Groente en Fruit

ANTIOXIDANT BOSBESSEN SMOOTHIE RECEPT

01 67 - ANTIOXIDANT BOSBESSEN SMOOTHIE RECEPTANTIOXIDANT BOSBESSEN SMOOTHIE

Oh, de geur van het bos van mijn jeugd is nog steeds zo vers in mijn geheugen . Paddenstoelen plukken en bessen plukken waren mijn favoriete zomeractiviteiten. Ik mis ze zo erg!

Als kinderen wachtten we tot de school zou aflopen, zodat de zomer extravaganza kon beginnen! We bezochten en speelden vaak in het bos, vol van overvloed, nieuw fruit, nieuwe geuren en dieren. Zowel voeden mijn ziel als mijn buik! Rondrennen in het bos en eten waren mijn favoriete dingen om als kind te doen.

Toen ik terugkwam van bessenplukken, was de geur in mijn keuken fantastisch. Maken van gelei, knedle, pierogi met bessen (de hemel op een bord), bessenpastei en meer. Er is geen ander fruit in het bos dat evenveel gezondheidsvoordelen heeft en zulke enorme helende krachten als bessen. De zomer doet me denken aan mijn jeugd, dus besloot ik mijn favoriete bosbessen-smoothie- recept te delen .
INGREDIËNTEN

  • 2 kopjes kokosmelk of een notenmelk
  • 1 kopje bosbessen
  • ¾ kopje gedrenkt walnoten
  • ½ avocado
  • 1 eetlepel maca poeder
  • 1 theelepel acaipoeder
  • 2 data - optioneel
  • ½ theelepel vanille

METHODE

  1. Week walnoten 's nachts. Voeg alle ingrediënten toe aan de hogesnelheidsmenger en mix tot een glad mengsel.

ANTIOXIDANT BLUEBERRY SMOOTHIE