Lichaam

ZIE ER 10 JAAR JONGER UIT MET DE HULP VAN DEZE VOEDINGSMIDDELEN

02 22 326x236 - ZIE ER 10 JAAR JONGER UIT MET DE HULP VAN DEZE VOEDINGSMIDDELEN

01 115 - ZIE ER 10 JAAR JONGER UIT MET DE HULP VAN DEZE VOEDINGSMIDDELENZIE ER 10 JAAR JONGER UIT MET DE HULP VAN DEZE VOEDINGSMIDDELEN

Niemand wil oud lijken, maar helaas, dit is een onderdeel van ons verouderingsproces . Het goede nieuws is dat je het onvermijdelijke kunt uitstellen. Geloof het of niet, de truc ligt recht voor je – of meer specifiek, in je keuken.

Door het juiste voedsel te eten , kun je de meeste schoonheidszorgen die je misschien nu hebt oplossen. Dus als u er binnenstebuiten jonger uit wilt zien en voelen, zijn hier de voedingsmiddelen die u aan uw boodschappenlijst moet toevoegen:

1. Koffie : het maakt je niet alleen ’s morgens wakker, maar je blijft er ook jeugdig uitzien. Koffie is rijk aan antioxidanten die de gifstoffen in het lichaam bestrijden. Bovendien stimuleert het uw bloedvaten, waardoor uw huidlaag er recht uit ziet. Op basis van de Nationale Kanker Instituut, waarbij in vier mokken koffie kan helpen bij het bestrijden melanoma of de huid kanker .
2. Havermout : een ander favoriet onderdeel van de ochtendroutine, havermout is een ontbijttijd voedsel dat je zal helpen er jong uit te zien. Het heeft een supplement E dat helpt je huidlaag te voeden, vrije radicalen te bestrijden die ervoor zorgen dat je er oud uitziet en de schade van de zon vermindert. Havermout bevat ook aminozuren, die essentieel zijn in het tegengaan van veroudering. Zorg ervoor dat u niet-verwerkte havermout kiest. Blijf weg van no-cook of instant havermout.
02 13 - ZIE ER 10 JAAR JONGER UIT MET DE HULP VAN DEZE VOEDINGSMIDDELEN3. Mozzarella-kaas : deze kaas en andere voedingsmiddelen met een hoog calciumgehalte kunnen u helpen om wittere tanden te hebben. Wanneer u zelfverzekerd kunt glimlachen, kan dit 10 jaar van uw gezicht zijn. Mozzarella kan uw tandenglazuur versterken en beschermen, terwijl de speekselproductie wordt verhoogd.
03 5 - ZIE ER 10 JAAR JONGER UIT MET DE HULP VAN DEZE VOEDINGSMIDDELEN4. Walnoten :Rijk aan omega-3 vetzuren, elke dag walnoten eten kan je huid gehydrateerd houden, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over rimpels.
04 2 - ZIE ER 10 JAAR JONGER UIT MET DE HULP VAN DEZE VOEDINGSMIDDELEN5. Grapefruit : samen met citrusvruchten, is grapefruit rijk aan vitamine C, wat helpt bij de ontwikkeling van collageen. Collageen is van vitaal belang om de verzakte huid te stoppen.
05 1 - ZIE ER 10 JAAR JONGER UIT MET DE HULP VAN DEZE VOEDINGSMIDDELEN6. Shiitake-paddestoelen: als je een probleem hebt met grijs haar, hier is iets dat zal helpen. Shiitake-paddenstoelen bevatten veel koper, wat een van de boosdoeners is wat betreft de redenen waarom jeugdige mensen voortijdig grijs haar krijgen. De helft van een kop van de paddenstoel levert u al 71% koper RDA ter ondersteuning van 40 calorieënverbruik.
06 1 - ZIE ER 10 JAAR JONGER UIT MET DE HULP VAN DEZE VOEDINGSMIDDELEN7. Zoete aardappelen :Bruinen kan ervoor zorgen dat je er oud uitziet en is niet echt goed voor je huidlaag als je vasthoudt aan misbruik ervan. Het goede nieuws is dat speciale aardappelen dezelfde resultaten kunnen geven zonder enkele minuten in de zon te blijven. Krijg die zonovergoten teint met aardige aardappelen die rijk zijn aan carotenoïden, die je een jongere gloed kunnen geven waarvan je gedroomd hebt.
07 - ZIE ER 10 JAAR JONGER UIT MET DE HULP VAN DEZE VOEDINGSMIDDELENUw dieet kan uw uiterlijk rechtstreeks beïnvloeden. Kies de juiste voedingsmiddelen om minstens 10 jaar van je gezicht te verwijderen en andere mensen te laten raden over je echte leeftijd.