Dieet en Gewichtsverlies

6 REDENEN WAAROM JE BUIK VET WEIGERT OM WEG TE GAAN

01 78 - 6 REDENEN WAAROM JE BUIK VET WEIGERT OM WEG TE GAAN6 REDENEN WAAROM JE BUIK WEIGERT OM PLAT TE GAAN

Er zijn veel mensen die moeite hebben om af te vallen , vooral in de buikstreek. Sterker nog, sommigen nemen hun toevlucht tot extreme diëten en trainingen om van deze buikvetten af ​​te komen. Jammer genoeg zijn veel van hen niet in staat om het gewenste resultaat te behalen en dit kan een heleboel redenen hebben. U weet het misschien niet, maar het kan een van de volgende zijn.

Reden # 1: gebrek aan slaap

Slapen voor minder dan zes uur per dag kan worden geassocieerd met het aantrekken van gewicht. Een onderzoek onder 70.000 vrouwen suggereert dat degenen die eenvoudigweg vijf uur of minder slapen, ongeveer 30 pond kunnen krijgen.

Reden # 2: Je doet de verkeerde oefeningen

Als je de verkeerde workouts doet , dan zul je zeker niet veel vetten verbranden. Als je denkt dat crunches je buik plat kunnen maken, dan heb je het absoluut mis. Je doet eerder functionele oefeningen die gebruik maken van de buik-, rug-, bekken- en schuine spieren. Met functionele oefeningen kun je meer calorieën verbranden omdat je verschillende soorten spieren gebruikt die uitdagend lijken.

Reden # 3: Je wordt ouder

Er zijn veel veranderingen in het lichaam als je jaren aan je leeftijd toevoegt. Naarmate je ouder wordt, is een van de veranderingen die je zult ervaren een vertraagd metabolisme. Zodra uw metabolisme afneemt, is de kans op gewichtstoename groot. Wat betreft vrouwen is er een grote kans om buikvet na de menopauze te behandelen vanwege de afname van oestrogeen- en progesteronhormonen.

Reden # 4: Verwerkte voedingsmiddelen

Als je te veel crackers, chips, wit brood en gezoete drankjes eet , zul je niet afvallen. Deze bewerkte voedingsmiddelen versterken alleen de ontsteking in het lichaam. Neem in plaats daarvan natuurlijke voedingsmiddelen zoals groenten en fruit in.

Reden # 5: ongezonde vetten

Gewichtstoename kan ook verband houden met de inname van verkeerde vetten . Dit soort vetten worden het verzadigde vet genoemd dat kan worden aangetroffen in zuivelproducten en vlees dat ontstekingsremmende eigenschappen kan hebben. Kies voor vet dat te vinden is in olijfolie, avocado’s, vette vis en walnoten om een ​​gezond en fit lichaam te houden.

Reden # 6: Stress

Stress kan uw gewichtstoename verminderen. Tijdens je stressperiode zou je je toevlucht kunnen nemen tot calorierijk voedsel. Bovendien kan je cortisolspiegel ook stijgen, wat geassocieerd is met de ontwikkeling van viscerale vetten.

No More Reasoning

Er zijn een groot aantal redenen waarom u geen gewicht verliest . Sommige van de redenen kunnen echter worden overwonnen als je vastbesloten bent je grenzen te verleggen.