Dieet en Gewichtsverlies

GROENE SMOOTHIE DIEET VOOR GEWICHTSVERLIES, ONTGIFTING OF IMMUUNBOOSTER

Woman Drinking Green Smoothie 2 - GROENE SMOOTHIE DIEET VOOR GEWICHTSVERLIES, ONTGIFTING OF IMMUUNBOOSTER

GROENE SMOOTHIE DIEET VOOR GEWICHTSVERLIES, ONTGIFTING OF IMMUUNBOOSTER

Het mengen van je favoriete fruit en groenten is een eenvoudige manier om alles uit je dagelijkse smoothie te halen. Groene smoothies kunnen u helpen tijdens uw reis naar een gezondere levensstijl. Of je nu op een groen smoothie dieet bent voor gewichtsverlies, detox of om je immuunsysteem een ​​boost te geven, je zult merken dat er tal van manieren zijn waarop je kunt genieten van die volledig natuurlijke groene cocktail.

Er zijn een miljoen redenen waarom groene dranken allemaal razernij zijn. Sinds enkele jaren zijn ze populair aan het worden op lijsten van de beste drankjes voor je lichaam . Om te begrijpen hoe effectief een dieet met groene smoothies kan zijn, moet u meer weten over de drank zelf en over het vermogen om uw systeem te reinigen .

Wat is een Effectief Green Smoothie Dieet?

Smoothie Diet - GROENE SMOOTHIE DIEET VOOR GEWICHTSVERLIES, ONTGIFTING OF IMMUUNBOOSTER

Als je wat onderzoek hebt gedaan, heb je gehoord hoe een groene smoothie een effectief hulpmiddel is om af te vallen, je systeem te ontgiften en je immuunsysteem een ​​boost te geven. Groenten zijn goed voor je. Dat is iets dat je al sinds je kind hebt doorlopen in je brein. Het is waar. Stel je nu voor dat je al die voedzame, dichte voedingsmiddelenin één glas consumeert . Een dagelijkse dosis van deze blended miracle-drankjes kan u geweldige effecten op uw niveau van gezondheid en welzijn geven. Bovendien kunt u genieten van deze smoothies zonder u zorgen te hoeven maken over het toevoegen van te veel calorieën aan uw dagelijkse hoeveelheid.

Je denkt misschien dat een groene smoothie niet smakelijk klinkt, maar er zijn manieren om hem beter te laten smaken. Je zou kunnen proberen fruit toe te voegen om het zoeter te laten smaken. Fruit zal niet alleen de smaak verbeteren, het zal ook extra voedingsstoffen geven die kunnen helpen met de verschillende systemen in je lichaam. Een effectief groen smoothie dieet is er een die uw calorie-inname en uw voeding in balans houdt. Ja, het toevoegen van fruit maakt het zoet, maar het voegt ook fructose of suiker toe aan de inhoud. Smoothies zijn een zeer vullende drank vanwege de vezels van de tot puree gemaakte groenten en fruit. Die vezelrijke inhoud helpt je maag vol te houden en voorkomt dat je snacken. U moet dit echter niet louter als een maaltijdvervangend drankje beschouwen. Het gebruik van smoothies in uw dieet is slechts één stap die u kunt nemen om u dichter bij een gezond leven te brengen.

Als u ervoor kiest om smoothies en sappen te gebruiken om een ​​of twee maaltijden per dag te vervangen, verliest u gewicht. Volgens sommige bronnen kan het vervangen van een volledige maaltijd door een smoothing u helpen om snel af te vallen - tot 10 tot 15 pond in tien dagen.

De voordelen van uw gezonde smoothies

Deze drankjes zitten vol micronutriënten die werken om je lichaam van binnen en van buiten te verbeteren. Hieronder kunt u meer lezen over de voordelen van deze heerlijke, gezonde dranken.

Pure voeding

Healthy - GROENE SMOOTHIE DIEET VOOR GEWICHTSVERLIES, ONTGIFTING OF IMMUUNBOOSTER

Een groene smoothie biedt je een manier om de voedingsstoffen in groenten te consumeren zonder ze een voor een op te eten. Niet veel mensen kunnen de dagelijks aanbevolen hoeveelheden van elke vitamine of mineraal bereiken, maar het samenvoegen van veel fruit en groenten is een eenvoudige manier om het te doen. Wat geweldig is, is dat jij degene bent die bepaalt wat er in de smoothie gaat. De hoeveelheid micronutriënten in één drankje hangt allemaal af van de mix van groenten, fruit en supplementen die je in je processor verwerkt.

Het gemengde brouwsel van bladgroenten en fruit biedt u pure voeding omdat het net zo goed is als het rauw eten van de producten. Koken, vooral bij hoog vuur, zal een deel van de vitamines en mineralen in groenten vernietigen, dus rauw eten is de beste manier om de voordelen ervan te maximaliseren. Het enige nadeel is dat rauwe groenten niet zo lekker smaken. Dat is waarom nippen aan een smoothie het beste alternatief is.

Verhoogde energie

Get out - GROENE SMOOTHIE DIEET VOOR GEWICHTSVERLIES, ONTGIFTING OF IMMUUNBOOSTER

Een dieet met veel vezels kan helpen om de suikerspiegel in het menselijk lichaam in evenwicht te brengen. Fiber helpt voorkomt een snelle toename van uw bloedsuikerspiegel, zodat u niet de hoogtepunten en dieptepunten van een suikerbui ervaart. Terwijl je je dagelijkse smoothie opneemt, geef je je lichaam de mineralen die het nodig heeft om brandstof te creëren om je lichaam in beweging te houden. Het geeft je een gestage stroom van energie die je de hele dag op gang zal houden .

Betere gezondheid van de hersenen

Studying - GROENE SMOOTHIE DIEET VOOR GEWICHTSVERLIES, ONTGIFTING OF IMMUUNBOOSTER

Om het concentratievermogen van je hersenen te verbeteren , kun je een smoothie maken die eiwitten en suiker combineert. Fruit kan de drank zoeten, maar je wilt geen suikerrush die je uiteindelijk met nul energie achterlaat. Het eiwit zal de afgifte van de fruitsuiker (fructose) vertragen, zodat je overdag een suikerspiegeldosis in je bloedbaan hebt. Het resultaat is een beter vermogen om te focussen en een heldere geest omdat je energieniveaus de hele dag hetzelfde zullen blijven. Koffie kan je mentale alertheid verhogen, maar een groene drank kan hetzelfde resultaat geven zonder de bijwerkingen veroorzaakt door cafeïne. Er is zelfs een studie die laat zien hoe smoothies kunnen helpen bij het voorkomen van dementie en de ziekte van Alzheimer .

Gloeiende huid

Glowing Skin - GROENE SMOOTHIE DIEET VOOR GEWICHTSVERLIES, ONTGIFTING OF IMMUUNBOOSTER

Smoothies werken om je lichaam van binnenuit te reinigen. Je drinkt in alle vitale voedingsstoffen. Na verloop van tijd zul je een resultaat zien in je lichaamssystemen. Je zult een betere huid, beter haar en betere nagels hebben. De organische verbindingen die in alle soorten groenten en fruit zitten, worden door je lichaam opgenomen en gebruikt. Dat resulteert in de groei van gezonder haar en gezondere huid.

Deze wonderdrank heeft het vermogen om je lichaam te ontgiften. Uiterlijk geeft dit een anti-aging effect. Terwijl je lichaam werkt om de gifstoffen en afvalstoffen te verwijderen, zal het grootste orgaan van je lichaam, de huid, er uiteindelijk beter uitzien. Met dagelijkse inname, kunt u afscheid nemen van een droge, ongezonde huid.

Effectief Green Smoothie Dieet voor gewichtsverlies en detox

Fit - GROENE SMOOTHIE DIEET VOOR GEWICHTSVERLIES, ONTGIFTING OF IMMUUNBOOSTER

Smoothies worden vaak geassocieerd met detox diëten en gewichtsverlies. Ja, deze groene drankjes hebben een reinigend vermogen op uw lichaam. Het hoge vezelgehalte helpt bij de spijsvertering. Het bevordert ook regelmatige stoelgang, die u kan helpen uw gewicht onder controle te houden. Wanneer u drankjes maakt van voedingsmiddelen waarvan bekend is dat ze van nature afslanken , kunt u het effect van het gewichtsverlies maximaliseren.

Deze drankjes kunnen je helpen af ​​te vallen omdat ze vullend zijn, maar ze bevatten geen calorieën. Ze voorkomen ook onbedwingbare trek. Wanneer u gericht bent op uw gezondheid, zult u merken dat u meer bewust bent van het soort voedsel dat u eet. Je zult uiteindelijk merken dat je geen junkfood en snoep meer wilt.

Effectief groen smoothiedieet om de immuniteit te stimuleren

Green Smoothie Cleanse - GROENE SMOOTHIE DIEET VOOR GEWICHTSVERLIES, ONTGIFTING OF IMMUUNBOOSTER

Er is zoveel gaande in onze omgeving dat ons immuunsysteem overweldigd kan worden. Er zijn overal nieuwe bacteriestammen en verontreinigende stoffen. Om gezond te blijven in deze moderne wereld, moet je het immuunsysteem van je lichaam stimuleren. Een dieet dat u toelaat om dagelijks de essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen, kan helpen. Wanneer u gezond voedsel consumeert , staat u de vitamines en mineralen toe aan uw systeem. Door jezelf een smoothie te geven die je vult met zijn vitaminegehalte, kan het je lichaam helpen weerstand te bieden.

Groene, bladgroente en fruit zitten vol met antioxidanten en fytonutriënten. Deze componenten helpen het menselijk lichaam een ​​verdediging tegen verschillende ziekten op te bouwen. Groene ingrediënten bevatten een hoge hoeveelheid chlorofyl . Dit ingrediënt helpt je rode bloedcellen te herstellen. Een combinatie van verschillende producten kan u de folaten, B-vitamines en andere essentiële voedingsstoffen geven die nodig zijn om het lichaam te laten functioneren. Een geweldig ingrediënt om toe te voegen is kurkuma die op vele manieren het lichaam ten goede kan komen.

Dingen om te overwegen voordat je gaat op een Green Smoothie dieet

Hier zijn enkele tips die u wellicht kunt gebruiken bij het maximaliseren van de resultaten van een schoon, groen dieet:

  1. Om je smoothie zoeter te maken met een romige consistentie, voeg je ten minste één fruit toe. Geweldige opties zijn bessen, ananas, bananen, mango's, druiven en appels.
  2. Meng eerst de groene bladgroen. Zorg ervoor dat ze helemaal glad zijn en voeg dan je fruit toe.
  3. Drink minstens twee glazen van 16 ounce van je smoothies. Je kunt ook een kant-en-klare mix proberen, zoals Daily Greens-smoothiepoeder,  waarbij maar één schep je alle voedingsstoffen kan geven die je nodig hebt voor de dag.
  4. Groene smoothies complementeren voedzaam gezonde maaltijden. Sla geen gewone maaltijden over. Dit mag niet puur als maaltijdvervanger worden gebruikt.
  5.  Beginners kunnen veel geweldige receptbronnen online vinden. Afhankelijk van je behoefte, kun je recepten vinden voor smoothies van het gewichtsverlies of voor alle smoothies .

GROENE SMOOTHIE DIEET VOOR GEWICHTSVERLIES, ONTGIFTING OF IMMUUNBOOSTER