Voedsel

EET DIT EENVOUDIGE VOEDSEL TEGEN ACNE EN ECZEEM

01 272 - EET DIT EENVOUDIGE VOEDSEL TEGEN ACNE EN ECZEEMEET DIT EENVOUDIGE VOEDSEL TEGEN ACNE EN ECZEEM

Er zijn veel huidverzorgingsproducten die we kunnen kopen. Deze producten beweren dat ze kunnen helpen bij het verwijderen van acne en andere huidproblemen. Maar consumenten missen vaak het feit dat het wat we eten belangrijker is om de huid te helpen zuiveren . Goed eten is eigenlijk effectiever en kan zelfs het verouderingsproces vertragen.

Helaas eten de meesten van ons graag junkfood. Het hoge suikergehalte draagt ​​alleen maar bij aan het uitbreken van puistjes en zelfs rimpels.

Dus als u lijdt aan dit soort huidproblemen, is er een aanvulling op uw dagelijkse voeding die u misschien wilt overwegen: gefermenteerd voedsel.

Voordelen van het eten van gefermenteerde voedingsmiddelen

Gefermenteerde voedingsmiddelen kunnen u verschillende gezondheidsvoordelen bieden, waaronder:

1. Gefermenteerde voedingsmiddelen vaak eten, kan de hoeveelheid goede bacteriën in je darm verhogen  omdat ze veel probiotica bevatten.

2. Gefermenteerd voedsel voorkomt ook eczeem, huiduitslag en puistjes veroorzaakt door ontstekingen, wat eigenlijk te wijten is aan onbalans van bacteriën in de darm.

3. Wanneer u gefermenteerd voedsel binnenkrijgt, bent u verzekerd van een gezonde dosering van B-vitamines , die nodig zijn voor uw welzijn, zoals B12. Deze vitamine onderhoudt de rode bloedcellen en de zenuwen in goede conditie. Ze zijn ook rijk aan vitamine K2 , wat essentieel is voor de bestrijding van ontstekingen en bloedstolling .
4. Deze voedingsmiddelen verbeteren ook de spijsvertering en laten het lichaam toe om de voedingsstoffen van de andere voedingsmiddelen die u eet beter op te nemen . Dit kan leiden tot een gezond darmkanaal.

5. Gefermenteerd voedsel kan je ook helpen obesitas te bestrijden , dus het eten ervan is een uitstekende manier om vorm te blijven geven.

Wist je dat 80% van je vermogen om ziektes te bestrijden voorkomt in je spijsverteringskanaal? Daarom is er een enorme romantische relatie tussen je voedsel en je welzijn. Bovendien heb je veel keuzes, omdat het gaat om gefermenteerde voedingsmiddelen die geconsumeerd moeten worden. Een van de betere opties zijn:

  • Gewoon biologische yoghurt
  • Kombucha, een natuurlijke koolzuurhoudende drank
  • Miso-pasta, een mengsel van zeezout, rijstkoji en sojabonen
  • Kimchi, een Koreaans gerecht met groenten en verschillende smaakmakers
  • Tempeh, die is gemaakt van gefermenteerde sojabonen

Wanneer u gefermenteerd voedsel aan uw dieet toevoegt en ze meerdere keren per week eet, zult u verbeteringen zien, niet alleen op uw huid, maar ook op uw gezondheid. Omdat de systemische ontstekingsreactie plaats kan maken voor verschillende huidaandoeningen, zoals acne, rosacea en eczeem, hebt u probiotische en gefermenteerde voedingsmiddelen nodig om deze problemen te bestrijden.

EET DIT EENVOUDIGE VOEDSEL TEGEN ACNE EN ECZEEM