Gezondheid voor Vrouwen

WIL JE EEN BABY-GLADDE HUID HEBBEN? GEBRUIK NAAR DIT INGREDIËNT ALPHA-HYDROXY ACIDS (AHA’S)

tomatoes protect eyes - WIL JE EEN BABY-GLADDE HUID HEBBEN? GEBRUIK NAAR DIT INGREDIËNT ALPHA-HYDROXY ACIDS (AHA'S)

WIL JE EEN BABY-GLADDE HUID HEBBEN? GEBRUIK ALPHA-HYDROXY ACIDS (AHA’S)

“Zuur” in onze schoonheidsproducten is niet iets om enthousiast over te zijn. Maar hier is een bepaald type zuur dat altijd in huidverzorgingsproducten moet worden gevonden: . Duizenden jaren geleden, de beroemde Egyptische vanwege haar schoonheid , ontdekte Cleopatra een geheim dat huidonderzoekers vandaag nog maar kort geleden hebben ontdekt. Op basis van de wetenschappers kunnen zuren uit natuurlijk voedsel rimpels, ouderdomsvlekken, acne en droogheid verminderen, waardoor een baby een gladde huid krijgt.

Wat is AHA?

Alfa-hydroxyzuren of AHA’s zijn een groep zuren die van nature voorkomen in het voedsel dat we eten. Er zijn verschillende soorten gevonden, waaronder:

 • Appelzuur (een soort zuur dat voorkomt in appels)
 • Melkzuur (zuur type gevonden in zure melk)
 • Glycolzuur (ontdekt in suikerriet)
 • Citroenzuur (van nature te vinden in citrusvruchten)
 • Wijnsteenzuur (type zuur in druiven)

AHA’s zijn een type licht zuur, dat vele voordelen biedt, waaronder:

 • De huid exfoliëren
 • Verwijderen van dode huidcellen in de bovenste laag van de huid
 • Het onthullen van de jongere en gladdere huid die we hebben eronder
 • Het stimuleren van nieuwe groei van cellen

01 89 - WIL JE EEN BABY-GLADDE HUID HEBBEN? GEBRUIK NAAR DIT INGREDIËNT ALPHA-HYDROXY ACIDS (AHA'S)

Hoe AHA’s te gebruiken voor een betere huid

Vele, vele jaren geleden, werd Cleopatra gemeld te weken in karnemelk, wat haar hielp haar teint te verbeteren. Vandaag hoef je dit niet te doen, want er zijn veel lotions en andere huidverzorgingsproducten die AHA’s bevatten. U moet gewoon op zoek naar het juiste product voor uw huid. Wat AHA’s doen, is dat ze de intercellulaire laag oplossen die oude huidcellen heeft, zodat ze aan de epidermis zijn gehecht. Wanneer de AHA’s hiervan afkomen | een deel van de huid, het resultaat is een helderdere, fijnere en jonger uitziende huid. Er zijn ook geweldige producten die de productie van collageen en elastine bevorderen.

Er zijn veel AHA-producten beschikbaar en het is maar goed dat u weet hoe u de beste voor u kiest. Hier zijn een paar tips:

 1. Ga niet voor iets met AHA-concentraties van minder dan 10%. Zelfs hoge concentraties zijn zacht zolang u volgt wat in de aanwijzingen op het etiket staat.
 2. Als je acne hebt of je huid is beschadigd door de zon of vettig, ga dan voor salicylzuur, in plaats van AHA’s, omdat dit laatste je huid kan irriteren.
 3. Verwacht geen resultaten meteen. Het kan in ieder geval zes maanden duren voordat je enig verschil ziet.

U hoeft niet veel van het product te gebruiken. Alleen een klein bedrag kan uw hele gezicht ten goede komen. Te veel AHA kan leiden tot jeuk, branderigheid en roodheid onder andere problemen. Gebruik spaarzaam omdat ze nog steeds zuren zijn om echt geweldige resultaten te zien.

WIL JE EEN BABY-GLADDE HUID HEBBEN?