Lichaam

KOKOSOLIE KAN JE HELPEN ER 10 JAAR JONGER UIT TE ZIEN ALS JE HET 2 WEKEN OP DEZE MANIER GEBRUIKT

01 29 - KOKOSOLIE KAN JE HELPEN ER 10 JAAR JONGER UIT TE ZIEN ALS JE HET 2 WEKEN OP DEZE MANIER GEBRUIKTKOKOSOLIE KAN JE HELPEN ER 10 JAAR JONGER UIT TE ZIEN ALS JE HET 2 WEKEN OP DEZE MANIER GEBRUIKT

Ongeacht waar we ons bevinden, we worden bestookt met advertenties voor producten die oneffenheden en onvolkomenheden kunnen verwijderen en laten we eruitzien als de modellen die voor die producten reclame maken. Wat ze echter niet adverteren, zijn de chemicaliën die in de producten worden gepompt om de beweringen die ze maken te overtreffen.

The Dirty Dozen

Bijna alle cosmetica in winkels bevatten gevaarlijke chemicaliën; een paar hiervan zijn bekende carcinogenen, hormoonontregelaars en kunnen ook neurotoxische resultaten hebben. De David Suzuki Basis ontdekte dat 12 van deze chemicaliën het meest hinderlijk waren, en noemt ze ‘de vuile dozijn’. Eén onderzoek toonde aan dat de verzameling cosmetische producten van de gemiddelde consument minstens één item bevat dat 80% van de chemicaliën bevat in de ‘Dirty Dozen’-lijst!

Er zijn echter bedrijven die geweldige cosmetica hebben kunnen maken zonder rekening te houden met het gebruik van schadelijke elementen. Bedrijven zoals Sukin, Green Beaver en Niucoco hebben hun doel bereikt om hoogwaardige producten te leveren die veilig zijn voor ons.

1. BHA & BHT
Deze komen vooral voor in moisturizers en make-up als conserveermiddel. Ze zijn ook hormoonontregelaars en er is vastgesteld dat ze kanker veroorzaken (BHA).

2. Koolteerkleurstoffen
Deze kleurstoffen kunnen kanker veroorzaken en de hersenen met zware metalen besmetten. Zoeken naar p-fenyleendiamine in sloten kleurstoffen en in andere producten kleuren weergegeven als “CI” vergezeld van vijf cijfers. De Amerikaanse kleurnaam kan ook worden geschetst (bijv. “FD & C Blue No. 1” of “Blue 1”).

3. DEA
Gebruikt in romige en schuimende producten, zoals moisturizers en shampoos. Het kan nitrosamines vormen, wat kanker kan veroorzaken. Let op gerelateerde chemicaliën, MEA en TEA.

4. Dibutyl ftalaat
Gebruikt als weekmaker in nagelverzorgingsproducten. Het is ook een vermoedelijke hormoonontregelaar en een gevaar voor het voortplantingssysteem.

5. Formaldehyde-afgevende conserveermiddelen
Deze worden gebruikt in verschillende make-upproducten en produceren langzaam kleinere hoeveelheden formaldehyde, wat op zijn beurt kanker veroorzaakt. Overweeg DMDM-hydantoïne, diazolidinylureum, imidazolidinylureum, methenamine en kwarternium-15.

6. Parabenen
Gevonden in verschillende cosmetische producten als conserveringsmiddelen. Vermoedelijke endocriene disruptor en kan mannelijke voortplantingsfuncties hinderen.

7. Parfum (ook bekend als geurstof)
Elk mengsel Parfum is een verzamelnaam voor geurige ingrediënten die worden gebruikt in verschillende cosmetische make-up foundationproducten – zelfs in producten die beweren “ongeparfumeerd te zijn.” Sommige geuringrediënten kunnen allergieën en astma bij mensen veroorzaken en zijn gekoppeld aan maligniteit en neurotoxiciteit.

8. PEG-verbindingen
Gebruikt in veel cosmetische crèmes. Het kan worden verontreinigd met 1,4-dioxaan, wat kanker kan veroorzaken. Houd rekening met dingen die ‘eth’ in hun naam bevatten.

9. Petrolatum
Gevonden in haarproducten voor extra glans en als vochtbarrière in lippenbalsems, lippenstiften en moisturizers. Aardolieproducten, in combinatie met polycyclische aromatische koolwaterstoffen (zoals in de meeste crèmes), zijn zeer toxisch en kunnen kanker veroorzaken.

10. Siloxanes
Zoek naar elementen die sluiten in “-siloxaan” of “-methicone.” Deze worden gebruikt in een aantal schoonheidsproducten om te verzachten, gelijkmatig te hydrateren en te hydrateren. Het is echt een verdachte endocriene disrupter en reproductietoxine.

11. Natriumlaurethsulfaat
Gebruikt in schuimende cosmetica, het kan verontreinigd zijn met 1,4-dioxaan, wat kanker kan veroorzaken. Zoek naar verwante chemische natriumlaurylsulfaat en andere elementen met de woorden “eth” zoals natriumlaurethsulfaat.

12. Triclosan
Gevonden in antibacteriële cosmetica, zoals tandpasta, reinigingsmiddelen en anti-transpiranten. Verdachte endocriene disruptor en zou kunnen doneren aan antibioticumniveau van resistentie bij bacteriën.

De kracht van kokosolie

Gelukkig zijn er bedrijven die natuurlijke ingrediënten gebruiken om schoonheidsproducten te maken die je elke dag kunt gebruiken zonder bang te hoeven zijn voor gevaarlijke chemicaliën. Neem Niucoco, die een reeks producten hebben gemaakt die de kracht van essentiële kokosolie en andere superfoods gebruiken om geweldige sloten te maken!

Kokosolie is niet alleen een van de meest verbazingwekkende voedingsmiddelen om te consumeren, maar om deze gevaarlijke chemische substantieproducten te verdringen! Het is een geweldige natuurlijke vochtinbrengende crème voor alle verschillende poriën en huidtypes en zijn antioxidanten maken het geweldig voor de bestrijding van de veroudering van de poriën en de huid.

Het is ook fantastisch voor haar omdat de natuurlijke eiwitten in kokosnoten helpen om beschadigd haar te versterken, te beschermen en te helen. Ten slotte heeft het ook natuurlijke antibacteriële eigenschappen, waardoor het ideaal is voor het natuurlijk reinigen van wonden.
01 29 - KOKOSOLIE KAN JE HELPEN ER 10 JAAR JONGER UIT TE ZIEN ALS JE HET 2 WEKEN OP DEZE MANIER GEBRUIKT

33 Verrassende manieren om kokosolie te gebruiken

Met alle natuurlijke gezondheidsvoordelen van kokosolie, is het geen twijfel dat het kan worden gebruikt om schadelijke producten te verdrijven. Hier volgt een samenvatting van geweldige manieren waarop u mogelijk niet hebt gedacht dat u kokosolie zou kunnen gebruiken!

1. Moisturizer
Zoals we eerder al hebben besproken, maakt kokosolie een geweldige moisturizer. Het beste gedeelte? Je kunt het gewoon op je huid wrijven, zoals het is!

2. Tandpasta
Met zijn natuurlijke antibacteriële eigenschappen, maakt kokosolie een geweldig alternatief voor tandpasta! Probeer dit geweldige recept voor een eenvoudige zelfgemaakte kokosnoot pepermunt tandpasta!

3. Oog-make-up remover
Kokosolie is ook zeer geschikt voor het verwijderen van je make-up make-up. Leg gewoon een beetje op de wattenschijf en verwijder je make-up – vrij van chemicaliën!

4. Haar serum
Kokos essentiële olie kan wonderen doen voor mooi haar! De natuurlijke eiwitten helpen het te versterken, en Niucoco heeft het gespijkerd! Ze voegen essentiële kokosolie samen met supplement E en andere geweldige natuurlijke ingrediënten voor een totaal revitaliserend haarserum.

5. Conditioner
Niet alleen Niucoco maken een grote hair serum, maar ze maakt ook een grote natuurlijke conditioner. Hoewel je kokosolie als sloten zou kunnen gebruiken, is deze conditioner speciaal ontwikkeld om alle schade aan mooi haar te bestrijden , terwijl het simpel en zijdeachtig blijft!

6. Lippenbalsem
Gekloofde lippen? Kokos etherische olie maakt een geweldige lip moisturizer om verdroogde lippen te verzachten en te hydrateren.

7. Zonnebrand
Gebruik kokosnoot essentiële olie en andere 100% natuurlijke ingrediënten om je eigen zonnebrandcrème te maken! Beschermd tegen parabenen en andere gifstoffen, het is een geweldige optie en gezond voor de huid.

8. Zelfbruiner
Wil je die sunkissed-look krijgen, maar wil je jezelf niet vatbaar maken voor de risico’s van stralen en vergiften? Waarom probeer je dit niet-natuurlijke zelfbruinerrecept niet uit?

9. Deodorant
Typische deodorant wordt opgevuld met toxines en aluminium, wat gepaard gaat met een verhoogde dreiging van de ziekte van Alzheimer! Probeer dit geweldige, volledig natuurlijke deodorantrecept uit met kokosolie, sheaboter en tea tree olie!

10. Lotion bar
Hier is een geweldig recept voor een kokosolie lotion pub! Het is gemaakt met bijenwas en een paar essentiële oliën, dus het is geweldig voor de droge, schilferige opperhuid en het ruikt heerlijk.

11. Stretchmark creme
Allereerst is er zeker niets mis met striae! Maar sommige mensen zien ze misschien niet op dezelfde manier als anderen. Als dat het geval is, is deze striae crème precies wat u nodig heeft.

12. Anti-verouderingscrème
De natuurlijke eigenschappen van kokosolie kunnen helpen vroegtijdig ouder worden tegen te gaan en het uiterlijk van ouderdomsvlekken te verlichten. Gewoon een beetje wrijven elke avond voor het slapengaan om je huidlaag er jeugdig uit te laten zien!

13. Therapeutische massageolie
Niet alleen is essentiële kokosolie een geweldige vochtinbrengende crème, het is ook een geweldige bodem voor een massageolie! Meng gewoon een kwart glas kokosnotenetherische olie met 30 druppels etherische olie om je massage nog meer ontspannen te maken.

14. Body scrub
Dit body scrub-recept is net zo zoet voor jou als zijn ingrediënten! Meng eenvoudig ½ kopje biologische ruwe suiker met ½ glas kokosnoot etherische olie, en voeg een paar essentiële natuurlijke oliën van uw beslissing toe. Gebruik zo nodig 1 eetlepel onder de douche en was vervolgens goed om een ​​gladde, zijdezachte huid te onthullen.

15. Mondwater
Heb je ooit gehoord van het trekken van etherische olie? We houden van het gebruik van essentiële kokosolie omdat het geweldig en vol antibacteriële eigenschappen houdt om bacteriën in de mond te bestrijden.

16. Anti-
roosbehandeling Niucoco maakt een geweldige shampoo met kokosolie, groene thee en een handvol andere geweldige ingrediënten die je haar volumineus en gehydrateerd laten om die vervelende vlokken te bestrijden.

17. Scheerschuim
Deze kokosolie-scheerschuim maakt een geweldig alternatief voor met toxine gevulde scheerschuim, en ja, het laat je huidlaag echt glad aanvoelen!

18. Scheerlotion
Zodra je klaar bent met scheren, gooi je op een andere laag om eventuele knicks te behouden die je hebt gekregen en om je huidlaag mooi en gehydrateerd te houden.

19. Voor spataderen
Bij gebruik topisch, kan kokosolie het uiterlijk van spataderen verminderen.

20. Gebarsten hielen
Deze gebarsten hielzalf maakt gebruik van kokosolie, magnesiumvlokken, essentiële oliën en meer om te helen en te beschermen tegen gebarsten hielen.

21. Cellulitiscrème
Kokosolie pakt hier een dubbele stoot. Gebruik meer kokosolie in uw dieet om uw huid van binnenuit te voeden en extern te gebruiken.

22. Nagelcrème
Een geweldige manier om je vingernagels te laten groeien is deze geweldige, volledig natuurlijke teennagelcrème.

23. Lichaamsboter
Dit vrij eenvoudige recept voor slagroomboter maakt gebruik van kokosolie en etherische oliën van jouw voorkeur voor een geweldige vochtinbrengende crème.

24. Acne crème
Het kan ook plaatselijk worden gebruikt om acne op natuurlijke wijze te behandelen ! Je kunt wat kokosolie direct op de vlekjes aanbrengen, of een kokosnoot-oliemasker 20 minuten op je gezicht aanbrengen. Meng eenvoudig 5 eetlepels aloë vera sap, 2 theelepels biologische honing en 2 eetlepels essentiële olie van kokosnoot.

25. Makeup-Brush Cleaner Het
schoonmaken van je make-upborstels moet als een maandelijks ritueel worden beschouwd. Je moet een make-up gebruiken die bestaat uit twee delen natuurlijke, antibacteriële zeep en een deel essentiële olie van kokosnoot.

26. Onder-oogcrème
Dab kokosnoot-etherische olie op onder de ogen bagage en fijne lijntjes. Het is licht genoeg voor de meest gevoelige huid van je gezicht.

27. Jeuk Relief
Je kunt brandwonden, beten en uitslag verzachten met een mooie laag kokosolie.

28. Nachtcrème
Breng kokosolie ’s nachts aan voor maximale hydraterende voordelen. De antioxidanten zijn geweldig voor het gladstrijken van fijne lijntjes en rimpels terwijl u slaapt .

29. Lip Scrub
Meng gewoon een beetje biologisch gegaarde ruwe glucose in de etherische olie van de kokosnoot voor een kalmerende, volledig natuurlijke lip-scrub.

30. Voeten scrub
Gebruik essentiële kokosolie in deze magnesiumvoeten scrub voor het slapengaan om droge voeten te kalmeren en ook een boost te krijgen van dit ontspannende mineraal. Meng gewoon 1 kopje Epsom-natrium, 2 mokken kokosolie en enkele druppels pepermuntgas.

31. Haarshampoo Bar
Shampoo-repen zijn uitstekende alternatieven voor reguliere shampoos, en het kan zelfs worden toegepast op uw hele lichaam.

32. Clay and Charcoal gezichtszeep
Dit gezichtszeeprecept maakt gebruik van de kracht van kokosolie, klei en houtskool om de huid zacht te reinigen en onzuiverheden en gifstoffen te verwijderen.

33. Tanden bleken
Olie trekken is een Ayurvedische behandeling die kan worden gebruikt om bacteriën en tandverkleuringen te verwijderen. Zwaai essentiële olie van kokosnoot in je mond voor een periode van 5 tot 20 minuten.

Het gebruik van kokosolie om schadelijke producten te verdrijven is gemakkelijker dan je ooit had kunnen denken! En bedrijven als Niucoco maken het gemakkelijk om over te stappen op volledig natuurlijke alternatieven die het lichaam beschermen tegen schadelijke elementen.

Zodra u de wijziging aanbrengt, bent u verslaafd, evenals uw poriën en uw huid, haar en gezondheid zullen u er dankbaar voor zijn. Neem deze tips en deel ze met anderen die niet de ongelooflijke krachten van kokosolie hebben ervaren!