Lichaam

LICHAAMSGEUR 5 NATUURLIJKE BEHANDELINGEN – NATUURLIJKE STERILISATOR

 5468fd5e9ced8fd6f4b2d0bf69435164 - LICHAAMSGEUR 5 NATUURLIJKE BEHANDELINGEN - NATUURLIJKE STERILISATOR

5 NATUURLIJKE BEHANDELINGEN TEGEN LICHAAMSGEUR

Stank is niet altijd goed, vooral als het om lichaamsgeur gaat. Het is echt een ongemakkelijk probleem dat slechts weinigen de moed zullen krijgen om over te praten. Dat is de reden waarom we deze functie hebben gecomponeerd.

Er zijn verschillende op chemicaliën gebaseerde sprays en kunnen de lichaamsgeur helpen beheersen, maar de meerderheid van hen behandelt de onderliggende oorzaak niet. Ze verdoezelen simpelweg de geur. U moet ze opnieuw en opnieuw aanbrengen. Dus als u de uitdaging in essentie wilt oplossen, moet u beslissen over een behandeling, niet alleen een niet-permanente oplossing.
01 246 - LICHAAMSGEUR 5 NATUURLIJKE BEHANDELINGEN - NATUURLIJKE STERILISATOROnthoud dat het geurmechanisme van elke persoon anders kan zijn, omdat er een aantal factoren zijn die hieraan bijdragen: dieet, genetica, praktijken enz. Wat we hier hebben genoemd, zijn enkele van de meest effectieve natuurlijke behandelingen voor de algemene bevolking.

1. Natuurlijke, aluminiumvrije deodorants

Ben je verrast om dit bovenaan onze lijst te zien? Wees niet. Verschillende kruiden en kristal deodorants van natuurlijke ingrediënten zijn effectief en ja, ze doen bestaan. Wetenschappers van het Argonne National Laboratory waarschuwden voor het ontbreken van overheidsregels voor het gebruik van de natuurlijke basisproducten. Verschillende producten vermelden echter waaruit ze zijn opgebouwd. Dus het is aan het controleren. Als het niet vermeldt waaruit het is vervaardigd, vermijd dan. Maar onthoud dat natuurlijke producten meestal de beste optie zijn.

Waarom nu aluminiumvrij? Veel deodorants bevatten aluminium om de ervaring van je zweetklieren te stoppen, maar helaas vermoedt aluminium zich te accumuleren in het zenuwstelsel en kan het zelfs leiden tot de ziekte van Alzheimer. Een recente studie waarin wordt uitgelegd dat dit nog steeds niet doorslaggevend is, maar het is beter om veilig te zijn dan sorry.

Sommige anti-transpiranten blokkeren ook uw oksel van zweten. Dat is tegelijkertijd onnatuurlijk en gevaarlijk. Zweten maakt het mogelijk om gifstoffen te verwijderen; het probleem dat je wilt oplossen, is de geur.

2. Eet meer groen en neem groen

Groenten – ze maken de meeste van je afscheidingen lekker, met inbegrip van je zweet. Neem ook tarwe gazon of chlorofyl gezondheidssupplement mee in uw dagelijkse routine en voel of ruik eerder het directe verschil. De gezondheidsdiensten van Columbia University boden deze grote duimen omdat ze natuurlijke deodorantia worden en kunnen helpen om je te laten ruiken en er tegelijkertijd geweldig uit te zien.

3. Natuurlijke sterilisator

Wat zijn natuurlijke sterilisatoren precies? Het zijn in wezen essentiële natuurlijke oliën en andere chemicaliën die van nature zijn gemaakt en die een natuurlijke reinigende en antiseptische werking hebben. Ze vernietigen schadelijke en vaak stinkende bacteriën. Degene die in je oksels floreren. Veeg je oksels en andere stinkende gebieden af ​​met theeboomolie of toverhazelaar. Gezondheidszorg van Columbia University meldde dat de praktijk de pH van je huid verandert, waardoor bacteriën er moeite mee hebben om erin te leven.

4. Herzie uw dieet en algemene darmgezondheid

De meeste mensen die klagen over hun eigen lichaamsgeur hebben spijsvertering en andere darmproblemen. Voedingsstoffen die je niet volledig verteren als gevolg van enzymdeficiënties of andere spijsverteringsproblemen geven je zweet vaak die extra stank. De oplossing? Laat uw darmen controleren en neem een ​​probiotica supplement om de kwaliteit van uw darmflora te helpen verbeteren. Voeg ook enzymrijke voedingsmiddelen toe aan je dieet, denk aan ananas en papaja.

5. Was regelmatig

Dit mag dan geen goed idee zijn, maar dat betekent niet dat het niet belangrijk is en dat je er ook geen mensen aan hoeft te herinneren. Douchen op zijn minst een keer per dag kan helpen voorkomen dat bacteriën op je huidlaag bloeien, vooral de oksels. We stelden regelmatig voor om gebieden zoals voeten, benen (poplit) en oksels schoon te maken. Houd ze schoon en bacterieën zullen geen kans krijgen.