Gezondheid

ALKALISCHE WATER IS HET GEZONDST: ZO MAAK JE ZELF

images 8 - ALKALISCHE WATER IS HET GEZONDST: ZO MAAK JE ZELFimages 11 - ALKALISCHE WATER IS HET GEZONDST: ZO MAAK JE ZELFAlkalische vloeistof is wanneer het water pH-waarden heeft van ongeveer 8 of 9, wat het de basis maakt. Veel voorstanders van dit soort water verklaren dat het uw gezondheid kan verbeteren , vooral omdat het lichaam de neiging heeft om zuurder te worden.

Wanneer je zuur bent, kan dit ervoor zorgen dat je ziektebestrijdende vermogen zwakker wordt, waardoor je vatbaarder wordt voor ziekte. Gebruik een waterionisator om de vloeistof voorzichtig alkalisch te maken door supplementen en chemicaliën in het water te brengen, maar ionisatoren zijn vrij duur.

Gelukkig kun je je water alkalisch maken zonder veel geld uit te geven.

Optie 1: Calcium + Magnesium

  1. In een glas, hebben acht ons water, dat kan worden gedestilleerd, gezuiverd of gefilterd. Zorg ervoor dat het geen leidingwater is, omdat dit chemicaliën bevat.
  2. Voeg zeecalcium toe aan het water, ongeveer 0,4 gram van het mineraal.
  3. Voeg vervolgens een magnesium capsule toe aan het water.
  4. Meng met een lepel en drink.

02 22 326x236 - ALKALISCHE WATER IS HET GEZONDST: ZO MAAK JE ZELF

Optie 2: pH-druppels

Voeg eenvoudig druppels pH toe uit een set met sterk geconcentreerde mineralen die alkalisch zijn. Hierdoor kan de alkaliteit van het water toenemen. Deze methode is effectief voor u als u elke dag alkalisch water wilt drinken terwijl u buiten bent, bijvoorbeeld op uw werkplek.

Optie 3: citroen

Dit kan verrassend zijn, omdat citroenen worden beschouwd als zuur, maar deze echt goedkope optie heeft een alkalische invloed op je lichaam. Dit is een fantastische keuze als u op zoek bent naar een kortetermijnmanier voor doe-het-zelf alkalisch water. Je kunt zelfs kalk kiezen als je geen citroenen hebt.

Optie 4: Zuiveringszout

  1. Vul een kopje met acht ons water of 0.237 liter.
  2. Voeg baking soda toe , inclusief een hoog alkalisch gehalte.
  3. Meng zuiveringszout met water goed met een lepel of roer vast om de alkalische eigenschappen van het water te verhogen.

Dat is een geweldige optie voor iedereen met een beperkt budget, behalve voor mensen die proberen het natriumverbruik in hun dieet te verminderen.

Als u het proces wilt versnellen, kunt u filtersystemen kopen, zoals een waterionisator en een ioniserend waterfilter. Beide zijn gebruiksvriendelijk. Van beide is het filter echter een veel goedkopere optie. Er is ook een ander type filter genaamd change osmosis waterfilter of hyperfilter, wat ook een goede keuze is en kan worden gekocht bij hardware- of woonwinkels.

01 275 - ALKALISCHE WATER IS HET GEZONDST: ZO MAAK JE ZELF