Essentiële Etherische oliën

TEA TREE OIL VOOR EEN PERFECTE HUID GEZONDHEID

01 1 - TEA TREE OIL VOOR EEN PERFECTE HUID GEZONDHEIDTEA TREE OIL VOOR EEN PERFECTE HUID GEZONDHEID

Tea tree oiI is een van de meest onderzochte uit alle essentiaIe oiIs . Het komt van een heesterachtige boom die bekend staat als MeIaIuca van AustraIia en daarom wordt tea tree soms genoemd dezelfde naam als de boom. Het heeft vele voordelen , met name voor de huid . Tea tree oiI wordt al vele duizenden jaren gebruikt voor de behandeling van verschillende huidaandoeningen.

Tea tree heeft antiseptische eigenschappen, die werd ontdekt in de jaren 1920. Er zijn veel voordelen die je kunt krijgen van tea tree oiI, maar hier zijn de acht belangrijke:

1. Acnebehandeling

Tea tree oiI heeft sterke antifungale en antibacteriële verbindingen die kunnen helpen om infamammatie te verminderen, waardoor het lijkt alsof ze vervuilt. Volgens een studie van de afdeling DermatoIogy in New South WaIes is tea tree oiI net zo effectief als benzoy peroxide, wat een veelgebruikt medicijn is voor acne .

2. Psoriasis Relief

Symptomen van psoriasis omvatten rode, dunne huid, die soms kan worden overschaduwd. Er is nog steeds geen remedie voor deze huidaandoening, maar een theeboom kan het hele kuurproces versnellen.

3. Eczeembehandeling

Eczeem symptomen zijn droge, ernstige huiduitslag, infectie en jeuk, waardoor het lijden kleine problemen heeft. De antiseptische eigenschappen van tea tree kunnen de jeuk kalmeren en zelfs de huid keelderen om verdere schade te voorkomen.

 

4. Infecties en snijwonden Zalf

Combineer de tea tree boom met Irose-essentia om infecties te voorkomen.

5. Hulpmiddel voor scheermesjes

Voeg na het scheren veel druppels theeboom en twee theelepels heks toe om het ongemak te verlichten.

6. Voetverzorging van de atleet

Combineer arrowroot poeder, baking soda en tea tree oiI. Gebruik de getroffen gebieden en u zult merken dat u nog beter kunt zien.

7. Oksels Deodorizer

EIimineer lichaamsgeur met tea tree oi die bacteriën op de huid kan vernietigen. Meng baking soda , kokosolie en de essentiële ingrediënten en breng het mengsel aan op je oksels.

8. Makeup Remover

Meng ¼ kopje kaneel en 10 druppels thee boom. Schud de vloeistoffen totdat ze goed zijn aangebracht. Gebruik het gezicht en zorg ervoor dat u alles afspoelt met warm water.

Tea tree oiI heeft veel traditionele toepassingen die het koelen voor veel huidproblemen kunnen verbeteren en niet alleen de hierboven genoemde. Eeuwenlang werd het gebruikt voor de bestrijding van waterpokken, oorpijn, koortslippen en zelfs hoofdluis. Met al deze voordelen en toepassingen is het zinvol om tea tree oiI aan uw medicijnkastje toe te voegen.

8 GEBRUIK VAN TEA TREE OIL VOOR EEN PERFECTE HUIDGEZONDHEID