Voedsel

HOE SNEL TE VEROUDEREN GEBRUIK DEZE 7 VOEDINGSMIDDELEN

01 302 - HOE SNEL TE VEROUDEREN GEBRUIK DEZE 7 VOEDINGSMIDDELENhoe snel te verouderen gebruik deze 7 voedingsmiddelen

Hoe uw huid eruitziet, hangt af van een aantal factoren, waaronder uw vermogen om te reageren op de omgeving, schade en stress. Je manier van leven en het voedsel dat je eet hebben ook een grote rol te spelen op de gezondheid van je huid . Het gezegde, "Je bent wat je eet," kan te veel worden gebruikt, maar het valt niet te ontkennen dat het waar is. De meeste mensen kopen onafhankelijke producten voor verschillende delen van hun lichaam, maar wat ze niet weten, is dat het kiezen van het juiste voedsel ervoor zorgt dat elke centimeter van je huid er perfect uitziet.

Het hebben van die jeugdige glans is de wens van elke vrouw. Hier zijn de maaltijden om op te nemen in uw dieet om jongere en meer verjongde huid te krijgen:

1. Amandelen: Eet vele malen per week amandelen om niet alleen extra kilo's te vermijden, maar profiteer ook van de antioxidant vitamine E, die helpt bij het verdedigen van je huid tegen schade door de zon.

2. Tomaten: Overvloedig met lycopeen, bevatten tomaten een zeer krachtige antioxidant die vrije radicalen kan elimineren die een rijpere huid hebben die rijpt door ultraviolette publiciteit.

3. Watermeloen: tijdens de zomer hebt u misschien waargenomen hoe droog uw huid is geworden. Blijf altijd gehydrateerd om dit te voorkomen en eet voedingsmiddelen die uitstekende bronnen zijn voor hydratatie, inclusief watermeloenen. Dit grote fruit biedt ook lycopeen precies zoals tomaten.

4. Zoete aardappelen: deze knolachtige wortels worden geleverd met vitamine C en carotenoïden die kunnen helpen bij het verhogen van de aanmaak van collageen in de romp. Als er zeker voldoende collageen is, is je huid steviger, steviger en veelzijdiger.

5. Citrusvruchten: zoek naar goede bronnen van vitamine C, die een antioxidant kunnen zijn die de zwelling bestrijdt. De rijkste voedingsmiddelen met deze vitamine zijn de citrusvruchten, dus sinaasappelen , citroenen, grapefruits en mandarijnen als uw dagelijkse traktatie.
6. Paprika's: pittige pepers zitten boordevol capsaïcine, wat de bloedcirculatie kan verbeteren. Deze verbinding bevordert ook de afgifte van toxine, zodat de huid vrij is van deze schadelijke verontreinigende stoffen. Als je niet van te veel pittigheid houdt, kun je gewoon gaan voor het veel zoeter en knaller alternatief: paprika's. Rode paprika's zijn de beste keuze, omdat ze meer vitamine C bevatten dan andere paprikarassen.

7. Groenen: deze groenten zijn rijk aan folaat, dat DNA kan repareren en zelfs het risico op huidkanker kan verminderen. Je hebt veel opties, zoals spinazie, raapgroenten, boerenkool, broccoli en paardebloembladeren. Afgezien van foliumzuur, hebben ze ook vitamine A en K en ijzer.

Deze zeven voedingsmiddelen, wanneer ze regelmatig worden gegeten, kunnen u het gewenste resultaat op uw huid geven. Afgezien van gezond eten, is het ook een goed idee om te roken en langdurig buiten te blijven.