Slaap & Dromen

40 DINGEN OM TE DOEN IN EEN LUCIDE DROOM TIPS EN DROOM IDEEEN

Er zijn veel dingen die je kunt doen in een Lucid Dream, sommige mensen weten niet wat te doen, of waar te beginnen, maar er zijn onbegrensde mogelijkheden. We hebben een verzameling goede dingen gemaakt om over voor je te dromen, zodat je er doorheen kunt werken en ze een voor een kunt proberen!

Ook, ja, JIJ zou rond moeten blijven tot het einde van het artikel, omdat er aan het einde een aantal nuttige tips en trucs zijn, evenals een lijst met nuttige bronnen en hulpmiddelen die je kunt gebruiken om lucide dromen meer te gebruiken! Genieten!

De beste dingen om te proberen in een lucide droom

1. Vlieg over de bergen

Vliegen in een Lucid Dream is waarschijnlijk een van de leukste dingen die je kunt doen, omdat je echt door de lucht kunt vliegen. om te vliegen, stel je je energie voor die van je voeten schiet en je naar boven duwt. Grappig genoeg, hoewel dit een van de meest voorkomende dingen is waar mensen DROOM over zijn, voor LUCID dromen, is het moeilijk voor veel mensen. Ik heb een superheldgids gemaakt die je laat zien waarom de meeste mensen vallen en falen tijdens hun lucide vluchten.

2. Teleporteer naar nieuwe werelden

Teleporteren betekent van de ene locatie naar de andere springen. Het is heel gemakkelijk in een droom en je kunt dit doen door gewoon te denken aan de locatie waar je naar toe wilt springen en dan rond te draaien, in de overtuiging dat wanneer je stopt met ronddraaien je op de locatie bent.

3. Tijdreizen

Tijdreizen is spannend, en waarschijnlijk een van de meer serieuze dingen om te doen in een Lucid Dream. Je kunt verre beschavingen en culturen verkennen en een toekomstige stad in al zijn glorie ervaren. Stel je de tijd voor waar je naartoe wilt reizen en stap dan door een droomportaal. Of u kunt gewoon de tijd vertragen.

4. Ontmoet beroemde beroemdheden

Je kunt iedereen ontmoeten die je wenst in een Lucid Dream, en als je een beroemdheid wilt ontmoeten, is het gemakkelijk, stel je de persoon voor die je wilt ontmoeten en dan geloof je dat ze ergens zullen zijn, bijvoorbeeld in een huis dat jij kan op straat zien. Om ze te ontmoeten, ga gewoon naar het huis en vind ze.

5. Overtuig een droomkarakter dat hij in een droom is

Dit is waarschijnlijk het meest opwindende dat je kunt doen in een Lucid Dream. Ga naar een droomfiguur, als je zelf Lucid bent, en hem echt overtuigen dat ze in een droom verkeren. Bewijs het door de wetten van de fysica te buigen tot het droompersonage echt gelooft dat het een droom is. Wat er daarna gebeurt is voor jou om te ontdekken, het is echt geweldig!

6. Praat met lang verloren familieleden

Als u een familielid bent kwijtgeraakt en opnieuw met hem wilt praten, kunt u in een droom communiceren met uw projectie. Dit betekent dat je met hen kunt praten en ze zullen antwoorden op basis van hoe je ze onthoudt om te handelen.

7. Oefen een sollicitatiegesprek

Heeft er een belangrijk sollicitatiegesprek op komst? Een goed ding om te doen in een Lucid Dream is om een ​​sollicitatiegesprek te oefenen en te wennen aan de situatie. In de droom tovert u het werk en de situatie tevoorschijn. Zelfs het toevoegen van meer mensen dan normaal kan helpen terwijl het je traint om te spreken voor een grote groep mensen. Als je dit doet, zal het je echt helpen, omdat het leren van vaardigheden of het oefenen van dingen in een Lucid Dream dezelfde neuronen vuurt als het daadwerkelijk doen.

8. Ga je angsten onder ogen

Je hebt de kans om het hoofd te bieden aan de dingen die je echt bang maken in het leven, in een lucide droom. Dit is echt heel goed om te doen, want zoals in de vorige alinea werd gezegd, het leren of doen van dingen in een droom of 'denken' over hen vuren dezelfde delen van je hersenen, wat betekent dat je geest zich echt gedraagt ​​alsof je het had gedaan . In een droom je angsten onder ogen zien, kan je helpen ze te elimineren.

9. Ster in een film

Wilt u een filmster worden? Gebruik een Lucid Dream om te schitteren in je favoriete film, of maak zelfs je eigen film en richt hem. Stel je voor dat je het doet en het zal gebeuren. Zoals eerder vermeld in veel van onze berichten, wat je gelooft dat je kunt doen in een droom, (en in het leven), kan dat.

10. Speel een instrument dat je nog nooit hebt gespeeld

Dit is een van de verbazingwekkende dingen die je kunt doen in een Lucid Dream. Als je iemand een instrument hebt horen bespelen, zoals de meesten van ons, op youtube, films enz., Kan je geest dat repliceren en je elk instrument laten spelen, ook als je niet weet hoe. Pak het gewoon op, begin je handen te bewegen en beeld je in welke geluiden je wilt horen.

11. Luister naar droommuziek

Dingen in een droom worden versterkt en levendiger, dus het luisteren naar muziek in een droom klinkt geweldig. De emoties, kleuren en alle lichte nuances in muziek kunnen grondig worden genoten in een Lucid Dream.

12. Eet droomvoedsel

Droom eten is geweldig. Wat je favoriete eten ook is, het heeft iets in je geest opgeslagen, een kleine handtekening herinnert je eraan hoe het smaakt, en in een droom kun je dit repliceren maar versterken. Je kunt je favoriete eten eten, maar het zal zoveel beter smaken, omdat je geest het heel echt, zo niet echter dan het wakkere leven kan laten lijken.

13. Wees goed in dingen waarvan je niet weet hoe je het moet doen

Dingen die je nog nooit eerder hebt gedaan, kunnen gemakkelijk zijn in een Lucid Dream, omdat je geest ze kan simuleren. Heb je ooit een skydived? Zelfs als dat niet het geval is, maakt je geest een ervaring op basis van video's die je erover hebt gezien.

14. Wees een acrobaat

je kunt een acrobaat in een droom zijn, en een salto over gebouwen, in en uit krappe ruimtes springen en katachtige ontspanningen krijgen. Heb je de film gezien; Catwoman? District 13? Je kunt als deze jongens in een droom rondspringen.

15. Experimenteer met gedachtecontrole

Het moet zo interessant zijn om te weten wat mensen denken. In staat zijn om naar hen te kijken en precies te weten zonder te filteren wat ze op elk moment denken en voelen. Jij kan! Kijk gewoon naar een droomkarakter en stel je voor dat je gewaarzijn door de lucht in hun hoofd reist.

16. Ervaar lucide seks

Lucide droom seks is iets dat niet gemakkelijk kan worden verklaard. Als je in het echte leven seks hebt gehad, kun je je natuurlijk herinneren hoe het voelt, en daarom is je geest in staat om dat gevoel en gevoel te recreëren, maar te versterken. Dit is waarschijnlijk het meest ongelooflijke aan dromen, je geest kan elke ervaring, gevoel, emotie of gevoel versterken.

17. Word een dier

Wil je als een mier over de vloer kruipen en hun ingewikkelde werelden onder de grond zien? Of misschien wilt u als een draak boven de wolken zweven, u kunt beide doen.

18. Leef op een andere planeet

Reis naar Mars! Vlieg rond op de maan, wat je ook wilt ervaren en waar je ook heen wilt, je kunt het. De meest interessante planeten om te bezoeken zijn degenen die je nog niet kent, degenen waar je door de ruimte vliegt en je geest bedenkt een hele planeet die je ter plaatse bent.

time travel e1425148470123 1024x530 - 40 DINGEN OM TE DOEN IN EEN LUCIDE DROOM TIPS EN DROOM IDEEEN

19. Zie de wereld vanuit de ruimte

De wereld is een grote plaats, en het ziet er prachtig uit de ruimte. Perfect Lucid Dream Vliegend en dan omhoog reizen tot je voorbij de atmosfeer gaat, kijk dan neer op de aarde vanuit daar in de ruimte. Je voelt je nu vrij klein, toch?

20. Herleef herinneringen en ervaringen

Herinneringen worden opgeslagen in je geest, en daarom kun je ze in een droom herinneren. Een van de nuttigere dingen om te doen in een lucide droom is om herinneringen en ervaringen opnieuw te beleven die je in je leven hebt gehad.

21. Ervaar krachtige Lucid-emoties

Emoties zijn krachtige dingen. Geluk, vreugde, liefde, dit zijn allemaal positieve emoties en ze laten je goed voelen. Ze geven je een goed gevoel over je leven en jezelf. Emoties in een Lucid Dream zijn zoveel krachtiger als je direct in contact bent met je geest en alles wat erin zit.

22. Wijzig het weer

Maak een onweersbui en wacht tot het voorbij komt met een meisje van wie je houdt in een tent. Maak een tornado en red een stad van de ondergang. de mogelijkheden zijn eindeloos. Door na te denken over het weer, kan het veranderen.

23. Laat dingen ontploffen met je geest

Wil je een beetje woede loslaten? Speel met je handpistool. Wat we hiermee bedoelen, is een gebouw en stel je voor dat het in vlammen opbarst. Na een paar nachten oefenen, kun je je woede vrij goed afgeven.

24. Live in slow motion

Het leven is erg snel. Het is soms te snel, maar in een helder drama kun je een tijd vertragen en in slow motion leven. door dit te doen, kun je alle kleine details opmerken die je normaal zou missen door te druk te zijn.

25. Vertragingstijd

Vertraag de tijd om echt een goed beeld te krijgen van de wereld en de dingen die overal om je heen gebeuren. De meeste grote schoonheden van het leven die we missen omdat we te druk zijn en ons niet op hen concentreren. Simpele dingen zoals een zonsondergang, waar we normaal geen tijd voor hebben om ervan te genieten. Trage tijd en neem de wereld in.

dreams - 40 DINGEN OM TE DOEN IN EEN LUCIDE DROOM TIPS EN DROOM IDEEEN

26. Ga naar dream teleports en mirrors

Dit is de gemakkelijkste manier om te teleporteren in een Lucid Dream. Zoek een spiegel en probeer er doorheen te lopen, denk erover na waar je naar toe wilt springen aan de andere kant van de spiegel. Je kunt dit gebruiken om tussen werelden en steden te springen. Zie mijn gids om portalen te dromen .

27. Verken de geest of een ander droomkarakter

Dit is gekoppeld aan mind control. Kijk naar een ander droompersonage, bijvoorbeeld naar je projectie van je baas, en kom zijn geest binnen. Dit kan je helpen om je ware gevoelens over mensen in je leven te begrijpen, en wat je denkt dat ze ook voelen.

28. Verander in een ander personage

Je kunt elk personage worden dat je wilt. Als je wilt zien hoe het is om iemand anders te zijn, probeer dan je vriend of je partner. Het kan goed zijn om meer empathisch met mensen om te gaan en om met hen om te gaan en hoe ze zich voelen.

29. Maak wat kunst

Veel beroemde kunstwerken zijn gemaakt in een Lucid Dream en je kunt hetzelfde doen! Als je ongeveer weet hoe je moet tekenen of schilderen, probeer het dan in een Lucid Dream te doen, en probeer het vervolgens opnieuw te maken wanneer je wakker wordt.

Klik op een van de deelknoppen hieronder om de laatste 10 lucide dromen te zien: ze zijn ook de meest opwindende en dat wil je echt niet weten!

30. Schrijf wat droommuziek

Als je een instrument bespeelt, kun je een liedje of een stuk muziek schrijven in een Lucid Dream. Het nummer zal moeilijk te reproduceren zijn in het echte leven, omdat het nooit helemaal hetzelfde is, maar verschillende mensen hebben muziek gemaakt in een Lucid Dream en vervolgens gerepliceerd toen ze wakker werden.

Learning real skills in dream - 40 DINGEN OM TE DOEN IN EEN LUCIDE DROOM TIPS EN DROOM IDEEEN

31. Transformeer in het andere geslacht

Wil je weten hoe het is om het andere geslacht te zijn? Nou, je kunt dit proberen zonder de noodzaak van pijnlijke of dure operaties! Op dezelfde manier waarop je kunt teleporteren door na te denken over de locatie en vervolgens te draaien, kun je je richten op het andere geslacht en als je stopt met ronddraaien, ben je hem / haar!

32. Overleef een zombie-invasie

Geniet je van een goede zombiefilm? Wij doen. er is niets leuker dan een zombie-apocalyps in een Lucid Dream te overleven en je superkrachten aan het werk te zetten! Maar pas op met deze, alsof je focus verliest, kan het gemakkelijk een nachtmerrie worden en dat kan eng zijn. Lees onze gids over de 'Cinema Technique' voor de focus op Lucid Dreaming.

33. Wees een zombie

Draai de tafels een beetje, en eigenlijk een zombie in een invasie. Probeer het gewoon en overleef het. Ga kijken hoe zombies leven in plaats van ze gewoon te zien worden neergeschoten in horrorfilms!

34. Neem een ​​mysterieuze droompil

Als je een pil in een Lucid Dream vindt, neem die dan. Je zult verrast zijn wat er gebeurt als je dat doet. Zorg dat je Lucid bent, we zeggen niet dat je alleen pillen moet nemen die je in het waakleven vindt! Zorg dat het een droom is en experimenteer ermee. Je zou kunnen merken dat je een paar vleugels laat groeien, of dat je naar een ander universum wordt getransporteerd.

35. Ervaar een negatieve situatie

Dit klinkt misschien niet zo aantrekkelijk als de anderen op deze lijst, maar als je een negatieve situatie ervaart, bijvoorbeeld als je je baan kwijtraakt of als je je relatie verliest, dan heb je die ervaring in je hoofd en als een van die twee eigenlijk was gebeurd, je zou iets beter uitgerust zijn om ermee om te gaan.

36. Maak een vriend in de droom

Zoek een droomkarakter en word vrienden met hen. maak je geen zorgen over rondvliegen of iets dergelijks, geniet gewoon van de ervaring en verbeter je sociale vaardigheden ermee! Oefen met vertrouwen en spreken met duidelijkheid.

37. Vind je droomgids

Een van de belangrijkste dingen om te doen in een Lucid Dream is om je droomgids te vinden. De eenvoudigste manier om dit te doen is door te schreeuwen naar de droom; 'Waar is mijn droomgids' en hij / zij zou vroeg of laat moeten verschijnen. Wanneer iemand wel verschijnt, controleert u het en vraagt ​​u het; 'Ben jij mijn droomgids'. Als ze drie keer ja zeggen, zijn ze dat echt.

Advanced lucid dreaming flying technique - 40 DINGEN OM TE DOEN IN EEN LUCIDE DROOM TIPS EN DROOM IDEEEN

38. Wees Electro van The Amazing Spiderman 2 en 'See' energy

Heb je The Amazing Spiderman 2 gezien ? Het personage Electro kan elektriciteit regelen en rondvliegen door bliksemschichten op dingen te schieten. Het is erg leuk om mee te spelen, vooral als je van vliegen houdt. Je kunt ook elke superheld worden die je wilt!

39. Wees je favoriete superheld

Neem niet alleen ons idee, je kunt elk personage uit elke film, helden of schurken worden. Wil je Batman worden? Spider Man? Je moet er gewoon over nadenken en dan ronddraaien of door een droomportaal gaan. Wanneer je aan de andere kant komt, zul je dat karakter zijn. Wil je dit doen? Bekijk de lucide superkrachtengids .

40. Verken de oceaan en adem onder water

Als je van natuur en dieren in het wild houdt, zul je deze geweldig vinden. Geen van de natuurkundige wetten is hier van toepassing. Een van de coolste dingen om te doen in een Lucid Dream is om de wetten van de natuurkunde te buigen. Je kunt zwaartekracht, adem onder water, vliegen enz. Ervaren.

40 DINGEN OM TE DOEN IN EEN LUCIDE DROOM