Slaap & Dromen

IK HEB DROMEN DIE ECHT GEBEUREN! WAT ZIJN PRECOGNITIEVE OF VOORGEVOELEN DROMEN? TOEKOMST DROMEN OF FUTURISTISCHE VISIE?

Jeff werd wakker en voelde zich gestoord. Hij had gedroomd dat hij van zijn werkplek werd ontslagen nadat hij een ruzie met zijn baas had gehad. Twee weken later krijgt Jeff de roze slip van zijn baas. En het gebeurde JUST like it uitgespeeld in zijn droom.

Dit verhaal is echter niet exclusief voor Jeff. Ieder van ons heeft dromen gehad waarvan de toekomstige voorspellingen op een gegeven moment gebeurden.

Sommige mensen beweren dat ze de mogelijkheid hebben om naar de toekomst te kijken. In feite is dit "geschenk" zo gewild dat er een hele industrie is gebaseerd op dromen en hun interpretaties. Je moet vast wel zulke mensen zijn tegengekomen of zelfs betutteld hebben.

Hoe het ook zij, kom met ons mee terwijl we proberen te achterhalen of dromen van voorgevoeligheid / voorgevoel reëel zijn. Maar eerst, laten we begrijpen WAT deze dromen zijn:

Wat zijn precognitieve of voorgevoelendromen?

Eenvoudig gezegd zijn dit dromen die een gebeurtenis lijken te voorspellen die ergens in de toekomst zal plaatsvinden. Maar er is een subtiel verschil tussen precognitieve en voorgevoelendromen waar we graag op wijzen.

Premonition Dreams

Ben je ooit in een situatie geweest waarin je plotseling werd gebombardeerd met een visioen van een toekomstige gebeurtenis? Deze visie kan gebeuren terwijl je aan het eten, rijden of praten met een vriend bent. Als je dat wel hebt, merkte je ook dat je angstig was en het gevoel had dat wat je zag in de visie echt was?

Precognitive dream - IK HEB DROMEN DIE ECHT GEBEUREN! WAT ZIJN PRECOGNITIEVE OF VOORGEVOELEN DROMEN? TOEKOMST DROMEN OF FUTURISTISCHE VISIE?

Als je je hoofd instemmend knikt, dan was wat je ervoer een voorgevoel. En het gebeurt meestal terwijl je klaarwakker bent. Meerderheid van de tijd, voorgevoelens komen met nervositeit en een verkrapping in je lef, omdat je er volledig zeker van bent dat er zich een rampzalige gebeurtenis zal voordoen.

Precognition Dreams

Een precognitieve droom daarentegen gebeurt tijdens het slapen. Het is alleen tijdens het naar bed gaan dat je die futuristische dromen krijgt die meestal accuraat blijken te zijn. En net als voorgevoelens, heb je er vertrouwen in dat je droom in geen ver verleden zal gebeuren.

Zoals je kunt zien, is het grootste verschil tussen deze twee dat terwijl een overdag plaatsvindt, de andere 's nachts plaatsvindt.

Voordat we verder gaan, moet u er rekening mee houden dat niet ALLE dromen, flitsen of visies kunnen worden toegeschreven aan het voorspellen van de toekomst. Dus als je een droom had waarin je celebrity crush verliefd op je werd en jullie trouwden in een kasteel en nog lang en gelukkig leefden, spijt het ons dat je je Disney-bubbel barst, omdat het waarschijnlijk niet zal gebeuren.

Zijn dromen van precognitieve / voorgevoelens echt?

Om deze vraag te beantwoorden, laten we vanaf het begin van het artikel teruggaan naar Jeff:

Als je naar zijn verhaal kijkt, zou je kunnen concluderen dat dromen van precognitieve / voorgevoelens echt zijn. Hij droomde ervan ontslagen te worden en het gebeurde! Hij voorspelde de toekomst, toch?

In werkelijkheid had Jeff een turbulente en onstabiele relatie met zijn baas. En vanwege dit feit was hij bekend met veel subtiele informatie uit zijn onderbewustzijn. Hoewel zijn gevoelens niet werden geuit, besloot Jeff diep in zijn onderbewustzijn dat zijn dagen op zijn werkplek beperkt waren. Trouwens, dankzij de signalen die hij van zijn baas ontving, wist hij zeker dat het slechts een kwestie van tijd zou zijn voordat het onvermijdelijke zou gebeuren.

De meeste van onze dromen die ons de toekomst laten zien, zijn een uitdrukking van onze geheime gevoelens. En deze gevoelens zijn van informatie verzameld door ons onderbewustzijn.

Omdat we deze gevoelens met niemand kunnen delen, houden we ze onderdrukt in onze binnenste kamer totdat ze in onze DROMEN worden bevrijd!

Op basis van de bovenstaande verklaring was de droom van Jeff niet echt of doordrenkt van het bovennatuurlijke. Ze waren slechts een gevolg van het feit dat zijn onderbewuste overuren werkte om vrij te zijn. Laten we, om dit verder te illustreren, een oefening doen:

Voordat we beginnen, willen we dat je deze dromen ziet als vertegenwoordigers van je zintuigen en instincten. In deze oefening gaan we iets gebruiken waar je goed in bent zonder zelfs maar na te denken.

Een drukke straat oversteken. Is het je opgevallen dat je zo bekwaam bent dat je niet eens hoeft na te denken voordat je de weg oversteekt?

Nu lijkt dit misschien iets dat je gemakkelijk doet, maar er is heel veel denkwerk bij betrokken. Zonder dat je je er bijvoorbeeld bewust van bent, heb je de snelheid van een naderende auto al berekend en hoeveel tijd je nodig hebt om de weg over te steken zonder geraakt te worden door de auto.

Terwijl dit proces van het oversteken van een weg automatisch aanvoelt, was je onderbewustzijn ACTIEF op de achtergrond bezig, om je in veiligheid te brengen.

Dus dromen over precognitieve / voorgevoelens zijn alleen maar de manier waarop je geest je waarschuwt voor een toekomstige gebeurtenis die je waarschijnlijk schade zal berokkenen als je er niet voor zorgt. En je geest komt tot deze conclusie op basis van informatie verzameld door je onderbewustzijn.

Bovendien kan uw onderbewustzijn patronen ontcijferen waarvan u zich niet bewust bent. Laten we bijvoorbeeld aannemen dat je buurman je vorige week de koude schouder gaf ...

Hoewel je er destijds door verrast was, ben je het al vergeten. Maar wist je dat toen die aflevering gebeurde, er verborgen signalen waren van je buurman die je niet kon ophalen?

Bijgevolg zullen de volgende keer dat deze tekens verschijnen, je onderbewustzijn je onmiddellijk een signaal sturen dat er iets vreselijks zal gebeuren. En dit verklaart de flitsen, visioenen of onderbuikgevoelens die je hebt wanneer een slecht evenement zich voordoet. Het is zo makkelijk!

Overzicht

Hoewel dromen over precognitieve / voorgevoelens niet echt zijn, moet je ze niet negeren. Zie ze gewoon als je voogd. Bovendien zou de wetenschap je vertellen dat ze de natuur zijn om ons te waarschuwen voor onvoorzien gevaar. En we moeten onze voorouders bedanken voor dit evolutionaire geschenk dat nu in ons DNA is ingebed. Eindelijk, de volgende keer dat je deze futuristische dromen hebt, luister je naar hun waarschuwingen. Ze zijn in staat om je in leven te houden.

IK HEB DROMEN DIE ECHT GEBEUREN! WAT ZIJN PRECOGNITIEVE OF VOORGEVOELENDROMEN?