Gezondheid

KAMILLE THEE WAAROM JE HET REGELMATIG ZOU MOETEN DRINKEN?

01 67 - KAMILLE THEE WAAROM JE HET REGELMATIG ZOU MOETEN DRINKEN?WAAROM ZOU U REGELMATIG KAMILLE THEE MOETEN DRINKEN?

Kamille betekent eigenlijk “gemalen appel” en dit kruid wordt al sinds de Romeinse tijd gebruikt. Wat de thee betreft, is kamille thee gekoesterd vanwege zijn rijkdom aan flavonoïden en flavonoïden die antioxidanten zijn met tal van gezondheidsvoordelen:

1. Slapeloosheid

Als u vaak last heeft van slapeloosheid, kan kamille thee u de oplossing bieden die u nodig heeft, omdat het een slaapverwekkend middel is. Zelfs oude mensen gebruikten het kruid vanwege de milde kalmerende effecten, die worden toegeschreven aan apigenine, een flavonoïde die zich bindt aan de slaapreceptoren in de hersenen .

2. Maagkrampen

Kamille thee heeft ontstekingsremmende en krampstillende effecten die je kunnen helpen pijn in de buik te verlichten. Drink deze drank ’s morgens en daarna’ s avonds voor een optimaal resultaat.

 

3. Rimpels

Vrije radicalen kunnen ervoor zorgen dat je huid er ouder uitziet. Het drinken van de thee kan deze gifstoffen verwijderen, dus je hebt die jeugdige gloed.

4. Diabetes

Hoewel het geen diabetes kan behandelen , kan het symptomen onderdrukken en misschien voorkomen dat de ziekte optreedt. Het doet dit door het handhaven van goede niveaus van glucose in het lichaam.

5. Immuniteit

Kamille thee is vijandig tegenover bacteriën, zodat het gemakkelijker voor u wordt om zich te ontdoen van microben in het lichaam. Dit helpt je immuunsysteem te versterken , vooral als je verkouden bent of koorts hebt.

6. Roos

Je denkt misschien dat dit een rare behandeling voor haarroos is , maar veel mensen uit andere delen van de wereld gebruiken kamille-thee om de schilfers op hun hoofdhuid te verwijderen . Gebruik twee eetlepels thee en voeg toe aan een milde shampoo. Breng het aan op je haar zoals je zou doen met je gewone shampoo en spoel het daarna af.

7. Moisturizer

Je kunt kamille-thee ook voor je huid gebruiken als alternatief voor lotions en reinigingsmiddelen. In plaats van commerciële producten te gebruiken, breng de thee op je gezicht en je armen aan om je te beschermen tegen acne en andere huidonvolkomenheden.

8. Zwelling

Of het nu zo simpel is als puistjes, of je hebt hobbels die te wijten zijn aan irritatie, je kunt ijsthee met kamille gebruiken om het probleem op te lossen. Breng het theezakje 2 keer per dag aan op het getroffen gebied. Dit werkt ook voor mensen met waterpokken en dermatitis.

9. Donkere kringen

Doe je pandora ogen weg door simpelweg de theepakken op de donkere kringen onder je ogen te leggen gedurende 5 minuten. Zorg ervoor dat de theezakjes geschikt zijn voor de beste effecten.

10. Ulcer

Haal de pijn in de maag weg door nog meer kamillethee te drinken, wat het probleem in je buik kalmeert.

Kamille thee kan inderdaad helpen bij verschillende kwalen, waaronder gewone problemen zoals puistjes en irritaties op de huid, evenals moeilijk te behandelen aandoeningen, zoals diabetes .