Lichaam

WAT IS COLLOIDAAL ZILVER ? EN WERKT HET ECHT TEGEN INFECTIES EN ONTSTEKINGEN?

Het gebruik van colloïdaal zilver is al tientallen jaren een bron van discussie en controverses, dus het is belangrijk om de risico's en de potentiële voordelen voor de gezondheid volledig te begrijpen.

Wat Is Colloïdaal Zilver?

Colloïdaal zilver is een product dat minuscule vlokken puur zilver bevat die in een andere vloeistof zijn gesuspendeerd en al generaties lang in de traditionele geneeskunde worden gebruikt. Er is echter veel controverse over het gebruik ervan, omdat er tegenstrijdige rapporten en onderzoeken zijn geweest over de effectiviteit van deze behandeling. Voordat u colloïdaal zilver gebruikt, is het belangrijk om te weten welke variëteit u wilt gebruiken. Echt colloïdaal zilver heeft het grootste deel van het zilver in de vorm van nano deeltjes, die gemakkelijker door het lichaam worden opgenomen, terwijl ionisch zilver meestal minder dan 10% zilver nanodeeltjes bevat.

In het verleden hebben mensen colloïdaal zilver zowel intern als lokaal gebruikt, maar intern gebruik wordt in toenemende mate ontmoedigd door de bredere medische gemeenschap, behalve in zeer kleine en gereguleerde doses. Het actuele gebruik van dit product wordt algemeen aanvaard als een effectief middel tegen verschillende gezondheidsaspecten. Zoals met elke alternatieve of holistische geneeskunde, moet u een arts raadplegen over mogelijke complicaties met andere gezondheidsvoorschriften of huidige voorschriften.

earache01 - WAT IS COLLOIDAAL ZILVER ? EN WERKT HET ECHT TEGEN INFECTIES EN ONTSTEKINGEN?

colloïdaal zilver Voordelen

De belangrijkste voordelen van colloïdaal zilver zijn onder andere het vermogen om te beschermen tegen bacteriële infecties, de gezondheid van de huid te verbeteren en het immuunsysteem te versterken.

antibacteriële

Talrijke studies hebben aangetoond dat het gebruik van colloïdaal zilver uw immuunsysteem kan versterken tegen vele bacteriële pathogenen, waaronder superbugs die resistent zijn tegen antibiotica.

colloïdaal zilver tegen Rode ogen

Hoewel intern gebruik op grote schaal wordt ontmoedigd, zullen sommige mensen 1-2 druppels in hun ogen stoppen als ze lijden aan conjunctivitis, en het is aangetoond dat ze de symptomen van deze aandoening snel verbeteren .

colloïdaal zilver tegen Oor infecties

Een paar druppels van dit zilversupplement in je oor kunnen de pijn verminderen en de onderliggende infectie die je ongemak veroorzaakt neutraliseren.

colloïdaal zilver voor Wondverzorging

Misschien is het meest voorkomende en vertrouwde gebruik van colloïdaal zilver de genezing van huidwonden. Wanneer u een paar druppels op een wond aanbrengt, kan deze beschermen tegen infecties en creëert het een zeer sterke barrière tegen vreemde of ongewenste stoffen op het grootste orgaan van het lichaam.

colloïdaal zilver voor Huidgezondheid

Inflammatoire huidaandoeningen komen vaak voor, waaronder psoriasis , eczeem , rosacea en acne. De antibacteriële, ontstekingsremmende en snel herstellende eigenschappen van dit zilveren supplement maken het een ideale remedie voor dergelijke actuele problemen. Vergeet echter niet om het met mate te gebruiken, omdat zelfs een kleine hoeveelheid behoorlijk krachtig is.

colloïdaal zilver Ontstekingsremmende eigenschappen

Als u lijdt aan artritis of een andere vaak voorkomende ontstekingsaandoening, kunt u dit zilvertoeslag op het onaangename gebied aanbrengen . Dit 2-3 keer per dag doen kan uw kwaliteit van leven verbeteren en verlichting bieden van chronische ontstekingen, die op hun beurt uw risico op chronische ziekte verlaagt.

colloïdaal zilver en Longontsteking

Voor de behandeling van longontsteking adviseren sommige natuurlijke genezers het inademen van colloïdaal zilver met een vernevelaar om de virale pathogenen in de longen te neutraliseren . Voordat u dit doet, is het belangrijk om uw arts te raadplegen, vooral als u al medicijnen gebruikt om deze mogelijk dodelijke infectie te behandelen.

colloïdaal zilver Dosering

Als u gaat beginnen met het gebruik van dit zilveren supplement, is het van cruciaal belang om het goed te gebruiken, in de juiste dosering. Er is een reeks "veilige" doseringen, afhankelijk van wie u het vraagt, maar in het algemeen kunt u een paar druppels gebruiken voor de meeste actuele problemen, en één pipet voor intern gebruik. Het consumeren van bepaalde andere antioxidanten, zoals vitamine E en selenium , kan ook helpen het lichaam overtollig zilver te verwerken, zodat het zich niet ophoopt in het lichaam. Veel vers water drinken tijdens het gebruik van colloïdaal zilver wordt ook sterk aanbevolen.

colloïdaal zilver Bijwerkingen

De mogelijke bijwerkingen van het gebruik van dit zilversupplement omvatten complicaties met zwangerschap en borstvoeding , evenals argyria.

  • Zwangerschap: Omdat een deel van dit zilver mogelijk de placenta kan passeren en de gezondheid van de baby negatief kan beïnvloeden, wordt het niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven dit supplement te gebruiken.
  • Argyria: dit symptoom wordt gekenmerkt door de vergrijzing van de huid; terwijl deze verkleuring van de huid niet inherent gevaarlijk is, wordt deze veroorzaakt door de overmatige opeenhoping van zilver in de huid. Het is erg moeilijk om deze toestand ongedaan te maken, en in sommige gevallen kan de verkleuring permanent zijn.
  • Absorptie van voedingsstoffen: Als u te veel colloïdaal zilver in uw lichaam heeft, zal het voor uw lichaam moeilijker worden om andere belangrijke voedingsstoffen te absorberen, wat tot verschillende tekorten aan voedingsstoffen kan leiden.

WAT IS COLLOIDAAL ZILVER ?