Gezondheid

 BESTE KOUDE WATER DETOX RECEPTEN VOOR SNELLER GEWICHTVERLIES EN ONTGIFTING

01 14 -  BESTE KOUDE WATER DETOX RECEPTEN VOOR SNELLER GEWICHTVERLIES EN ONTGIFTING BESTE KOUDE WATER DETOX RECEPTEN VOOR SNELLER GEWICHTVERLIES EN ONTGIFTING

Water is een van de beste natuurlijke ontgifters. Het kan het lichaam helpen om alle afval en giftige stoffen die zich gedurende de dag hebben opgehoopt, te elimineren. Maar wanneer het ontgiften betreft, is warm water dan altijd de beste optie? Of zijn er misschien evenementen waarbij koud water het beste werkt?

Ayurvedische geneeskunde en traditionele Chinese geneeskunde wijzen beide op de behoefte aan temperatuur en de effecten ervan op uw lichaam. Het lijkt er dus op dat er gevallen zijn waarbij detoxen met koud water geschikter is dan warm.

Een voorbeeld van die gelegenheden is wanneer u water ontgift voor het beoogde doel om gewicht te verliezen . Studies tonen ook aan dat het drinken van koud water de stofwisseling kan bevorderen en het lichaam kan stimuleren om 70 extra calorieën per dag te verbranden. Een andere gelegenheid waar koud water drinken ideaal is, is wanneer u koorts heeft. De koele temperatuur helpt je lichaam af te koelen en je gehydrateerd te houden.

En nu, om die genezing en gewichtsverliesvoordelen van water te stimuleren, probeer deze recepten met koud water en detox eens  uit:

Komkommer-, citroen-, sinaasappel- en muntwater

De ultieme buikvermageringsdieet, anti-opzwellen en verlangen-controle drank, dit detox recept zal je het gewenste resultaat geven. De komkommer zal, naast de vele ontstekingsremmende eigenschappen, waterretentie rond uw buikgebied helpen voorkomen. Terwijl de citroen je spijsverteringssysteem helpt reinigen en zuiveren, helpt de sinaasappel je cholesterol te verlagen, en de munt zal je helpen om voedsel gemakkelijker te verteren en elke maagkramp te kalmeren.

Bereiding: voeg 3-5 stukjes komkommer, 1/2 gesneden citroen, 1/4 gesneden sinaasappel en verse muntblaadjes toe tot 24 oz. van ijskoud water. Drink overdag.

Citroen, aardbei, appel, munt en kaneelwater

Nu, hier is een zoete, pittige en smaakvolle detoxdrank voor jou. Deze prachtige combinatie zal uw bloedsomloop helpen verbeteren, uw bloedsuikerspiegel onder controle houden, uw huid gezond houden, kankerverwekkende kankerverwekkende stoffen bestrijden, uw spijsvertering verbeteren, maagkrampen wegwerken en constipatie verlichten.

Bereiding: Gebruik voor 1 liter water 1 kleine gesneden citroen, 1 gesneden aardbei, 1/2 gesneden appel, 5-10 mintblaadjes en 1/4 eetlepel kaneel . Drink dit om de hele dag gehydrateerd te blijven.

Opmerking: u kunt hetzelfde fruit bijvullen, maar hoe meer verdund de vruchten worden, hoe minder voedingsstoffen ze worden. Dus zorg ervoor dat je fruit dumpt en vervangt na 2-3 vullingen.