Voedsel

INTELLIGENTE MENSEN DRINKEN MEER KOFFIE 5 FEITEN OVER KOFFIE 

coffee - INTELLIGENTE MENSEN DRINKEN MEER KOFFIE 5 FEITEN OVER KOFFIE 

Voor velen begint een dag niet voordat ze een dosering koffie hebben gehad. De meesten van ons hebben bekende merken en brouwsels, maar hoeveel beseffen we erover waarom het gewoon om de drank van keuze voor velen door de jaren heen gaat?

Deze medische feiten geven de verklaring. Verken ze en we beloven je dat je uiteindelijk nog dieper in liefde met de boon zult vallen dan voorheen.

1. Hoogverdieners zijn meestal koffiedrinkers

01 31 - INTELLIGENTE MENSEN DRINKEN MEER KOFFIE 5 FEITEN OVER KOFFIE 
Koffie is de favoriete drank voor "ambitieuze high achievers". Daarom is het geen verrassing dat het zeer bekende (en bezette) ondernemersvolgers heeft. Tesla Motor's oprichter en miljardair-ondernemer Elon Musk voedt zijn volle werkdag met 2 tot 4 kopjes koffie. Het is hetzelfde met veel andere grote geldmakers en CEO's.

2. Intelligente mensen drinken meer koffie

Met betrekking tot een onderzoek door donutketen Dunkin Donuts waren wetenschappers en laboranten de zwaarste koffiedrinkers onder alle andere beroepen in Amerika.

Als je de lijst opzoekt, is het ook duidelijk dat deze carrières degenen zijn die veel concentratie willen om correct te implementeren. Dus cafeïne zou de beste methode zijn om die toename te krijgen.
02 9 - INTELLIGENTE MENSEN DRINKEN MEER KOFFIE 5 FEITEN OVER KOFFIE 

3. Caffee biedt Adrenaline boost

Cafeïne helpt echt om "de bijnier te stimuleren om meer adrenaline te creëren, wat resulteert in een merkbare toename in kracht en prestaties bij drinkers. Het neemt dezelfde receptoren van onze hersenen in als adenosine, ook wel het "slaperige hormoon" genoemd. Dus in wezen, als we cafeïne consumeren, kan minder adenosine deze receptoren bereiken, waardoor je meer wakker en alert bent.

4. Espresso drinken voor het trainen verhoogt de prestatie

Als je je bewust bent van adrenaline, is dat voor al je vaste gasten in de sportschool. Cafeïne is een robuuste ergogene zuurgraad die sporters helpt bij het trainen met een groter vermogen en / of langer lesgeven. Cafeïne biedt ook vetverbrandende eigenschappen die in de loop van de tijd tot een groot verlies aan calorieën leiden en het vetverbrandingscapaciteit in vier uur tijd met vier procent kan verbeteren.
03 4 - INTELLIGENTE MENSEN DRINKEN MEER KOFFIE 5 FEITEN OVER KOFFIE 

5. Koffie verhoogt geheugenruimte en denkvaardigheden

Cafeïne verhoogt niet alleen de mentale prestaties, maar helpt ook denkvaardigheden. Met betrekking tot de Journal of Nourishment-studie, bleek dat reguliere drinkers, vooral diegenen boven de leeftijd van 70, beter scoren op de controle van de mentale functie.