Voedsel

DRIE GEZONDHEIDSVOORDELEN VAN KOFFIE

DRIE GEZONDHEIDSVOORDELEN VAN KOFFIE

coffee - DRIE GEZONDHEIDSVOORDELEN VAN KOFFIE

De perfecte kop koffie heeft het vermogen om je ziel te koesteren en je lichaam van brandstof te voorzien, zodat je de ochtend goed kunt aanpakken. Of het nu de vertrouwde smaak is of een geweldig aroma, het is veilig om te zeggen dat wanneer u uw dag begint met een kopje Joe, u het goed begint.

Koffie kan veel meer doen dan je wakker houden.

Gelukkig zijn een dosis cafeïne en een bevredigende smaak niet de enige dingen die koffie je kan geven. In feite kan die kop java ook goed zijn voor je gezondheid.

Leer hoe u perfecte koffie kunt makenKoffie kan veel dingen voor je lichaam doen, maar sommige zijn indrukwekkender dan andere. Lees verder op drie manieren waarop koffie je gezond kan houden.

Het kan vet verbranden.

Van cafeïne is bekend dat het de thermogenese stimuleert, en dat is de manier waarop je lichaam voedsel omzet in energie.

Het drinken van een kopje koffie verhoogt de hoeveelheid calorieën die je lichaam de hele dag door verbrandt.

Het kan uw risico op kanker verlagen.

Het American Journal of Clinical Nutrition ontdekte dat het drinken van vier of vijf kopjes koffie per dag het risico van darmkanker voor gemeenschappelijke drinkers met 15 procent verlaagde . Het is belangrijk om op te merken dat meer koffie drinken niet garandeert dat je geen kanker krijgt , maar het kan helpen voorkomen.

Lees over 11 ziektes die koffie kan voorkomenHet kan uw lever beschermen.

Een studie van de Universiteit van Minnesota wees uit dat een hoge inname van koffie het risico op hepatocellulair carcinoom , de meest voorkomende vorm van leverkanker, verminderde . Drink op, het zijn doktersorders!