Dieet en Gewichtsverlies

SAP VASTEN: HOE DOE JE DAT EN IS HET IETS VOOR JOU?

01 174 - SAP VASTEN: HOE DOE JE DAT EN IS HET IETS VOOR JOU?SAP VASTEN: HOE DOE JE DAT EN IS HET IETS VOOR JOU?

Als je geprobeerd hebt om af te vallen, heb je misschien wel gehoord van sapvasten. Zoals de naam aangeeft, hebben ze iets te maken met sap. Eigenlijk is het gericht op sap waar je sap gaat consumeren – niet de belangrijkste die je in de winkels krijgt, maar wat je krijgt van je sapcentrifuge.

De sapcentrifuge comprimeert uw groenten en fruit en u extraheert ook de pulp. De meeste technieken om sap te vasten, omvatten alleen het nemen van dit soort sap, zodat het, zoals je misschien hebt waargenomen, een grote uitdaging is.

In het geval dat je je al preuts voelt, ben je niet de enige persoon. Vragen, zoals “Krijg ik te veel honger” of “Blijf ik in en uit het toilet gaan”, zijn slechts enkele van de dingen waar nieuwsgierige mensen antwoord op nodig hebben. Maar nadat je weet wat sapvasten is, wil je echt weten of het voor jou is.

 

Waarom snel sap

Als je aan sapvasten denkt, zijn hier de redenen om het te doen:

  • Afvallen sneller en gemakkelijker
  • Heb meer energie
  • Ontgift het lichaam

Weg met een aantal kwalen, zoals kanker, depressie en chronische pijn

Waarom NIET sap snel

Er zijn veel obstakels te overwinnen als je snel sap drinkt, waaronder:

  • Duur
  • Arbeidsintensief
  • Gebrek aan benodigde calorieën

De redenen om snel boven te sapsen, betekenen dat je voor een langere periode in een vloeibaar dieet moet worden opgenomen. Veel deskundigen zijn het er echter over eens dat dit type vasten het best slechts voor een korte tijd in de praktijk kan worden gebracht.

Hoe Juice Fast

Als je vastbesloten bent om sap te laten vasten, zijn hier de dingen die je moet weten over deze methode van vasten:

1. Hoe lang

Het hangt af van de techniek die u wilt opnemen. Voor nieuwelingen wordt het sterk aanbevolen om gedurende 2-3 dagen te sapschen. Voor mensen die eerder sap hebben vastgemaakt, heeft wekelijks de voorkeur, hoewel acht tot tien keer vaak wordt gebruikt.

2. Types

U kunt groene sappen en vruchtendranken vinden. Behalve sappen ook water drinken . U kunt zelfs drinken natuurlijke thee als vervanging voor groenten en veggie vruchtensappen .

3. Wat Juice

Gebruik elke gewenste groente en / of vrucht. Maar nieuwkomers zouden de totale hoeveelheid tussen het nuttigen van groene en vruchtendranken moeten vinden. Groene sappen kunnen bitter zijn, maar vruchtensappen zijn smakelijk en zoet. Wees echter voorzichtig met vruchtensappen, want verschillende vruchten bevatten veel suiker. Goede fruitopties zijn groene appels , limoenen, citroenen en grapefruits , maar wees voorzichtig met grapefruit, vooral als je medicijnen op recept neemt, zoals calciumblokkers.

4. Hoeveel

Het hangt af van je honger, maar idealiter zou je dagelijks minstens één liter groen sap moeten drinken . Je kunt de rest van de dag nog een liter andere sappen of vloeistoffen toevoegen.

5. Bijwerkingen

Verwacht eerst hongergevoelens. U kunt zich ook ziek voelen en kunt niet uit bed komen. Andere mensen hebben gemerkt dat ze meer energie hebben, maar anderen zijn erg humeurig, moe en vinden het moeilijk om recht na te denken.

De mediale bijwerkingen zijn gevarieerd, maar als het goed is gedaan, werkt sapvasten als een charme. Het kan worden gebruikt als een reinigings- en herstelmethode die wellness bevordert.