Dieet en Gewichtsverlies

IS GROENE THEE ECHT GOED VOOR GEWICHTSVERLIES?

IS GROENE THEE ECHT GOED VOOR GEWICHTSVERLIES?

 • De voordelen van groene thee voor effectief gewichtsverlies
  • Verhoogde gezondheid en energie
  • catechinen
  • Verbindingen om het metabolisme te versterken
  • Shred Fat Away

De industrie van het gewichtsverlies bloeit en wint aan populariteit over de hele wereld.

Miljarden dollars worden elk jaar ingebracht in producten, gimmicks en oefeningsinstrumenten in de hoop op gewichtsverlies.

Feit is dat gewichtsverlies voor veel mensen een moeilijk bereik is en een stap vooruit kan een programma voor gewichtsverlies maken of breken.

Trachten af ​​te vallen met weinig of geen inspanning is iets dat niet goed werkt voor de meerderheid van de bevolking, wat betekent dat de verantwoordelijkheid wijd wordt gelegd op het individu om vast te houden aan een werkend programma.

Terwijl actief blijven, gewichtheffen en diëten belangrijk zijn en worden aanbevolen voor gezond gewichtsverlies, is het een goed idee om alle wegen te verkennen die kunnen helpen gewichtsverlies te bevorderen.

Hieronder vindt u een aantal tips die worden ondersteund door wetenschappelijk onderzoek naar de vraag waarom groene thee kan profiteren van elk gewichtsverliesprogramma.

Beschouw een van de onderstaande ideeën als een aanvulling op uw gezonde levensstijl en gewichtsverliesprogramma voor betere resultaten en profiteer van de voordelen!

 

green tea leaves spoon cup - IS GROENE THEE ECHT GOED VOOR GEWICHTSVERLIES?

 

De voordelen van groene thee voor effectief gewichtsverlies

 

Groene thee is een van de meest geconsumeerde dranken ter wereld, met veel culturen die het drinken als een dagelijkse traktatie voor algehele gezondheid en welzijn.

Het theeblaadje is rijk aan antioxidanten en gezonde verbindingen, waaronder polyfenolen, die je helpen om een ​​gezond lichaam te behouden.

Polyfenolen zijn sterke gezondheidsbeschermende middelen die worden aangeprezen als de meest effectieve manier om ziekte in het lichaam te voorkomen, wat geweldig nieuws biedt voor diegenen die proberen af ​​te vallen.

 

green tea cups on table - IS GROENE THEE ECHT GOED VOOR GEWICHTSVERLIES?

 

Verhoogde gezondheid en energie

 

Gezien het feit dat groene thee veel antioxidanten bevat, reageert het lichaam in het algemeen door zich verfrist en energiek te voelen.

De antioxidanten en polyfenolen die in een kopje hele groene thee worden geladen, kunnen helpen het lichaam te ontdoen van schadelijke verontreinigingen, wat goed is voor uw algehele energieniveau.

Naarmate het lichaam efficiënter en gezonder aanvoelt, neemt de energie vaak toe, wat betekent dat u meer geneigd bent om te gaan joggen of naar de sportschool te gaan.

Naast natuurlijke energie bevat groene thee gezonde hoeveelheden cafeïne, waarvan bekend is dat het de stofwisseling stimuleert. ( 4 )

Sommige studies suggereren dat het consumeren van verse  groene thee  met een van nature voorkomende cafeïne gunstig is voor het verliezen van bescheiden hoeveelheden gewicht (ongeveer 3 pond in een bepaalde periode). ( 5 , 6 , 7 )

Hoewel drie pond niet veel is om over op te scheppen, is dit slechts een bescheiden hoeveelheid gewicht om een ​​gezonde levensstijl van dieet en lichaamsbeweging te motiveren en ondersteunen.

Aanbevelingen voor een gezond gewichtsverlies zijn één tot twee pond per week, die ongeveer vier tot acht pond per maand wordt. ( 8 )

Als een dergelijk programma gedurende een heel jaar zou worden verspreid, zou dit 48-96 pond lichaamsgewicht zijn.

Best indrukwekkend om mee te beginnen; als groene thee aan dit programma voor gewichtsverlies werd toegevoegd, zou de hoeveelheid schuur variëren van 84 tot 132 pond.

Dit is een enorme hoeveelheid te verliezen gewicht in een jaar voor veel mensen en het gebruik van groene thee kan echt helpen om het proces te versnellen.

 

green tea in a cup - IS GROENE THEE ECHT GOED VOOR GEWICHTSVERLIES?

 

catechinen

 

Een catechine is een type fenol of antioxidant dat verantwoordelijk is voor de bescherming van het lichaam tegen schadelijke schade. ( 9 )

Bovendien hebben studies aangetoond dat het consumeren van bijna 600 mg catechines, het bedrag dat doorgaans wordt aangetroffen in groene thee, kan helpen de tailleomvang te verkleinen en de effecten van diabetes te verminderen. ( 10 )

Veel mensen die proberen af ​​te vallen, verlangen naar een kleinere taille en een van de beste effecten van het drinken van groene thee is een afname van het buikvet.

Buikvet is schadelijk voor de gezondheid en het is een gebied dat velen willen verminderen door middel van een programma voor gewichtsverlies.

 

japanese green tea - IS GROENE THEE ECHT GOED VOOR GEWICHTSVERLIES?

 

Verbindingen om het metabolisme te versterken

 

Je hebt het waarschijnlijk al eerder gehoord met betrekking tot verschillende producten, maar als het regelmatig wordt geconsumeerd, verhoogt groene thee de stofwisseling. ( 11 )

Het metabolisme van het lichaam is verhoogd als reactie op een stof die EGCG wordt genoemd. ( 12 )

Overweeg om op zijn minst een kopje per dag te nemen om u te helpen uw lichaamsgewicht te verliezen en een gezonder leven te ontdekken.

 

green tea pot pouring - IS GROENE THEE ECHT GOED VOOR GEWICHTSVERLIES?

 

Shred Fat Away

 

Afvallen is het meest effectief als het lichaamsvet is opgebruikt.

Het drinken van groene thee kan zelfs helpen het vet uit het lichaam te versnipperen en alles op te leuken.

Het samengestelde EGCG, dat de stofwisseling stimuleert, speelt een dubbele rol.

De tweede belangrijke rol is het mobiliseren van vet uit het lichaam voor eliminatie, wat betekent dat het lichaam letterlijk vet versnippert door de consumptie van groene thee. ( 13 )

Bovendien is deze verbinding in groene thee van cruciaal belang voor het voorkomen van de afgifte van norepinephrine, een hormoon dat bloedsuikerspiegel in het lichaam afgeeft en gewichtstoename bevordert.

 

green tea leaves heart spoon - IS GROENE THEE ECHT GOED VOOR GEWICHTSVERLIES?

 

Conclusie

 

Groene thee is een van de gezondste dranken die er zijn.

Het is van nature rijk aan antioxidanten en een van de beste eigenschappen is dat het vetverbranding, verhoogd metabolisme en gewichtsverlies bevordert.

Naast de grote voordelen van groene thee, helpt het gewichtsbeheersing te bevorderen door het lichaam te hydrateren en ongezonde keuzes te voorkomen.

Sterk calorische frisdranken zijn populair bij veel mensen, maar het nadeel van deze opties is dat ze gewichtstoename veroorzaken en mogelijk diabetes veroorzaken.

Ongezoete groene thee kan helpen ongezonde opties zoals frisdrank te vermijden.

 • Overweeg een gezonde levensstijl te leiden met even gezonde opties voor gewichtsverlies.
 • Streef ernaar om elke week 1 tot 2 kilo af te vallen en streef ernaar dat het gewichtsverlies vetverlies is. Overweeg om elke dag groene thee te hebben om te helpen en te helpen bij uw gewichtsverlies.
 • Gewichtsverlies is een reis en zou niet van de ene op de andere dag moeten gebeuren, wat betekent dat u uw programma na één maand een evaluatie moet geven. Met de hulp van groene thee zou het lichaam in een bepaalde periode nog eens drie pond kunnen verliezen, wat behoorlijk dramatisch is als je al vier tot acht pond per maand scheurt van alleen dieet en lichaamsbeweging.
 • Wees voorzichtig met het dagelijks consumeren van te weinig calorieën. Het verhongeren van het lichaam resulteert in een vermindering van het metabolisme en dit zal al je harde werk compenseren.
 • Regelmatig groene thee drinken helpt hydratatie, wat helpt bij het reguleren van hongerhormonen gedurende de dag.

IS GROENE THEE ECHT GOED VOOR GEWICHTSVERLIES?