Lichaam

NATUURLIJKE GEZONDE DEODORANTEN VOOR JE OKSELS 

01 139 - NATUURLIJKE GEZONDE DEODORANTEN VOOR JE OKSELS NATUURLIJKE GEZONDE DEODORANTEN VOOR JE OKSELS

De meesten van ons kunnen het huis niet verlaten zonder deodorant aan te doen. Op het einde, wie zou willen dat hun oksels speciaal ruiken als er andere mensen in de buurt zijn? Maar er zijn beoordelingen die de giftige dingen bespreken die kunnen worden gevonden in commerciële deodoranten en de meeste van hen mogen uw huid zelfs niet raken. Er zijn ook zorgen over de ziekte van Alzheimer en borst kanker .

Of je nu op zoek bent naar een alternatief voor je huidige deodorant of als je gewoon je deo vergeet te gebruiken en je een snelle oplossing nodig hebt, hier zijn veiligere alternatieven om je oksels frisser te laten ruiken:

1. Citroensap

Snijd gewoon een citroen en breng het sap aan op je oksels. Dit voorkomt slechte geur vanwege de bacteriedodende eigenschappen van citroenzuur.

2. Toverhazelaar

Dit is een natuurlijk samentrekkend middel van de struik en kan bacteriën doden, terwijl het zich van de oliën en vocht bevrijdt die in de huid zijn opgesloten. Pak een watje en breng toverhazelaar aan op je oksels.
3. Essentiële oliën

Er zijn essentiële oliën die antibacteriële eigenschappen hebben, zoals lavendel, tijm, rozemarijn en citroengras. Ze zijn zeer veilig te gebruiken op de huid en u kunt ze zelfs overdag opnieuw aanbrengen.

4. Kokosolie

Wat echt geweldig is aan kokosolie, is dat het alles kan wat je wilt, van bodylotion tot gezichtsreiniging tot een lippenbalsem – en natuurlijk als deodorant. Kokosolie kan bacteriën bestrijden die de oksels kunnen beschermen tegen geur. Het nadeel is dat het erg vettig is, wat betekent dat je het spaarzaam moet gebruiken.

5. Zuiveringszout

Een ander flexibel keukenbestanddeel dat je zou moeten hebben, is zuiveringszout . Het heeft deodoriserende eigenschappen die zelfs commerciële sticks bezitten. Je kunt het als natuurlijk poeder gebruiken op je oksels, maar de meeste gebruikers zijn het erover eens dat het het beste is als je het combineert met een beetje water tot je een pasta hebt. Je moet wel experimenteren met de hoeveelheid water om te gebruiken, omdat het te vloeibaar of schilferig kan zijn.

6. Zuiveringszout + kokosolie of maïszetmeel

Het combineren van zuiveringszout met essentiële olie van kokosnoot kan veel beter werken dan gewoon water met de persistentie die een zachte crème kan creëren. Beide hebben antibacteriële makelaars die tegen bacteriën kunnen strijden. Maïszetmeel kan daarentegen geur en zelfs nattigheid bestrijden. Het is ook heel gemakkelijk toe te passen.

Als u op zoek bent naar de natuurlijke route, zijn deze deodorant-alternatieven een must. Ze kunnen veilig, effectief en zeker niet duur zijn.