Voedsel

7 EIWIT RIJKE SUPER LEKKERE KOFFIE SMOOTHIES RECEPTEN

02 55 - 7 EIWIT RIJKE SUPER LEKKERE KOFFIE SMOOTHIES RECEPTEN7 EIWIT RIJKE LEKKERE KOFFIE SMOOTHIES

Je bent te laat en weet dat het ontbijt te lang duurt om samen te stellen. Dus pak je gewoon een kop koffie en ga op pad. Natuurlijk krijg je de cafeïneboost die je nodig hebt, maar die pijn bij de hanger is in principe gegarandeerd ASAP. En koffie op een lege maag? Yikes.

Oplossing: een schok van koffie-eiwitten. Het kost maar een paar minuten om er een te maken en het bevat veel proteïnen, dus je zult je de hele dag voller voelen (en bijgevuld na de training). Als je gewend bent om altijd eieren te maken om die grammen in te krijgen, probeer dan je dubbel hardgekookt ei om te ruilen voor een van deze eiwitrijke smoothies. Het feit dat ze smaken als een milkshake is maar een bonus.

1. Cafe Mocha Protein Shake

Zet een kopje koffie in de koelkast voordat u naar bed gaat, en dit ontbijt duurt ongeveer drie minuten. Gooi de koffie in een blender met ijs, amandelmelk en chocolade- en vanilleproteïnepoeder. De combinatie maakt het smaakt als een mout ... milkshakes voor het ontbijt zijn een duidelijke overwinning.

2. Bulletproof Coffee Protein Latte

Als je nog niet op de Bulletproof koffietrein bent gesprongen, pak dan een pot kokosolie en doe het thuis. De smaak is zo gek romig, je zult niet geloven dat het eigenlijk geen zuivel gebruikt. Voeg een paar ijsblokjes toe aan de blender om deze drank dikker en meer shake-achtig te maken.

3. Haver en vlas Coffee Shake

Poeder is een voor de hand liggende manier om eiwitten toe te voegen aan je shakes, maar het is niet de enige manier. Deze smoothie gebruikt gerolde haver en lijnzaad om het eiwitgehalte te verhogen. Als je wilt, kun je een strooi chiazaad of hennepzaad toevoegen om nog meer grammen in de mix te krijgen.

4. Vanilla Latte Smoothie

Als een vanilleboon frappe maar gezoet met banaan en honing in plaats van een gekke hoeveelheid suiker. De smoothie verwisselt ook een echte kop koffie voor Griekse yoghurt met koffie-smaak ( Chobani maakt een goede!) En een theelepel instantkoffiepoeder om de java-smaak te krijgen.

5. Cold Brew Mocha Smoothie

Deze smoothie gebruikt onze favoriete gezondere zoetstof: dadels! Je hebt er maar twee nodig om het zo zoet te maken en ze voegen tegelijkertijd wat vezels en kalium toe aan je shake. De zoetheid moet je er niet van weerhouden om wat cacaokernen bovenop te strooien ... gewoon te zeggen.

6. Wake Me Up Coffee Smoothie

Deze ochtend pick-up heeft alles wat je nodig hebt: fruit (een bevroren banaan), volle granen en eiwitten, en gezonde vetten uit notenboter. Het is eigenlijk je ochtend havermout en koffie in één, en we zijn erin.

7. Romige koffie en yoghurt Smoothie

Als je zuivel eet, is Griekse yoghurt echt de beste als het erom gaat je ochtendshake dikker te maken. Bovendien geeft het een beetje een pittige smaak waar we van houden, terwijl de agavesiroop het zoet genoeg houdt. Kies je favoriete eiwitpoeder om in te mengen ... we wedden dat chocolade, vanille of koffie met smaakstof echt goed smaken.
7 EIWIT RIJKE LEKKERE KOFFIE SMOOTHIES