overig

MAAGZUUR 11 BESTE NATUURLIJKE REMEDIES

Als u ooit maagzuur heeft gehad, wat het primaire symptoom is van zure terugvloeiing, dan weet u hoe pijnlijk het kan zijn. Het gevoel dat er een vurige zuurbol door je borst in je keel omhoog komt, kan je laten gillen. Een beetje zoals deze man:
shutterstock 271332770 - MAAGZUUR 11 BESTE NATUURLIJKE REMEDIESom dat vuur uit te zetten en je symptomen te verlichten, moet je eerst begrijpen waarom je ze ervaart in de eerste plaats. Bekijk de inforgraphic hieronder voor een beter begrip.

De oorzaak van maagzuur veel mensen geloven dat zure reflux veroorzaakt wordt door te veel zuur in de maag. Hoewel het gemakkelijk te begrijpen is waarom iemand dat zou denken, is de waarheid dat maagzuur erg belangrijk is voor het afbreken van het voedsel dat we eten en om het goed te absorberen. Als uw maagzuur te hoog is, zal dat het lichaam er zelfs van weerhouden het voedsel dat u eet, af te breken. Het is een feit dat er problemen ontstaan ​​wanneer het zuur uit je maag komt waar het hoort te blijven (het bovenstaande schema geeft een perfecte visuele verklaring).

Natuurlijke remedies

Er zijn een aantal natuurlijke remedies die helpen om zure terugvloeiing te bestrijden. Hoewel ik in de bovenstaande infographic iets heb genoemd, laten we ze nog verder onderverdelen (en praten over enkele aanvullende oplossingen).

1) Apple Cider-azijn

Het belangrijkste wat je kunt doen om zure reflux te verminderen, is het evenwicht van de pH-niveaus in je maag. U kunt dit doen door appelciderazijn te consumeren vlak voordat u gaat eten. Probeer een eetlepel ACV toe te voegen aan een glas water.

2) Spijsverteringsenzymen

Spijsverteringsenzymen helpen u het voedsel dat u eet volledig af te breken. Neem een ​​of twee capsules voordat u gaat eten. Je kunt deze zelfs meenemen met de ACV!

3) Betaine-zoutzuursupplement

Neem een ​​betaïne-zoutzuursupplement met pepsine om uw voedsel beter te verteren. Neem er zoveel als je nodig hebt om de geringste branderige sensatie te krijgen. Sommige mensen hebben maar één capsule nodig, anderen hebben meer nodig.
Je kunt regelmatig HCL met pepsine nemen om je maag-darmkanaal te genezen, laag maagzuur te verbeteren en zure reflux te bestrijden.
Volgens Dr. Josh Ax , zou je dit supplement alleen moeten nemen als je een maaltijd met eiwit eet. Als u geen eiwit eet tijdens een maaltijd, wilt u het niet gebruiken.

4) Gemberthee

Het drinken van een kop heet water met 2 of 3 plakjes gemberwortel 20 minuten voor een maaltijd kan helpen bij het verlichten van zure reflux symptomen. Van gember is ook gevonden dat het de vorming van zweren voorkomt.

5) Aloe Vera-sap

Het drinken van het sap van een aloë vera plant kan helpen ontstekingen te verminderen en zure reflux symptomen te bestrijden. Probeer een half kopje van dit sap te drinken voordat je een maaltijd eet.

6) Zuiveringszout

Hoewel dit niet wordt aanbevolen als een reguliere oplossing voor de lange termijn, kan het drinken van een 8 ounce glas water met 1 theelepel bakpoeder helpen om het branderige gevoel van maagzuur te verlichten en maagzuur te neutraliseren.

7) Neem een ​​probiotisch supplement

Het nemen van een probioticum helpt de darm te vullen met goede bacteriën.

8) Eet gefermenteerde voedingsmiddelen

Gefermenteerde voedingsmiddelen, zoals zuurkool, zijn rijk aan probiotica en helpen de darmbacteriën in balans te brengen.

9) Verwerkte voedingsmiddelen, koffie, alcohol en nicotine elimineren

Verwerkt voedsel, koffie, alcohol en nicotine kunnen een trigger zijn voor zure reflux, dus u wilt ze van uw normale dieet verwijderen.

10) Kauw je eten goed

Langzaam eten en goed kauwen stimuleert de aanmaak van speeksel, wat helpt bij het afbreken van het voedsel dat je eet.

11) Intermitterend vasten

Volgens Dr. Josh Ax , laat periodiek vasten je maag-darmkanaal rusten en kan het maagzuur in balans houden. Intermitterend vasten betekent niet dat je meerdere uren tot dagen zonder eten moet gaan. Gedurende de tijd van je vasten, kun je botten bouillon eten en kalmerende thee drinken.

OOK …

Zorg ervoor om een ​​arts te raadplegen over het verlichten van zure reflux symptomen van nature.