Slaap & Dromen

DE SUCCESVOLLE GIDS VOOR SLAPEN OP DE BANK

Haze Sofa Bed Lifestyle Main Shot 1 - DE SUCCESVOLLE GIDS VOOR SLAPEN OP DE BANKDE SUCCESVOLLE GIDS VOOR SLAPEN OP DE BANK

We hebben allemaal ooit op een sofa moeten slapen, en als je je dan geen zorgen hoeft te maken, zal je tijd komen! Om je wakker te laten worden als een madeliefje, pakken we het probleem van slapen op de bank met succes aan.

Bereid je oppervlak voor

Breton choco faux leather 1 - DE SUCCESVOLLE GIDS VOOR SLAPEN OP DE BANK

Als je op een sofa slaapt, zul je merken dat je de neiging hebt om in de kussens te zakken, in plaats van te worden ondersteund. Dit komt omdat de kussens op een bank meestal zijn gemaakt van een schuimvulling en er geen veren zijn om uw gewicht goed te verplaatsen. Om deze plek tegen te gaan, wordt een dikke deken op de kussens aangebracht die het oppervlak steviger maakt .

Verwijder de rugkussens zodat u een breder 'bed' hebt waarop u kunt slapen. Dit geeft je meer ruimte om rond te rollen en als je deze stap mist, zul je snel ontdekken dat een bank bijzonder smal aanvoelt als je er een paar uur mee bezig bent geweest!

Wees geen bankmartelaar

Zorg ervoor dat je het meest comfortabele kussen en dekens krijgt om in te slapen. Steel het beddengoed van andere mensen als het moet, zorg er gewoon voor dat je goed genoeg bent uitgerust dat slapen op de bank geen enorme klus wordt!

Lees meer:  Hoe slaap je ver van huis

Behandel het als een bed

We weten allemaal dat een bank niet dezelfde verhoudingen heeft als een bed. Dit betekent dat je je misschien niet zo goed kunt uitrekken als je normaal zou doen. Om dit probleem te bestrijden en ervoor te zorgen dat slapen op de bank niet uit volledig heen en weer gooien gaat, moeten deze posities helpen:

  1. Als de bank lang genoeg is, slaap op je rug. Verwijder indien mogelijk de kussens op de armen om uzelf een paar centimeter meer rekruimte te geven. Als je echt ongelukkig bent en een tweezitter hebt, moet je deze positie mogelijk overslaan. Als dit het geval is, probeer dan je benen over de arm te hangen of zoek een stoel om je voeten op te leggen, liggend in een kleine hoek om het meeste uit de extra lengte te halen.
  2. De foetushouding wordt door de meeste mensen bevoordeeld, dus het is meer dan waarschijnlijk dat je deze vorm natuurlijk uitstelt als je slaapt. Het maakt het beste gebruik van de kleine ruimte die voor u beschikbaar is terwijl u de hele nacht warm blijft.

En als niets van dit werkt? Dan wil je misschien het woord proberen. Hoewel slapen op de vloer niet echt wordt aanbevolen, is er geen ruzie over het feit dat je op deze manier waarschijnlijk veel meer beenruimte zult hebben. Verwijder de onderste kussens van je bank en gebruik deze om een ​​tijdelijke matras te maken die je helpt om de nacht beter door te komen.

Eindelijk, als u vaste gasten of bankensurfers bij u thuis laat wonen, waarom investeert u dan niet in een slaapbank ? Geef ze een goede nachtrust.