regent, maar denk er zo over: Gymvrienden weten al hoe je eruit ziet als je haar een zooitje is en je geen make-up draagt. Ik ben er vrij zeker van dat dit betekent dat je tenminste drie stappen overslaat op het Monopoly-bord van vriendschap.

Maar hoe maak je vrienden als je bloed en ijzer zweet?

Vraag om hulp.

Ik weet het. Dit klinkt gek, maar ik bedoel niet om naar iemand toe te lopen en te doen alsof je niet weet hoe een machine werkt. (Hoewel, dat is ook een praktische methode, maar alleen als je echt vragen hebt over een van hen!)

Probeer iemand te vragen je op de bank te zien of, als je in een klas zit, vraag of ze die buti-yogales hebben geprobeerd die je studio net begon met aanbieden.

Een compliment geven.

Zoals de leggings van dat meisje? Vertel haar! Zie iemand een deadlift van 200 pond verpletteren? Geef ze een high five.

Forceer geen vleierij en wees geen plaag, maar er is niets mis met het geven van een beleefd compliment. Een beetje gaat een lange weg, en het zou de deur kunnen openen voor verder gesprek - en misschien een aanbeveling over waar nieuwe leggings te krijgen, waarvan ik ben er vrij zeker van dat iedereen het nodig heeft.

Probeer een les.

Solo sportschool sessies zijn niet altijd de beste voor socialisatie, maar klassen maken het gemakkelijker. Kies voor iets met een hoge intensiteit zoals kickboksen, barre of Barry's Bootcamp, zodat je na de les kunt hechten aan pijnlijke spieren.

Maar misschien probeer je niet met iemand te praten tijdens die postyoga savasana?

Sla de koptelefoon over.

Onzinnig, ik weet het. Het is echter een geweldige manier om uzelf vriendelijk en toegankelijk te laten lijken. Koptelefoons zijn mijn manier om mensen te vertellen om weg te blijven, en - voor het grootste deel - het is een strategie die werkt, maar soms laat ik ze graag thuis.

Dit maakt me niet alleen toegankelijker in de sportschool, maar ik kan ook een grap naar mijn buurman brengen over het liedje van Avril Lavigne dat elke 10 minuten wordt herhaald. Directe hechting!

Ik heb vrienden gemaakt op een paar rare plaatsen (hallo, bushalte buddy!), En het begint meestal met het onthouden van een fatsoenlijk mens zijn en gewoon, zeg maar, hallo.

HOE JE VRIENDEN KUNT MAKEN IN DE SPORTSCHOOL