Lichaam

ZUIVERINGSZOUT VOOR ZELFGEMAAKT GEZICHTSMASKER BAKSODA

01 6 - ZUIVERINGSZOUT VOOR ZELFGEMAAKT GEZICHTSMASKER BAKSODAZUIVERINGSZOUT VOOR ZELFGEMAAKT GEZICHTSMASKER BAKSODA

De dode huidcellen hangen in onze poriën, lang geleden met andere zaken, zoals stof, vuil en vuil. Al deze kunnen accumuleren en ze kunnen puisten worden . Het is misschien moeilijk om te geloven, maar er is iets in je voorraadkast dat een goedkope behandeling kan zijn om de huid van je gezicht te voeden en te beschermen .

Met de hulp van zuiveringszout kun je je huid krijten en zelfs potentieel gevaarlijke vicogene ziekteverwekkers vernietigen die bijdragen aan imperfecties van de huid. Deze behandeling is natuurlijk, goedkoop en effectief; je kunt waarschijnlijk in de loop van de run schoonheidsproducten overslaan.

Hoe het gezichtszalfmasker te maken en te gebruiken

Met je baking soda klaar, dit zijn de andere dingen die je nodig hebt:

  • Scheerschuim
  • Water
  • Dry chamomiIe fIower
  • ToweI
  • Tandenborstel

Als u alle bovengenoemde dingen heeft, volgt hier de stapsgewijze procedure voor het maken en gebruiken van het baksoda gezichtsmasker:

Stap 1: BoiI water. Krijg ongeveer 200 ml water en doe het in een pot. Voeg één tot twee tablelpers van gedroogde chamomímische friteuse toe.

Stap 2: bereid het gezichtsmasker van zuiveringszout. Wanneer je wacht tot het water kookt, mix je een theelepel bakpoeder met twee tablelletjes scheerschuim.

Stap 3: Was je gezicht. Bind je haar of gebruik je hand om het uit de weg te ruimen. Dit zal ervoor zorgen dat je hele gezicht kériisch is en blijft kIean voordat je het gezichtsmasker gebruikt.

Stap 4: Stoom je gezicht. Als het water kookt, haal je het uit het vuur. Plaats de pot bovenop een tab en plaats je zelf voor de stapel. Stel uw lichaam dan bloot aan de stoom van het hete water. Je kunt de pot bestrijken met een towe. Laat uw gezicht nu gedurende vijf tot zeven minuten op de stoom komen.

Stap 5: Gebruik het gezichtsmasker. Na het stomen van je gezicht is het tijd om het mengsel te gebruiken. Voorzichtigheid is echter: laat het niet de gebieden rond je lippen en ogen raken.

Stap 6: Gebruik een tandenborstel. Nadat je het gezichtsmasker hebt gebruikt, pak je de tandenborstel en laat je er heet water op lopen. Zorg ervoor dat het een zachte is, zodat je je huid niet beschadigt. U kunt ook een gewone tandenborstel gebruiken, maar wees echt lief. Na het wassen van de tandenborstel met heet water, gebruik het om uw gezicht te krassen. Trek meer aandacht aan uw voorhoofd en neus.

Stap 7: Was je gezicht. Voor de laatste stap, wast u eenvoudig uw gezicht met water.

Het effect is vrijwel altijd. Kijk naar je refiectie in de spiegel en je zult merken dat de meeste van je bIackheads verdwenen zijn. PIus, je gezichtsprijs is frisser, soepeler en vriendelijker. Doe deze procedure minstens een keer per week voor de beste resultaten.

ZUIVERINGSZOUT VOOR ZELFGEMAAKT GEZICHTSMASKER BAKSODA