Gezondheid voor Vrouwen

BESTE EIWITPOEDER VOOR VROUWEN

BESTE EIWITPOEDER VOOR VROUWEN

?ACT=34&f=best protein powders myprotein 2  big 4x3 - BESTE EIWITPOEDER VOOR VROUWEN

CASEÏNE

30 g: 117 gal / 26 g eiwit / 0,5 g vet

WAT IS HET?

Een ander nevenproduct in de zuivelindustrie, zijn reputatie op het gebied van vetverbranding betekent dat het een favoriet is bij de menigte die het lichaam bouwt.

WAAROM IS HET EEN VAN DE BESTE PROTEINE POEDERS VOOR VROUWEN? 

Ondanks zijn meathead associaties, is caseïne eigenlijk ideaal voor iedereen met een get-lean doel. 'Caseïne wordt langzamer verteerd dan wei en vormt een gelei in de maag waardoor je je verzadigd voelt', zegt Price. 'Het voorkomt ook dat spieren breken, waardoor je kunt afvallen zonder spieren te verliezen', voegt Price eraan toe.

Neem het 's avonds. Een studie gepubliceerd in Medicine and Science in Sports and Exercise wees uit dat het innemen van 40 g caseïne voor de slaap de eiwitreparatiepercentages met 22 heeft verbeterd, wat in essentie uw vooruitgang met ongeveer een vijfde versnelt. Toch nog niet goed voor de zuivel-afkeer.

WAAR KAN IK HET KOPEN?

?ACT=34&f=best protein powders myprotein 2  big 4x3 - BESTE EIWITPOEDER VOOR VROUWEN

MyProtein Michellar Casein Protein ,  17,99 voor 1kg, 49eiwit.

BESTE EIWITPOEDERS VOOR VROUWEN

ERWT

30 g: 107 cals / 23 g eiwit / 0,6 g vet

WAT IS HET?

Gemaakt door het oplosbare eiwit te extraheren uit vezelrijke gele spliterwten, geeft dit een veganistische eiwitpunch - minus de gasachtige bijwerkingen.

WAAROM IS HET EEN VAN DE BESTE PROTEINE POEDERS VOOR VROUWEN? 

Hoog in superster-aminozuur leucine, is erwteneiwit beter dan andere plantaardige eiwitten volgens The Journal of Nutrition en een studie vond het even effectief als wei bij het verhogen van de spiermassa tijdens een trainingsprogramma van 12 weken.

Het is populair na de workout omdat de nulvezels (vergeleken met hennep's 8g per 30g scoop) het gemakkelijker maken voor de darm, maar omdat het een beetje licht op cruciale aminozuren heeft, moet het worden gecombineerd met een ander plantaardig eiwit, zoals haverzemelen, dat overvloed. Voeg gewoon een lepel van 30 gram toe aan een smoothie of maak zelf een eiwitpap met de haver zelf. Heerlijk.

Ga naar myprotein voor nog meer eiwitten voor vrouwen