Gezondheid

Waar kan ik een draagbare airconditioner plaatsen? En hoe zuinig is een airconditioner PAC

Waar Kan Ik Een Draagbare Airconditioner Plaatsen?

GezondheidGezondheid

Positionering is een ander probleem: alle units moeten warme lucht door een raam ventileren, en de meeste hebben een soort raambevestigingsset om de klus te klaren. Als u uw airconditioner niet direct naast het raam wilt hebben, moet u ofwel een permanente ventilatieopening door uw muur heen steken of een model vinden met een slangverlengstuk.

Hete lucht is niet het enige dat uw airconditioner moet verdrijven. Terwijl de lucht afkoelt, condenseert het vocht daaruit, dat wordt verzameld in de PAC. Sommige units kunnen dit intern verdampen en het via de slang of de achterkant van het apparaat afvoeren; in andere modellen wordt het bewaard in een intern reservoir dat handmatig moet worden geleegd.

Zijn ze niet luidruchtig en duur om te rennen?

Alle PAC's bevatten een compressor en een of meer ventilatoren, dus ze zullen nooit helemaal stil zijn. Sommige zijn echter stiller dan andere: u moet de minimale en maximale geluidsdrukniveaus in de specificatie vinden.

Wat de kosten betreft, betekent een hogere BTU-score over het algemeen dat de PAC meer werk zal doen en meer energie zal verbruiken, maar niet alle eenheden gelijk worden gecreëerd. Uw airconditioner moet een energie-efficiëntieklasse hebben, van A ++ tot G, net als uw koelkast of fornuis. Hoe hoger de klasse, hoe efficiënter de eenheid zal zijn.

Zijn er andere functies waar ik op moet letten?

Net als de meeste grote apparaten hebben PAC's een milieukost. U kunt helpen om dat te verminderen door een energiezuinig A ++ -model te kiezen, maar sommige fabrikanten stimuleren ook hun groene reputatie door koelgassen te gebruiken, zoals R290, die een lagere milieu-impact hebben en geen broeikasgassen creëren tijdens de levenscyclus van het product .

DeLonghi Pinguino PAC AN98 ECO: Een geweldige airconditioner voor middelgrote kamers

delonghi - Waar kan ik een draagbare airconditioner plaatsen? En hoe zuinig is een airconditioner PAC

DeLonghi Pinguino PAC EX100 Silent: de beste airconditioner voor middelgrote kamers

 

best portable air conditioner delonghi pinguino pac ex100 silent 0 - Waar kan ik een draagbare airconditioner plaatsen? En hoe zuinig is een airconditioner PAC

Vergelijk de prijs bij bol.com

btn promo koop dark large - Waar kan ik een draagbare airconditioner plaatsen? En hoe zuinig is een airconditioner PAC

GezondheidGezondheid

.

.

 

Sale (NL)Sale (NL)
GezondheidGezondheid