Slaap & Dromen

DIT IS WAAROM JE RARE DROMEN HEBT ‘S NACHTS DE REDEN VOOR VREEMDE DROMEN VERKLAARD

Heb je ooit een droom gehad die zo eigenaardig was dat hij je in een toestand van verdoving achterliet? Ken je een van die dromen die zo verwarrend lijken dat je je afvraagt ​​of ik echt droom? Laten we uitvinden waarom je deze vreemde dromen hebt ..

We hebben allemaal de droom meegemaakt die ons heel verward en verward heeft laten voelen. Soms zijn we zo in de war dat we naar het internet rennen op zoek naar een droomwoordenboek en proberen uit te vinden wat onze dromen precies betekenen. Vaak is het proberen om de betekenis van deze rare dromen te achterhalen net zo verwarrend als het feit dat je de rare droom hebt.

Hoewel er af en toe een rare droom gebeurt, zijn er sommigen van ons die rare dromen hebben. Ik bedoel vaak. Of je het nu weet of niet, er zijn enkele bonafide redenen waarom je rare dromen hebt.

Redenen waarom je rare dromen hebt

Hierna volgen enkele redenen waarom uw dromen u misschien op het hoofd krabben.

1: Stress

Heb je de laatste tijd veel stress ervaren? Wordt de enige keer dat u verlichting krijgt van angst en stressvolle emoties wanneer u uw hoofd op het kussen legt om 's nachts te gaan slapen? Als dat zo is, is de kans groot dat je een paar rare dromen zult hebben om die stress en angst te compenseren.

Stressed out - DIT IS WAAROM JE RARE DROMEN HEBT 'S NACHTS DE REDEN VOOR VREEMDE DROMEN VERKLAARD

Het is bewezen door vele studies dat mensen met veel stress vaker nachtmerries, nachtelijke paniekaanvallen of vreemde, ingewikkelde dromen hebben. Er is de overtuiging dat de droomwereld is waar mensen alle problemen uitwerken die ze niet bewust kunnen verwerken tijdens de uren dat ze wakker zijn. Als dit het geval is, is het geen wonder dat stress tot zeer vreemde dromen kan leiden.

Dus als je niet veel nachtmerries of rare dromen wilt hebben, kun je overwegen om je stressniveau te verminderen. Overweeg een lekker warm bad te nemen om je zenuwen te ontspannen of een warme kop kamillethee te drinken voordat je naar bed gaat. Hoe meer ontspannen je bent als je in slaap valt, hoe minder waarschijnlijk het is dat je rare dromen hebt.

2: 's Nachts kijken naar rare dingen

Blijf je dromen dat je door buitenaardse wezens wordt ontvoerd? Had je een droom dat je door een Tyrannosaurus Rex door het bos werd achtervolgd?

Er is een goede reden waarom je dit soort dromen hebt. Als je je avonden doorbrengt met het kijken naar de nieuwste alien sci-fi film of misschien besloot je de film Jumanji te bekijkenvoordat je naar bed ging, dan is het geen wonder dat je rare dromen hebt.

images 76 - DIT IS WAAROM JE RARE DROMEN HEBT 'S NACHTS DE REDEN VOOR VREEMDE DROMEN VERKLAARD

Studies hebben aangetoond dat het soort entertainment dat je opdoet voordat je in slaap valt, een grote invloed kan hebben op je droomwereld. Daarom is het het beste om uit de buurt te blijven van tv-programma's en films die sterke emoties oproepen voordat je in slaap valt.

Zoveel mensen vallen elke nacht in slaap met hun televisies en ze beseffen niet hoe invloedrijk hun kijkgewoonten zijn op hun droomwereld.

Kortom, als je niet wilt dromen over zombies die achter je aan zitten of je een weg banen door een Hunger Games-achtige omgeving, probeer dan je entertainment te bekijken voordat je naar bed gaat.

3: pittig eten

Eet je graag zo nu en dan een pittige maaltijd? Is het je opgevallen dat wanneer je pittig voedsel eet, je de neiging hebt rare dromen te hebben? Als dat zo is, ben je iets van plan. Studies hebben aangetoond dat het eten van pittig eten, vooral voor het slapengaan, direct verband houdt met een zeer actieve droomtoestand. Dit komt omdat gekruid voedsel je lichaamstemperatuur verhoogt waardoor het moeilijker wordt om een ​​meer rustgevende slaap te hebben.

Dit geldt ook voor zware maaltijden. Wanneer u een zware maaltijd eet, vooral voor het slapengaan, moet uw spijsverteringsstelsel harder werken om voedsel af te breken. Al dit extra werk dat wordt uitgevoerd door het spijsverteringsstelsel tijdens uw slaaptijd kan ertoe leiden dat u vaker en mogelijk vreemder wordt.

4: Slaap Supplementen nemen

Er zijn veel mensen die slaapsupplementen zoals melatonine nemen om hen gemakkelijker in slaap te laten vallen en om de hele nacht door te slapen.

Little side note blue box-gebied: ALS je gekke, levendige dromen WILT en je alleen al het avontuur van dit alles wilt ervaren, dan in ieder geval NEMEN aan melatoninesupplementen , zul je sneller in slaap vallen en zullen je dromen gek zijn. Oké, verder met de show.

Als je deel uitmaakt van deze groep, is het heel goed mogelijk dat die slaapsupplementen die je neemt, ervoor kunnen zorgen dat je heel interessante dromen hebt. Slaapsupplementen zoals melatonine hadden bewezen REM-cycli intenser te maken, wat resulteert in krachtigere, frequente dromen.

Dus als je de laatste tijd heel veel rare dromen hebt gehad, is dat misschien omdat je iets doet om het te veroorzaken. Geen zorgen, met een paar gedragsveranderingen voordat je gaat slapen, kun je je droomwereld onder controle krijgen.

Het is belangrijk om te onthouden dat dromen vaak een onbewuste weerspiegeling zijn van je bewuste realiteit. Wat je ook doet terwijl je wakker bent, kan uiteindelijk je slaappatroon en droomtoestand beïnvloeden.

DIT IS WAAROM JE RARE DROMEN HEBT 'S NACHTS DE REDEN VOOR VREEMDE DROMEN VERKLAARD