Voedsel

NEGEN HYDRATERENDE DRANKJES DIE GEZONDER ZIJN DAN WATER

 

fruit water 1 - NEGEN HYDRATERENDE DRANKJES DIE GEZONDER ZIJN DAN WATER

NEGEN HYDRATERENDE DRANKJES DIE GEZONDER ZIJN DAN WATER

 
De enige drank die feitelijk gezonder is dan water bestaat niet; dat zou die van de fontein van de jeugd zijn, een mythische vorm van water waarvan velen van ons wilden dat ze bestonden. Het is moeilijk om de hele nulcalorische, schuldvrije, drink-als-veel-als-je-wilt-persona te verslaan die water doormaakt - maar er zijn zeker alternatieven voor een glas gewoon oud leidingwater dat kan toevoegen aan zijn voordelen.
 

We leven in een geweldige tijd voor met fruit doordrenkt water; u kunt er zelf een maken of u kunt een vooraf gebottelde versie kopen.

Klik hier voor negen hydraterende drankjes die gezonder zijn dan water .

Water zelf is de ultieme hydrator en er zijn veel hydratatie-hacks waarbij het water enigszins wordt aangepast . Wat we u nu willen geven, is echter een lijst van enkele drinkbare alternatieven voor water die gezonde componenten bevatten die regelmatig water niet bevatten.

Hoewel er in de volgende lijst geen fontein met drank van het jeugdtype staat, bevat elke vermelding meer gezondheidsbevorderende dingen zoals antioxidanten en aminozuren die niet alleen in water worden aangetroffen.

Hoewel het toevoegen van een (schone) citroen aan je water een goede gezondheidstip is , hebben de volgende dranken het voordeel dat ze een beetje meer smaak hebben dan een paar citrusvruchten.

Van probiotica tot vitamines en mineralen die doorgaans worden uitgesloten van het standaard Amerikaanse dieet , maken de gezonde componenten in de volgende dranken ze tot op zekere hoogte 'gezonder' dan water.