Groente en Fruit

WAT ZIJN KRUIS BLOEMIGE GROENTEN EN HOE GEZONDE IS HET ?

Wat Zijn Kruisbloemige Groenten?

Kruisbloemige groenten bevatten alle groenten van de familie Brassicaceae, zoals  bloemkool , broccoli , paksoi, koolraap kool, brussel spruitjes , boerenkool, waterkers , boerenkool, en soortgelijke bladgroenten. De belangrijkste kenmerken van kruisbloemige groenten bevatten  indrukwekkende voedingsstoffen en vitamine concentraties , evenals hoge niveaus van glucosinolaten en antioxidanten.

Grootste collectie gewichtsverlies sport en gezondheids artikelen

btn promo koop dark large 1 - WAT ZIJN KRUIS BLOEMIGE GROENTEN EN HOE GEZONDE IS HET ?

betaal - WAT ZIJN KRUIS BLOEMIGE GROENTEN EN HOE GEZONDE IS HET ?

De vele voordelen van kruisbloemige groenten bevatten hun vermogen om te vechten tegen de verspreiding van kanker , het optimaliseren van de schildklierfunctie, en de steun in gewicht verlies , onder anderen.cruciferousvegetables - WAT ZIJN KRUIS BLOEMIGE GROENTEN EN HOE GEZONDE IS HET ?

Anti-kankerverbindingen

Sommige van deze gespecialiseerde groenten zijn gekoppeld aan een lager risico op borstkanker , dankzij de isothiocyanaten die in veel van deze voedingsmiddelen aanwezig zijn en die de groei van kanker kunnen remmen.

Schildklier Gezondheid

Als u aan hyperthyreoïdie lijdt , bevatten deze groenten goitrogenen, die de inname van jodium door het lichaam remmen , wat nodig is voor de productie (overmaat of anderszins) van schildklierhormoon.

suikerziekte

De meerderheid van kruisbloemige groenten bevatten veel voedingsvezels, waarvan bekend is dat ze helpen de bloedsuikerspiegelin de bloedsomloop te regelen, wat de afgifte van insuline kan matigen.

Chronische ontsteking

Uit onderzoek is gebleken dat de actieve ingrediënten in deze groentenfamilie in staat zijn om de ontstekingsreactie in het lichaam te verminderen, waardoor zij die lijden aan aandoeningen zoals artritis , jicht, prikkelbare darmsyndroom (IBS) en hoofdpijn , onder anderen, kunnen helpen.

Gewichtsverlies

Deze groenten hebben meestal weinig calorieën, maar bevatten veel voedingsstoffen, wat betekent dat u voldoet aan de behoeften van uw lichaam, zonder uw warmtegewoontes in gevaar te brengen en zo te helpen bij het afvallen .

Oestrogeen balans

Een van de hoofdingrediënten in deze groenten is indool-3-carbinol, dat minder krachtige vormen van oestrogeen in het lichaam kan produceren, waardoor hormonale niveaus worden genormaliseerd.

Grootste collectie gewichtsverlies sport en gezondheids artikelen

btn promo koop dark large 1 - WAT ZIJN KRUIS BLOEMIGE GROENTEN EN HOE GEZONDE IS HET ?

betaal - WAT ZIJN KRUIS BLOEMIGE GROENTEN EN HOE GEZONDE IS HET ?