Gezondheid

HOE TE SLAPEN IN EEN VLIEGTUIG

Sleeping on a plane - HOE TE SLAPEN IN EEN VLIEGTUIGHOE TE SLAPEN OP EEN VLIEGTUIG

Reizen naar de bestemming van je dromen is een opwindend vooruitzicht, of je nu familieherinneringen wilt maken of een onvergetelijk solo-avontuur wilt hebben. Wat dan ook...

Reizen naar de bestemming van je dromen is een opwindend vooruitzicht, of je nu familieherinneringen wilt maken of een onvergetelijk solo-avontuur wilt hebben. Wat je reden ook bent om naar een afgelegen paradijs te reizen, het is waarschijnlijk dat je op een of ander moment een paar uur wilt stoppen met eten. We weten echter allemaal dat slapen op een vliegtuig geen eenvoudige opgave is. Om u te helpen op uw bestemming aan te komen en u fris en klaar om te verkennen te voelen, hebben we de beste tips voor het slapen gaan ontdekt.

Comfort kosten

Eerst en vooral, laten we de voor de hand liggende oplossing uit de weg ruimen. Als je het je kunt veroorloven om in een betere klasse te slapen dan zonder failliet te gaan, doe het dan gewoon. Met een overnachting, lange afstandsvlucht, is de extra beenruimte een uitkomst. Als uw portemonnee zich naar de eerste klas kan uitstrekken, weet uw lichaam niet eens dat het de hele wereld overvliegt.

Voor de meesten van ons is vliegen met alles behalve economie echter gewoon niet mogelijk, wat ons bij de andere dingen brengt die we in overweging moeten nemen wanneer we kiezen waar we willen zitten voor uw vlucht.

Kies de juiste stoel

 

Als het erom gaat te kiezen waar u voor uw vlucht zult zitten, is het belangrijk om uw gebruikelijke slaapgewoonten in overweging te nemen. Als je normaal aan je rechterhand slaapt, kies je de rechterkant van het vliegtuig om ervoor te zorgen dat je weg kijkt van de rest van het vliegtuig en de verschillende geluiden. Als je een stoel bij het raam kunt pakken, doe dat dan. Zoals Heather Poole , stewardess en auteur zegt,

"Krijg een stoel bij het raam voor nachtvluchten. Als je thuis aan je rechterzijde slaapt, ga dan naar de rechterkant van het vliegtuig "

Je kunt niet alleen met je hoofd tegen het raam leunen, maar ook voorkomen dat je op en neer gaat wanneer je buren naar het toilet moeten. Je hebt ook de controle over of de luiken open of gesloten zijn, wat handig kan zijn als je op een bepaald moment alert wilt zijn.

Pak goed voor het vliegtuig

Als het gaat om het bereiken van een goede nachtrust in een vliegtuig, is planning en verpakking goed de sleutel. Overweeg wat je slaap gewoonlijk verstoort, is belangrijk voor het correct inpakken. Troost, stilte en duisternis zijn bijvoorbeeld meestal belangrijke ingrediënten voor slaap, dus het proberen van tenminste een deel hiervan is erg belangrijk. Verpak daarom een ​​slaapmasker en enkele oordopjes om zoveel mogelijk afleidingen te blokkeren en gebruik je slaapkussen met de buiging van de u-vorm onder je kin om te voorkomen dat je hoofd naar voren valt.

Ear plugs - HOE TE SLAPEN IN EEN VLIEGTUIG

Je moet er ook voor zorgen dat je lagen plaatst die warm genoeg zijn zodat je echt in slaap kunt vallen, want vliegtuigen kunnen vaak best cool zijn. Neem een ​​warm jasje om te dragen of over je benen te leggen, evenals een paar warme sokken om te voorkomen dat je voeten gevoelloos worden van de kou.

Bereid je voor op slaap

Als u een nachtvlucht maakt, bereid u dan voor op slaap zoals u thuis zou doen. Dit betekent tanden poetsen, je gezicht wassen en veranderen in kleding die comfortabel genoeg is om in te slapen. Als je wat lichte rekken kunt doen voordat je in het vliegtuig stapt, doe dat dan. Dit zal je helpen ontspannen te blijven gedurende de vlucht, en te voorkomen dat je je gespannen en pijn voelt. Vermijd ook het drinken van alcohol en eventuele schermtijd voordat je gaat slapen, ongeacht hoe verleidelijk de gratis drankjes en entertainment tijdens de vlucht zijn.

Last minute comfort

Plane flying at night - HOE TE SLAPEN IN EEN VLIEGTUIG

Om net dat beetje meer comfortabel te krijgen terwijl je in het vliegtuig slaapt, probeer je voeten te rusten bovenop je hand op te houden, om je lichaam een ​​beetje meer steun te geven. De warme kleding die je hebt ingepakt, is van onschatbare waarde, omdat je de deken moet gebruiken die je wordt aangeboden als steun, opgerold achter je rug of achter je knieën.

Als u overweegt om op uw volgende langeafstandsvlucht te gaan slapen, moeten deze tips van onschatbare waarde zijn. Zorg er echter voor dat u rekening houdt met het tijdstip van de dag op uw bestemming; probeer te voorkomen dat je slaapt als je midden in de nacht aankomt!