Lichaam

COMBINEER ALOË VERA MET DIT PRODUCT OM DE HUID TE BLEKEN

01 273 - COMBINEER ALOË VERA MET DIT PRODUCT OM DE HUID TE BLEKENCOMBINEER ALOË VERA MET DIT PRODUCT OM DE HUID TE BLEKEN

Het bereiken van een stralende teint is de eerste stap om mooier te zijn. Veel mensen zijn erg bewust van hun huidskleur , wat verklaart waarom whitening beauty-producten beschikbaar zijn, zoals hotcakes die vandaag op de markt zijn.

Hoewel de meeste werken, kunnen ze deelresultaten veroorzaken vanwege chemische stoffen die ze bevatten. Als je een wittere huid wilt zonder je zorgen te maken over de mogelijke schade die je zou kunnen krijgen, is de natuurlijke oplossing altijd beter. Dat is waar Aloë Vera komt op de foto.

Het allereerste dat je bijna zeker denkt over Aloë Vera is de rustgevende invloed op je huid . Aloë vera kan je huid hydrateren, dus je bent normaal ontdaan van verdroogde gebieden. Deze plant heeft een hoog gehalte aan antioxidanten, waardoor het een van de beste huidverlichters van karakter is.

Hoe Aloë Vera te gebruiken om de huid witter te maken

Het goede nieuws is dat er een groot aantal manieren is om de aloë vera plant te gebruiken om je huidskleur te verlichten. Hieronder zijn een paar van deze:

1. Met suiker

Sugar scrubs zijn wijdverspreid in schoonheid winkels tegenwoordig. De producten exfoliëren je oude, donkere huid om die mooie gloed te onthullen. Ze bevatten echter gewoonlijk chemicaliën, die in de toekomst huidproblemen kunnen veroorzaken. In plaats van ze te gebruiken, maak je je eigen suikerscrub door twee eetlepels aloë vera-gel en bruine suiker te mengen . Breng het aan op het gewenste gebied en spoel het af zoals je zou doen met suiker scrubs.

2. Met melk

Aloë vera, samen met melk , is een effectieve manier om een ​​lichtere huid te hebben. Meng aloë vera eenvoudig met melkcrème en breng het vervolgens op je huid aan.

3. Met melk en honing

Gebruik honing met melk en aloë vera om een ​​wittere huid te hebben die diep gehydrateerd is. Breng de gemengde ingrediënten in vergelijkbare hoeveelheden op uw huidlaag aan en laat het een tijdje rusten voor u afspoelt.

4. Met papaja

Papaya is tegenwoordig de superster van veel huidwerende producten vanwege de werkzaamheid en exfoliërende eigenschappen. Deze producten kunnen echter schadelijke chemische verbindingen bevatten, dus gebruik in plaats daarvan deze natuurlijke oplossing. Combineer papaja met aloë vera-gel en gebruik het als een dekmantel. 30 minuten laten inwerken en uitspoelen. Je kunt uitvoeren wat papaya schoonheidsproducten kunnen geven zonder ongewenste gezondheidsresultaten.
Het antwoord op een lichtere huid ligt niet altijd op de planken in schoonheidssalons. Vaker wel dan niet, krijgt u ze in uw keuken of – met betrekking tot aloë vera – in uw tuin. Hoewel wittende chemicaliën kunnen slagen, kan langdurig gebruik mogelijk de reden zijn voor negatieve effecten voor een persoon. Dit is een van de vele redenen waarom “au naturel” nog steeds het beste voor u is, of het nu gaat om het beschermen van uw gezondheid of alleen om uw schoonheidsproblemen.