Gezondheid

ONTGIFTEN EN AFVALLEN MET DIT HEERLIJKE ONTBIJT CITROEN DRANKJE

01 225 - ONTGIFTEN EN AFVALLEN MET DIT HEERLIJKE ONTBIJT CITROEN DRANKJEONTGIFTEN EN AFVALLEN MET DIT ONTBIJT CITROEN ELIXER

We leven in een wereld die veel gevaren voor onze gezondheid heeft . Waar je ook naartoe gaat, er zijn gifstoffen die je ziek kunnen maken en je ernstige kwalen kunnen bezorgen. Het lichaam heeft echter een interessante manier om deze problemen te bestrijden. Het creëert slijm, zodat uw immuunsysteem geen problemen heeft bij het bestrijden van deze toxines.

Zoals je kunt zien, kan het lichaam zichzelf op natuurlijke wijze beschermen. Het extra vet bevat de gifstoffen die je lichaam heeft verzameld, daarom moet je de extra flab elimineren, niet alleen om er goed uit te zien, maar ook om gezond te zijn. Er zijn verschillende strategieën voor gewichtsverlies die u kunt volgen. Sporten en eten behoren tot de mogelijkheden, maar ontgiften moet niet als vanzelfsprekend worden beschouwd.

De essentie van het ontgiften van het lichaam

Wanneer uw lichaam vecht om gewicht te verliezen, voelt u zich moe, ondervindt u voedselintoleranties en functioneert uw immuunsysteem niet meer goed. Dit kan te wijten zijn aan het hebben van te veel gifstoffen in uw lichaam. De beste methode om ervan af te komen is door middel van ontgifting, zodat u deze problemen kunt elimineren en uw doelen voor gewichtsverlies veel sneller kunt bereiken.

Dus hoe ontgift u zich? Er zijn veel manieren, maar een van de gemakkelijkste is door ’s morgens een citroenelixer te drinken. Deze drank is heel eenvoudig te produceren met ingrediënten die meestal in uw huis te vinden zijn. Dit zijn de ingrediënten die je nodig hebt:

  • Eén kopje water – moet op kamertemperatuur zijn
  • Een theelepel appelciderazijn , bij voorkeur van Bragg
  • Snij een citroen en haal het sap
  • Een theelepel rauwe honing
  • Een halve centimeter gemberwortel , moet vers zijn.

Als alternatief voor de verse gemberwortel kun je ¼ theelepel gemalen gember gebruiken. Als je een dieet met een laag suikergehalte hebt of als je candida wilt reinigen, moet je in plaats daarvan stevia gebruiken. Het belangrijkste is dat je alle genoemde elementen zoveel mogelijk gebruikt en niet een verwerkte gelijke.

Nadat u alle vermelde elementen hebt gecombineerd, zorgt u ervoor dat u het ochtendcreme-elixer op een lege maag drinkt. Dit betekent dat u het moet hebben nadat u wakker bent geworden en voordat u ontbijten eet en uw koffie of zelfs water drinkt.

Als je wat stijfheid op de borst ervaart of als je je later niet lekker voelt, kun je de appelciderazijn uit de elementen verwijderen. Blijf drinken zonder de azijn en herintroduceer het na drie dagen, maar gebruik alleen een halve theelepel.