Voedsel

6 BESTE VITAMINEN VOOR EEN GOEDE GEZONDE HUID

vitaminforskin - 6 BESTE VITAMINEN VOOR EEN GOEDE GEZONDE HUID

6 BESTE VITAMINEN VOOR EEN GOEDE GEZONDE HUID

Het gebruik van  vitamines  voor de  gezondheid van de  huid is een verstandige en gemakkelijke manier om het grootste orgaan van je lichaam er geweldig uit te laten zien terwijl je ouder wordt.

 • Vitaminen voor een goede huidgezondheid
 • Beste vitaminen voor je huid
  • Vitamine A
  • Vitamine B3
  • Vitamine C
  • Vitamine E
  • Vitamine K
  • Vitamine D

Vitaminen voor een goede huidgezondheid

Vitaminen voor de huid zijn nodig om het gehydrateerd te houden, om de natuurlijke turnover van dode cellen voor nieuwe cellen te garanderen en om infecties en oxidatieve  stress  van beschadigde cellen te voorkomen of ontstekingen te veroorzaken. Of u nu probeert om het verouderingsproces te vertragen, uiterlijk littekens, donkere vlekken en ruwe plekken te elimineren, de elasticiteit te verhogen of inflammatoire aandoeningen te verminderen, vitamines zijn een uitstekende optie.

Beste vitamines voor uw huid

De beste vitamines voor je huid zijn  oa vitamine A vitamine E en  vitamine K.

Vitamine A

Deze antioxidant vitamine komt in een aantal vormen, waaronder die welke rimpels kunnen behandelen door de effecten van vrije radicalen te neutraliseren. Zoek hoge niveaus van deze vitamine in  wortels spinazie mango's en zoete  aardappelen .

Vitamine B3

Vaak aangeduid als  niacine , is deze vitamine vaak opgenomen in cosmetische producten aan stralende huid te creëren en de verschijning van losse of voortijdig verouderde huid te verminderen. Het kan ook   roodheid in ontstekingsaandoeningen verminderen .

Vitamine C

Vitamine C  kan het uiterlijk van  ouderdomsvlekken  en -vlekken verminderen,  vanwege zijn  rol in de productie van keratine, wat nodig is voor nieuwe cellen.

Vitamine E

Deze antioxidant vitamine is misschien wel de beste  voor de  huid, omdat het helpt om vocht vast te houden, en symptomen van acne kan elimineren, terwijl het tegelijkertijd de opname van vitamine A door je lichaam verbetert.

Vitamine K

Of u nu een wond op de huid hebt die  genezing nodig heeft , of in het algemeen een betere doorbloeding naar een deel van de huid voor reparatie  en  gezondheid, vitamine K is het supplement dat u wilt innemen.

Vitamine D

Deze vitamine is nauw verbonden met het immuunsysteem en het vermogen van het lichaam om  infecties te  bestrijden . Dit is vooral belangrijk voor de huid, die constant wordt gebombardeerd door externe pathogenen en toxines. Deze vitamine verlicht ook de symptomen van acne.

6 BESTE VITAMINEN VOOR EEN GOEDE GEZONDE HUID