Voedsel

KOFFIE KLYSMA HOE WERKT HET?

coffeeenema - KOFFIE KLYSMA HOE WERKT HET?

5 Geweldige Voordelen Van Een Koffieklysma

Mensen gebruiken koffie klysma's om het lichaam te ontgiften, maar er zijn een aantal mogelijke bijwerkingen die u moet zich bewust.

Wat Is Een Koffieklysma?

Een koffieklysma is een therapie waarbij koffie in de anus wordt geïnjecteerd als middel om delen van het maagdarmstelsel te reinigen. Rectale  reiniging in verschillende vormen bestaat al duizenden jaren, maar het gebruik van koffie is veel recenter en komt ook met een behoorlijke hoeveelheid controverse. De theorie achter een dergelijke praktijk is dat de koffie door de dunne darm kan worden opgenomen en naar de lever kan worden verplaatst, waar het kan werken om het lichaam te ontgiften en ook het immuunsysteem te versterken.

Er zijn meerdere gevallen van overlijden door het gebruik van koffie klisma's, met name in snel opeenvolgende of voor een langere periode van tijd. Hoewel er anekdotische claims zijn en er aanwijzingen zijn dat deze ongebruikelijke therapie effectief kan zijn, zijn er zeer duidelijke risico's.

Hoe Maak Je Een Koffie-Klysma?

Wees altijd voorzichtig wanneer u een koffieklaf uitvoert, want er kunnen ernstige bijwerkingen zijn als de koffie te heet is of verkeerd wordt ingespoten. Veel mensen kopen kits online om het proces gemakkelijker te maken, maar de basisstappen zijn hetzelfde.

  • Stap 1:  Zet een kop koffie en laat het afkoelen tot lichaamstemperatuur / kamertemperatuur.
  • Stap 2: Leg een handdoek bij het toilet neer.
  • Stap 3: Injecteer de koffie in het rectum met behulp van het gereedschap in de set.
  • Stap 4: Probeer de vloeistof 3 tot 15 minuten binnen te houden. In eerste instantie zal dit moeilijk zijn.
  • Stap 5: Haal de koffie en andere afvalproducten uit het lichaam.
  • Stap 6: Herhaal hetzelfde proces een paar minuten later.
  • Stap 7: Reinig grondig uw set en gereedschappen voordat u ze opbergt.

Coffee Enema Benefits

De belangrijkste voordelen van een koffieklysma zijn onder andere het verminderen van uw risico op kanker , ontgiften van het lichaam en verlichting van constipatie .

Kanker

De productie van glutathion wordt gestimuleerd door een van deze sterk cafeïnehoudende klysma's te gebruiken, en deze  antioxidant kan de ontsteking in het lichaam verminderen, waardoor het chronische ziekterisico, inclusief kanker , afneemt .

Ontgiftingsproces

Door koffie direct in de darm te injecteren, kan het door het lichaam stromen en de lever helpen, waaronder het stimuleren van de productie van  glutathion, een uitstekende antioxidant die ontgifting door het lichaam kan stimuleren en versnellen.

PMS-symptomen

Er zijn aanwijzingen dat koffieklysma's de ernst van PMS-symptomen kunnen verminderen, met name krampen en een opgeblazen gevoel. Dit komt door de effecten die koffie heeft op verschillende hormonen, evenals de spieren en weefsels van de onderbuik.

Hormoonregulatie

Studies hebben aangetoond dat het gebruik van koffie als een klysma kan helpen om de hormoonspiegels in het lichaam te reguleren. Dit kan leiden tot een betere controle van de stemming, meer genormaliseerde slaappatronen en minder chronische ontstekingen. Evenwichtige hormonen zijn een geweldige manier om je lichaam weer op het goede spoor te krijgen.

Constipatie

Hoewel waterklisma's meestal worden aanbevolen voor  constipatie, heeft het gebruik van koffie wel enig effect. Nogmaals, zorg ervoor dat de koffie is afgekoeld, houd de koffie minstens tien minuten lang binnen en laat dan je darmen los.

Koffie Klysma Bijwerkingen

Er zijn een aantal mogelijke bijwerkingen en risico's verbonden aan het gebruik van een koffieklaxum, zoals:

  • Elektrolyt-onevenwichtigheden of diarree:  Verminderde darmfunctie is ook mogelijk, evenals diarree of ontsteking van de darmen.
  • Lage bloedsuikerspiegel: als u diabetes heeft , wees dan zeer voorzichtig bij het uitvoeren van deze therapie.
  • Interne bloeding: Als de koffie te heet is, kan dit interne verbranding of perforatie van het rectum veroorzaken.

Neem contact op met een arts voordat u deze therapie toedient en