Lichaam

5 WAARSCHUWINGS SIGNALEN DAT JE LICHAAM MEER WATER NODIG HEEFT

images 9 - 5 WAARSCHUWINGS SIGNALEN DAT JE LICHAAM MEER WATER NODIG HEEFTWist je dat we vaak het gevoel van honger naar honger verwarren? Dus in plaats van het bijvullen van vloeistoffen, eten we; en in plaats van onze anatomie te voorzien van het broodnodige drinkwater, geven we het wat het niet wil. Dit kan leiden tot omstandigheden van lichte tot matige uitdroging, en veel mensen hebben er problemen mee zonder het zelf te weten.

01 32 - 5 WAARSCHUWINGS SIGNALEN DAT JE LICHAAM MEER WATER NODIG HEEFT

5 WAARSCHUWINGS SIGNALEN DAT JE LICHAAM MEER WATER NODIG HEEFT

Elke cel in ons lichaam is afhankelijk van water. Drinkwater spoelt gifstoffen en vetten uit en is van vitaal belang voor de orgaanfunctie. Niet genoeg drinkwater krijgen kan gevolgen hebben voor de gezondheid en tot een ziekte leiden.

Hieronder staan ​​5 veelvoorkomende symptomen van uitdroging, die ertoe moeten leiden dat u veel meer drinkt:

1. U bent duizelig

Omdat bloed hoofdzakelijk van drinkwater is, veroorzaakt uitdroging ook een verlaging van de bloeddruk . Wanneer u zelf een lage bloeddruk heeft, kunt u zich wankel voelen.

2. Hoofdpijn

Wanneer de druk in onze bloedvaten daalt, wordt het voor ons hart moeilijker genoeg zuurstof naar de hersenen te pompen en draagt ​​het bij aan hoofdpijn . Dat is de reden waarom, wanneer ons lichaam uitgedroogd is, een van de eerste indicatoren hoofdpijn is.

3. Slechte adem en droge mond

In het geval van een tekort aan water in het lichaam, stimuleert het de productie van speeksel, dat antibacteriële eigenschappen heeft. Vanwege het feit dat bacteriën zich in de mondholte vermenigvuldigen, kunt u een slechte adem ervaren. Verder zul je ook een droge mond hebben, omdat water de functie heeft van een smeermiddel, dat wil zeggen om de slijmvliezen in de keel te hydrateren.

4. Droge huid en lippen

Water zorgt voor elasticiteit van de opperhuid, dus als het lichaam uitgedroogd is, zal je huidlaaguitdrogen. Ook zal je minder transpireren als het lichaam geen drinkwater heeft, dat de vermindering van olie zal verminderen die ongewenst vuil op je huidlaag heeft ontwikkeld .
Drinkwater vernietigt ook gifstoffen uit je lichaam, als je afwezig bent, zal het leiden tot het uiterlijk van psoriasis, acne en eczeem. Andere gebruikelijke signalen van uitdroging zijn uitgedroogd en gekloven lipgebied.

5. U raakt geconstipeerd Als u een probleem heeft met constipatie, zou het verhogen van uw vochtinname de eerste stap moeten zijn en het is ook een van de beste remedies voor obstipatie. Water helpt de maaltijden om je darmen te verzorgen en helpt het spijsverteringsstelsel flexibel en schoon te houden, zodat het zijn functie goed kan uitvoeren.

5 WAARSCHUWINGS SIGNALEN DAT JE LICHAAM MEER WATER NODIG HEEFT